مواظب حلیم های پنبه ای باشید
ماجرای استفاده از پنبه به جای گوشت در حلیم چیست؟

مواظب حلیم های پنبه ای باشید

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

برخی از مغازه‌دارهای سطح شهر به صورت خودسرانه و بدون داشتن هیچ گونه مجوزی از سوی وزارت بهداشت اقدام به فروش آش و حلیم می‌کنند که ممکن است نتیجه این کار تهدید سلامت مردم باشد

آش و حلیمی که در خیابان به فروش می‌رسد در معرض آلودگی‌های محیط از جمله گرد و غبارهای موجود در هوا قرار می‌گیرد و همین مسئله سلامت افراد را به شدت تهدید می‌کند و به همین دلیل توصیه می شود هرگز از دستفروشان خرید نکنید.

بسیاری از فروشندگان مجوزی از صنف و اتحادیه خود برای فروش آش و حلیم در ماه رمضان ندارند و این کار را به صورت غیرقانونی و حتی غیربهداشتی انجام می‌دهند

بازرسان وزارت بهداشت، بر عملکرد فروشندگان مواد غذایی در ماه مبارک رمضان نظارت دارند اما به دلیل تعدد این نوع فروشنده‌ها در برخی مواقع بازرسان زمان سرکشی به همه مغازه ها را ندارند.

متاسفانه این مسئله سلامت مردم را به خطر می‌اندازد چرا که مردم عادی نمی‌توانند به راحتی به وجود  پنبه  در حلیم پی ببرند.مردم باید از خرید آش و حلیمی که در سطح خیابان و حتی کنار پیاده راه عرضه می‌شود به شدت پرهیز کنند، زیرا اکثر فروشندگان، مسائل بهداشتی را هنگام تهیه این مواد غذایی رعایت نکرده‌اند.

برچسب ها
حلیم
فروش حلیم غیر بهداشتی
استفاده از پنبه در حلیم
نظرات کاربران
کد امنیتی
مهین
مهین
٩٧/٠٣/١٦
٠
٠
فکر کنم از بو بشه فهمید. پنبه که بوی گوشت نمیده!
SHAHRAM-BAZLI
SHAHRAM-BAZLI
٩٧/٠٣/١٧
٠
٠
خیلی ام زیاد شده ...بیچاره بوقلمون که نمیدونه این روزا دارن با اسم و رسمش سر مردم کلاه میزارن
پربازدیدتریـــن ها