خانه
انجمن
ویبره قلبی!
١١٠٦
٥٥
هانیه
ویبره قلبی!

شنیدین می گن باید دلت بلرزه ؟خب من سوال می کنم لرزش دل برای ازدواج درسته؟
دوستان متاهل از تجربیاتشون بگن؛ دوستان مجرد از تجربیات اطرافیانشون بگن !
با تشکر:)
٩٤/٠٢/٢٦
نظرات کاربران
من خود دلم از مهر تو لرزید, وگرنه
تیرم به خطا می رود اما به هدر, نه!
دل خون شده وصلم و لب های تو سرخ است
سرخ است ولی سرخ تر از خون جگر, نه
با هرکه توانسته کنار آمده دنیا
با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!
بد خلقم و بد عهد زبانبازم و مغرور
پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟
یک بار به من قرعه عاشق شدن افتاد
یک بار دگر, بار دگر, بار دگر ... نه!
"فاضل نظری"
من بیشتر برا درخت ها اینجوری میشم..ولی پرنده هام اره، پرنده هام پتانسیلشو دارن :دی همینطور خرس های پاندا و فیل ها و زرافه ها و کوالا ها و خیلی از حیوانات و گیاهان و حشرات دیگر =))
حتما نباید واسه ازدواج باشه..... من خودم پدر بزرگمو که میبینم دلم میلرزه،خیلی سعی میکنم پیشش گریه نکنم :(
البته من پدر بزرگ ندارم کلیوم...ولی خیلی ها هستن که خیلی دوستشون دارم و اینجوری میشم تقریبا پیششون..البته گریه ام نمیگیره دیگه همیشه :)))
ااااااووووووووووووووووووووووووووللللللللللللللل از همه(چیه فکر کردین میخوام بگم اول) احساس فق مهم نیست..فکر و خیلی چیزای دیگه هم مهمه
به به بسلامتي :-) مبارررررررك باشههههههه :-) الان همين اقاي نص نمونه ي كاملا بارز دل لرزوني اند,چند وقت پيش توي ي انجمن گفتن نميخوان ازدواج بكنن اصلا ولي الان نظرشون عوض شده :-) تبريك ميگمممم,ايشالا خوشبخت شين,شيريني ماهم يادتون نرهههه هااا ;-)
عاخ جون عروووووووووووسیییییییییییییییی :) مبااااارکههههههههههه. به سلامتی باشه. جیمیا حالا چی بپوشیم؟؟؟؟؟
:/ تو جیم نمشه نفس کشید:))تا حرف میزنی همه حمله میکنن ازت شیرینی بگیرن:))خخخ بابا برا 10 سال دیگه تو فکرشم:))خخ
ویرانه نه آن است که فرهاد بنا کرد. ویرانه نه آن است که جمشید فرو ریخت. ویرانه دل ماست که با هر نظر دوست صدباره بنا گشت و دگر باره فرو ریخت :')
دل که بلرزه، یعنی کم کم وقتشه....ولی در این جا باید دلو زندانیش کنی و کلیدشو بدی دست عقل... تا هر وقت جناب عقل صلاح دونست، دل آزاد بشه....:)
هاااااااااااااااا؟؟!!!!!!!!!!!!!
پاشین برین سر درس و مشقتون . ما جلو بقیه پامونم دراز نمیکردیم.. جوونای الانو!
لابد فردا میخواین سیگارم بکشین؟!! چشمم روشن
لرزش ؟ اره یه چیزی تو همین مایه ها . باید اون طرف که اومده خواستگاریت باید به دلت بشینه ینی ازش خوشت بیاد بعدم که صحبت کردین بیشتر و بیشتر به این پی ببری که این همون فرد ایده الته.