خانه
انجمن
چه اتوبوسی....چی شولوغه......
٧٥٨
٧٥
mr.mohammad amin
چه اتوبوسی....چی شولوغه......

تا حالا برات پیش اومده در حالی که خسته ای و برای رفتن به خونه عجله داری یه اتوبوس شلوغ جلوت ترمز بزنه؟
تازشم اتوبوس کم یابی هم باشه که دیر به دیر میاد؟
اون وقت چی کار میکنی ها؟
بد دردیه....
٩٢/٠٢/٠١
نظرات کاربران
خندم گرفته بانو نیوا میگه حال میده آدم پاش لای در گیر کنه بگه کمک:))))))با بانو سپهری که لای در گیر کرده.دارم تصور میکنم نمیتونم جلو خندمو بگیرم:))))))))
سعی میکنم از لای در خودم رو جا کنم.. نشد به در آویزون میشم... اینم نشد... دنبالش میدو ام تا ایستگاه بعد.. .. بالاخره خدا بزرگه.. یه ایستگاهی میرسه که خالی بشه... شاید تا اون موقع ما رسیدیم منزل... بد هم نشد.. یه دو ی سرعت هم رفتیم..
حالا یک جوک در همین رابطه یادم امدی میگم روه راننده شاد شه! یاره میخواسته سوار اتوبوس شه که اتوبوسه پر بوده نمیتونه سوارش شه شروع میکنه دنبال اتوبوس دویدن بعد 4-5 تا ایستگاه راننده میبینه این هنوز داره دنبال اتوبوس میدوه بعد ازش میپرسه : چرا داری دنبال اتوبوس میدوی !؟ یاره جواب میده : آخه من ایستگاه قبل پیاده میشدم هرچی دست تکون دادم و صدا کردم نگه نداشتی !! باز خدا خیرت بده اینجا نگه داشتی ! (^_6)
نه بابا!اگه عجله داشته باشم که اصن منتظر اتوبوس نمیشم با تاکسی میرم دیگه!خسته هم باشم با تاکسی میرم!شلوغم باشه سوار نمیشم!کلا اتوبوس سوار شدن من منوطه به پیش اومدن یه سری حالات خاص!مثلا عجله نداشته باشم و خسته نباشم و حوصلشو داشته باشم و شلوغ نباشه بعد سوار میشم:)