خانه
انجمن
آخرین شام زندگی شما!!!
١٤٤٠
٢٩١
m.shiezadeh
آخرین شام زندگی شما!!!

اگر بفهمید امشب آخرین شب زندگی شماست، آن وقت شام چه میخورید؟
٩٢/٠٢/٠٧
نظرات کاربران
والا این جیمچه هایی ک من می بینم ب عزرائیل میگن : هرهرهر .... هاهاها ... یه دقیقه واسا .... واسا چقد غر میزنی .... هرهرهر ... بذا همین کامنتم بذارم تو تخته سیاه بعد منو ببر .... هرهرهر ....!! الکی خوشن ملت! :)))) شمام یاد بیگیر!!
خب همین کارا رو میکنین دیگه من نمیذارم بچم جیم عضو شه.. بعد میاد سوال میکنه مامان مخاطب خاص که میگن چیه؟ خب ادم چی بگه؟
"کباب غاز" از همونایی که تو داستان کباب غاز آقای جمال زاده تو کتاب ادبیات دروره دبیرستان بود...غازی که شکمش را از آلوی برغان پرکرده اند و منحصرن با کره ی فرنگی سرخ شده است! وایییییییییییی!ً یعنی هر وقت اون داستان می خوندم دلم ضعف می رفت... یادش بخیر
ای بچه های شکمو... اصلا غصه مرگ رو نمیخورن ها فقط غصه شام چی بخورن رو دارن خخخخخخخخخخخ داستان قشنگی بود دوسش داشتم
والا اینا همشون اشتهاشون باز شده اصن یادی از عزرائیل بنده خدا هم نمیکنن.. من که میدونم چی تو سرشون میگذره میخوان اینقدر کشش بدن که عزرائیل بیخیال بشه...
نمیدونم! آخه اینم سواله که الان میپرسی؟!!!!!!!!! من گشنمه خووووووووو.......... حالا بذار فک کنم.......... مممممممممم....... اول سالاد کلم میخورم با یه عاااااااااااالمه سس! بعدش یه کم قورمه سبزی (نه در حدی که سیر بشم)، بعد لازانیا با یه عااااااااااااالمه پنیر پیتزا...... بعد هم جوجو کباب(ازین با استخونا هاااااااا) درست میکنم رو آتیش...... به به! همون جور داغ داغ میخورم! به عنوان دسر هم...... یه بستنی شکلاتی خوش مزه! (فکر کنم از بس غذا بخورم، بمیرم خود به خود!) آهان به عنوان نوشیدنی هم..... دلستر استوایی و ازون دوغایی که دوس دارم ولی اسمشو نمیبرم تا تبلیغ نشه و آب!
زیرمیزی نیس با عزراییل میریم یه جلوکبابی میخوریم یه مذاکراتی میکنیم زیرمیزی کجا بود ؟ ما مخلص ملکه موت هم هستیم
بابا گل ارا جان احیانا تو امروز رشوه ندادی رشوه رشوه راه انداختی ؟ خخخخ عیب داره اخر عمرم فامیلامو ببرم جوج بدم همش یادم کنن بگن شب اخر به هم جوج داد !!!!
من شام می خورم کلا تو زندگیم ؟ ؟؟؟؟؟؟ شاید شب آخر یه بار یه شامی هم خوردم !!!!! پیتزا گوشت و قارچ . البته ویییییییییوووووووووونااااااا!
نتیجه اخلاقی : بیاین همین امشب شام مورد علاخه تونو بخورین شاید شب آخر بود !!!!! زبونمم گاز نمیگیرم ! حادثه که خبر نمیکنه که !
خوب من که الان پول ندارم شامی شبِ آخرمو بخرم!تکلیفِ من چیه؟پس من نمیام .زشته شام نخورده بیام!شما برین خوش بگذره!
بچه ها دست و پای این گل ارا رو ببندین راه افتاده تو انجمن به همه منفی میده این اخر عمری هم ما رو راحت نمیذاره خخخ
!!! نه که خودت شکمو نیستی ! کی می تونه 10-20 تا طالبی رو یک شبه بخوره !!! فکر نکنم کسی جز خودت بتونه! :)))
من عاشق طالبیم...وای....میگم جون هر کی دوست داری من شام نمیخوام بذار 10 20 تا طالبی بخورم بعد هر جا خواستی با هم میریم

بازم بگم یا همه میدونن دیگه؟؟؟هرکی نمیدونه بگه تا بهش بگم فقط قورمه سبزی:))))))))))))))))
قرمه سبزی داریم تا قرمه سبزی... بعله... سید پیتزای قرمه سبزی چی دوست نداری؟ یا آبگوشت قرمه سبزی.. قرمه سبزی با سبزی اضافه.. سالاد قرمه سبزی.. کوکو قرمه سزی.. شیشلیک با قرمه سبزی اضافه.. ته چین قرمه سبزی.....
ترجیح میدم کنار عزیزانم باشم و شام خوردن اونا رو تماشا کنم ( همسر و دخترم) بعد میرم خونه مامانم شام اونا رو هم نیگا میکنم.. بعد هم کل فامیل.. شاید عزرائیل دلش سوخت بیخیال ماشد
زرشک پلو با قورمه سبزی و ته دیگ دیب دمینی! یک بستنی قیفی هم بدید که دیگه نخورده از این دنیا نرم!! :)))
چه سوالی...از خانوادم میپرسم چی میخوان مهمونشون میکنم...خودمم یک چلوکباب مشتی میزنم برای بار آخر........