خانه
انجمن
رئال بردش!
٦٤٤
٦٩
sajjad_mohammadi
رئال بردش!

سلام به همه
این اولین انجمنی هست که می ذارم
امشب ال کلاسیکو هستش، به نظرتون رئال می بره یا بارسا یا مساوی میشه؟ چرا؟
٩٥/٠١/١٤
نظرات کاربران
من خودم رئالی شیش آتیشه ام ولی توقع زیادی از زیدان و تیمش ندارم توی نیوکمپ مساوی هم بگیرن قانعم ولی دلم به برد روشنه:)
رئال همیشه برنده است مهم نیست اگه تو چندتا بازی ببازه اما آخرش همیشه از بارسا سره. مثل پرسپولیس بزرگ.بازی امشبم میبره
رئال تیمه! کجای لالیگاست! آقا واسه بازی بارسا با لاس پالماس یا گل گهر سیرجان انجمن گذاشته بشه بهتره.... خخخخخخ ویوا بارسلونا...

جااااااااان؟؟؟؟ پ ن پ بارسا تیمه!!خخخخخخخخخ
نه همون رئال تیمه! فقط اگه ذره بین خدمتتون هست یه نيگا کنید به جدول لالیگا بعد با ماشین حساب، حساب کنید با پیروزی که به دست آوردين چقدر از صدرِ همیشه آبی اناری فاصله دارین! به اتلتیک چی میگین!؟ تشک دوز؟ تشک پوش!؟ لحاف دوز! حالا هرچی! اول همشهری تون رو پشت سر بزارید بعد بیاین مذاکره کنیم ببینیم آیا به عنوان تیم دوم مادرید محسوب میشید! یا نه!

به به به اکثریت رئالین:))))))) رئال عشقه عشــــــــــــــــــــــــــق چه ببره چه ببازه
حمید جان دادا فوتبال عشقه دیگه... مثل همه ی سرگرمی های ديگه. خودت که اهل دلی دادا، میدونی چی ميگم:)))
به عنوان يه بارسایی هزار آتيشه آمدم که بعد دوستان رئالی نگن نيومد!!! حرفاي فوتبالی رو با وحید جان قوام تو صفحه ش زدم... به عنوان چکیده ی اون صحبت های طولانی بگم که کاتالان های عزیز ناراحت نباشید ببست و خورده اي بازی ما میبریم خب یه بازی هم اونا باید ببرن دیگه! ما تبریک ميگيم! خسته آمدیم آل کلاسیکو، خسته تر میریم با اتلتیک بازی کنیم، رئال هم میره با ولسفبورگ!!! بازی کنه! انشاءالله موفق باشن اونجا هم!
لطف کردی صالح جان:) دمت گرم که اومدی:) شجاعت و معرفتت قابل تحسینه:) خستگی تونو درک میکنم :) ولی بیست و خورده ای بازی اگه منظورت الکلاسیکو ها هست که اینجوری نگو دیگه همه فکر میکنن بیست تا بازی پشت سر هم بارسا برده خخخخ همین دو سه سال پیش با مورینیو تو نیوکمپ طی چهار روز دو بار بردیم بارسا رو:) آقا منتظر مطلبت در مورد قهرمان لیگ قهرمانان هستم کما کان:)
جنبه باخت داشته باشین دیگه! دیگی زمین کج بود و خسته بودیم و گفتیم یه بارم رئال ببره و ... دیگه قدیمی شده!
داداش این حرفا چیه؟...باختین بیا بگو باختیم دیگه ، بگو به رئالی که بنیتس تا تونسته نابودش کرده باختیم ، بگو با تیم خوش ثباتمون به رئالی که تو 1 سال گذشته زیدان سومین نفریه که رو نیمکتش میشینه باختیم ، بگو به رئالی که امیدی به قهرمانی نداره تو نیوکمپ باختیم ، بگو 10 تا موقعیت خراب کردن و باختیم ، بگو یه گل رئال رو به نامردی قبول نکردن بازم باختیم ، بگو از رئال 10 نفره گل خوردیم و باختیم!...بعدشم دیگه داداش شرمنده بازی ها رو ما نمیتونیم تعیین کنیم وگرنه ولفسبورگ رو به شما میدادیم :))

حالا باختین دیگه ناراحتی نداره آدم باید از شکستاش تجربه کسب کنه برای پیروزی های بعدی😄💪
باختیم آقا باختیم! ما که نگفتيم بردیم آره راس میگی ا کلدی به تیمی باختیم که بیست دقیقه تیم بود فقط! تو بازی باختیم که قوطی رو واسه پایتخت معنا کردیم! ما بازم تبریک ميگيم...
پ. ن؛ جواب زیاده اما واقعا به خاطر اینکه گفته نشه جنبه باخت نداریم میزارم مفصل یه جای ديگه بگم! البته عادت به باخت نداریم!
پ.ن؛ وحید داداش خیلی مخلصم، خدايي دمت گرم واسه اینکه خیلی باحالی:)) فقط واسه یادآوری در مورد سالی که خوزه بود بگم؛ اگه تو چهار روز چهار بارم میباختیم جبران اون پنجتایی که رئال نوش کرد نمیشه! صفحه یک خراسان ورزشی هم شد وقتی آبیدال پنج رو به سی ار سوون نشون میداد! دیشب هم رو تقویم یه تیک میخوره شاید تا سه سال بعد!
کلدی تو و وحید حیف شدین با این رئالی بودنتون! خدایی تو لاماسیا خیلی جای پیشرفت داشتين! خخخخ، راستی ولسفبورگ هم از خودتون! بلاخره باید انتقام شما رو بگیریم از اتلتیک! اینطوری میشین تیم سوم اسپانیا هاااا! زشته!
خوشم میاد اکثر جیمی ها تیم شناسن! توی باشگاه ایران پرسپولیس و تو لالیگا رئال مادرید. به به آدم کیف می کنه این ملت فوتبال شناس رو می بینه
بارسایی ها اینقدر عناوین به دست آوردن که کری نمیخونن، وگرنه بارسایی تو سایت زیاده... خوش سلیقگی رو مردم ایران نشون دادن وقتی که نود نظر سنجی گذاشت و اکثرا پرسپولیس و بارسایی بودن! توروخدا مجتبی دادا اسم پرسپولیس رو کنار رئال نذار دیگه:)))

آی لاو رئال 😍 کریس جان که مث همیشه درخشید احسنت بهش👍 اونایی هم که تیمشون باخته زیاد ناراحت نباشن دنیاست دیگه سختیای خودشو داره😆

کار بدی کردین 😂

خخخخ حیف شد واقپعا کاش گل بیلم قبول میکرد داور

به به به کیف کردم عااااااااالی بودیم ده نفره جلوی دوازده بارسایی