خانه
انجمن
پیتزا بپز ، جایزه بزرگ ببر!
١٠٥١
٣٦
mery
پیتزا بپز ، جایزه بزرگ ببر!

قراره تو یک مسابقه بزرگ آشپزی شرکت کنین و نفر برنده به هرچیزی که می خواد برسه !
خب برای مسابقه باید یک پیتزای من درآوردی و خوشمزه بپزین !مواد لازم پیتزای شما چیه ؟
اگه برنده شدین برای جایزه چی می گیرین ؟
نظرات کاربران
:) ! سیب زمینی ، سیر ، هویج ، خیار ،گوجه ( اینو حتماً می زنم! ) موز دیگه انبه و روغن زیتون و کمی هم نمک و فلفل و تن ماهی :) !+ پنیر پیتزا !
عی بابا ! الکی الکی اول شدیم ! من نمی خوام جا کسی رو بگیرم :)! بیاین زیر کامنتم بگین اول قبوله ! اصلنشم آقای نادری بیا کامنت ما رو بزار دوم :)! این سوسول بازیا رو ما قبلاً انجام دادیم :)! این کارا مال جوونای سایته اول اول بگن :)!

یعنی بهمن شکر زدی به آشپزی و رفت :) دمتگرم !
خخخخخخخخخخخخخخخ :) اختیار داری علی جان ، ما تا حد فحش غیر ناموسی رو هم انتقاد فرض می کنیم و ناراحت نمی شیم :) !
بهمن حتی این غرش رو؟بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق.....حتی اینو؟؟بابا دمت گرم که از خودمانی خخخ
الان میشه بپرسم این انجمن کلا کاراییش چیه؟
زننده انجمن قصد یادگیری پیتزا پختن داره یاکه بحث وازروانشناسانه و ایضا اینجاست؟هووووم آیا؟

لایک
سلام...هرچند دوستان من در اینجا کم هستند اما خب دوستان تا درودی دیگر که معلوم نیست چه زمانی باشه یا اصن درودی دیگری در کار باشه ، بدرود...

تو مصاحبه اگه خداحافظی میکردی حماسی تر بود.!!! بدرود
پوره سیب زمینی رو با سس مایونز قاطی میکنم میریزم روی خمیر پیتزا و یکم کالباس رنده شده زیتون سیاه میگو سرخ شده سس کچاپ و در اخر پنیر پیتزا میره تو فر جایزه هم باید یک بیلیت سفر به نیویورک باشه :-)