خانه
انجمن
چه قدر بی مزه بود !
٨١٠
٣٨
sjalal
چه قدر بی مزه بود !

چند تا از بی مزه ترین جوکایی که شنیدین و طرف با گفتنش از خنده ریسه رفته رو بگین !
٩٣/١٢/٠٩
نظرات کاربران
بی مزه نیس ولی جالبه گفدم دور همی بخندیم(با عرض پوزش از صاحب انجمن):پسرعمه:آقای مجری میدونی جهنم پر از آدماییه که شکلاتایی که داشتن رو از کودکان معصوم قایم می کردن؟!....مجری:بچه تو انقدر شکلات میخوری کور میشی؟!....پسرعمه:چشم نه در راه شکلات بود بار گرانیست کشیدن به سر!.......مجری:تو حرف زدن عادی خودتو بلد نیستی٬چی شده که شعر میگی؟!...پسرعمه:این معجزه عشقه!....مجری:عشق به شکلات؟!آخه آدم عاشق شکلات میشه؟!.....پسرعمه:آدم عاقل که عاشق نمیشه؟!......مجری:ای کاش که انقدر عاشق شکلاتی٬عاشق درس هم میشدی!....پسرعمه:من با درسام تریپ خواهر-برادری بستم!

این جوک نیست حرف فلسفیه...!
ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﮔﺮﻭﻧﯽ ﺁﺟﯿﻞ ، ﻋﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﭘﻮﻝ ﻧﻘﺪ ﺑﺰﺍﺭﯾﻢ ﺑﮕﯿﻢ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮﻭ ﻫﺮﭼﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺨﺮ ! /// آجیل که گرون نیس، والا چه جوک هایی میسازن خخخخ

فیله از دست شکارچی فرار می کنه میره رو درخت.شکارچی میخواد بزندش فیله میگه منو نزنی...منو نزنی...من گیلاسم
شکارچی میگه گوشاتو دیدم.فیله میگه اینا گوشای من نیست اینا برگای گیلاسه...والااااااا
نمی خوام به کسی توهین کنم و این نظر خودمه . وهابی : دیروز چت بود ؟ زنش :هیچی وهابی: امروز چته؟ زن : هیچی وهابی نکنه فردا چت باشه ها . واقعا این جوک به نظر من بی مزه است