خانه
انجمن
آرزوهای دیروز ،مشغله های امروز !
٨٢٥
٦٢
t_tooshle
آرزوهای دیروز ،مشغله های امروز !

شنیدین که می گن همیشه آرزوهاتونو بنویسین و بعد از چند وقت بهشون سری بزنید شاید چیزی که الان هستین آرزوی دیروزتون بوده؟
شما به آرزوهای قبلتون فکر کردین ؟به آرزوهای چند سال یشتون(لزوما نه همه ی اون ها شاید به بعضی اما به شیوه ی دیگه ای ) رسیدین؟
٩٣/١٠/٢٠
نظرات کاربران

ابن معضل اول گفتن چند وقت بود حل شده بود ؛ نمیدونم چرا باز همه هیجان اول شدن دارند .
هووورااا تبریک میگم ! خیلی خوشال شدم! چون یکی از اشنا هامونم تو همین ازمون نفر 10 شده بود حدس زدم خوشالی شمام همین باشه! خب شیرنی ماروکی میدی؟؟!

به لطف خدا فعلا همین خان بزرگش که قبولی بود تموم شد تا ببینیم بعدش خدا چی میخواد :) یه دوسال کارآموزی داره یه امتحانم واسه پایه یکی :) از دوستانم بابت تبریک تچکر مینماییم :))
مرسی خانونم وانیا :) ان شاالله لیاقت داشته باشیم :) / فریدههههههههه خیلی خوشالم خخ خیییلییی مرسی :))))))/ آقای زاخار اون حرفتونو رو حساب تبریک گذاشتم :))

البته ایشون نیوا شون هستن ، نه وانیا خانوم !!!!!!!!!!
آره من به این اعتقاد دارم. و به تعدادیشون هم رسیدم و یه تعدادی هم خیلی نزدیک هستم؛ و به یه تعدادی هم عمرا که برسم دیگه!
من تا الان به هررررچیزی ک میخواستم. حالا درسته ک دیر شده و خیلیم بابتش سختی کشیدم ولی رسیدم. ارزوهای زیادیم دارم ک هنونرسیدم هنو بهشون ک ب امید خدا ب اونام میرسم.
بنده به بیشتر آرزوهام رسیدم فقط داشتن یه مازراتی آلبالویی اون وسطای گلوم گیر کرده البته از الان شیشه شور و دستمال یزدیشو تهیه کردم ایشاا... باقیشم خدا میرسونه...

Convertor باید خیلی قوی باشه ، چون فرمت هاشون از زمین تا زیر زمین باهم فرق میکنن .
راسدش تا حالا ارزوی خیلی بزرگی نداشتم!خوب خواسته بوده که خیلی کوچولو ان نمیشه اسمه ارزو روشون گذاشت!ولی خوب کنکورم هست که خدا کنه برسم!و مکمون بوده که خیلی دوست داشتم برم!که 23ماه دیگه میرم:))

تادوسه سال پیش فکرشم نمیکردمممممم حتی به یکی ازارزوهامم برسمممممممممم ولی خداروشکرکه الانننننننننن به اکثرشون رسیدمممممممم ودنبال ارزوهای جدیدم هستمممممممممممم