خانه
انجمن
امتحان یا عروسی؟؟؟ مساله این است!
٩٧٥
٨٦
fatemeh _t
امتحان یا عروسی؟؟؟ مساله این است!

اخبار نشون داد خانومی با لباس عروس و چادر سفید به همراه همسرش رفته امتحان داده. رییس دانشگاه هم ده میلیون وام ازدواج را بهشون تقدیم کرده.
حالا اگه شما برحسب اتفاق عروسیتون با روز امتحانتون (یایک جلسه مهم) یکی بشه حاضرین با لباس عروسی یا لباس دامادی برین سر جلسه امتحان؟؟؟ ا
٩٣/١٠/٣٠
نظرات کاربران

این کارا برای امتحان دادن نیست اینا همش تبلیغاتیه وگرنه از دو ماه قبل حواست به عروسیه کی وقت می کنی برای امتحان بخونی.
یه کامنت گذاشته شما اینجوری رقابت میکنید آقای شمشیری وای به حالی که بنده خدا بخواد چند تا کاکنت بزاره . بعدشم ما هنوز نفرین هاتون رو فراموش نکردیم :)))
... هیس! به روی خودتون نیارید دیگه خانم مهرناز؛ ما هم خوندیم و طبیعی کردیم! / باشه باشه بله شما درست می فرمایید... / خب آقا میرزا نظر شما چیه؟!
سلام ... اگر دوباره خانمها میخواهند جوگیر شوند و دوباره دویست تا منفی بدهند که نمیگویم . ولی بخاطر آقایان می گویم (برای اولی که کار خاصی نکردیم برای دومی که می گویند شیرین است دانشگاه که چه عرض شود برای مجلس شورای اسلامی هم اگر بخواهند میروم )
همش مسخره بازیه بابا. کدوم آدم عاقلی با اون لباس دست و پا گیر و اون همه آرایش و قر و فر پا میشه میره سر جلسه امتحان؟ کوم دانشگاهی راه میدن همچین موجود قشنگی رو؟ملتو گیر آوردنا :| بدم میاد ازین کارا

به هیچچچچچچچچچچچ وجهههههههه
ترجیح میدم برای خانمم 0.25 رد کنن...ولی با لباس عروس نره امتحان بده...این قرتی بازیا چیه.....جمع کنید بابا
خخخ! / یعنی بخدا خوندنِ این کامنت ها از خود مطالب جذاب تره!!!! جون من لحن ها رو دقت کنید! کامنتهای همه رو میگم ها!
0.25 فقط برای تقلب کردنه... شاید خانمتون دوست داشته باشه هر ترم با دوستاش باشه... از کجا معلوم شاید اگر همچن موقعیتی بوجود آمد نظر شما هم تغییر دادند
من باید یک وقتی جداگانه بذارم واسه نقد تخصصیِ کامنتها!! واقعا بعضی وقتها همه دوستان سرحال هستند و جوابهای عالی ای میدن. منظورم حرف تو حرف اومدن و حاضرجوابی های مودبانه است. خیلی خوشم میاد! اغلب فقط میام کامنتها رو میخونم و کیفور میشم!
خیر !! عروس که جای خود دارد من به خاطر یه مهمونی هم نرفتم سر جلسه امتحان ...خخخخخ دیگه چه بسا عروس هم باشم ..وای هههه من اگه همسرمم تهدیدم کنه که اگه نری امتهان بدی خلاصه طلاقت میدم بازم نمیرم خخخخخ اییییییییش چه کاری اخه خخخ من که میدونم تو اون امتحان موفق نخواهم شد هههههههههههههههههههههههههههههههه ^_^