خانه
انجمن
ابر قهرمان مورد علاقتون کیه؟
١٢٥٨
٩٧
S_Alami
ابر قهرمان مورد علاقتون کیه؟

همه ما دوران کودکیمون پر بود از کارتون های زیبا و خاطره انگیزبا شخصیت هایی که هنوز که هنوز از یادمون نرفتن.حتی بعضی از فیلم ها.که یه ابر قهرمان داشتن شاید هممون تو کودکیمون رویای اینو داشتیم که مثلا من فلانیم یا من عاشق این ابر قهرمان یا شخصیت هستم دلم میخواست من جای اون بودم و..
ابر قهرمان یا شخصیت مورد علاقه دوران کودکی شما کی بوده؛الان چه طور؟
٩٣/١٠/٢٤
نظرات کاربران
عاشق مرام "واکی وایاشی" بودم، علی الخصوص وقتی این هفته توپ میومد طرفش و هفته ی دیگه می گرفتش! "کایکو" رو وقتی دستمال می بست رو بازوش دوست داشتم.
قهرمان ؟؟؟ کاییکو بود واسم با اون شمشیر زنه اسمش یادم نست ...اما سوباسا تارو آن شرلی جودی ابوت ، اینارو خیلی دوست داشتم. از حنا دختری در مزرعه و سگش پا کوتاه بدم میومد.یه دوره هم خرسای مهربونو نشون میداد اونارم خیلی دوست داشتم.ضمبه رو هم خیلی دوست داشتم.تام وجری و پلنگ صورتی زبل خانم دوست داشتم.از گوریل انگوری بدم میومد از ترسی تاکسیدو هم همینطور... گربه های اشرافی گوژپشت نتردام دیو ودلبر هم خیلی دوست دارم.

خدا از اون دیوا نصیب همه بکنه :))) اخلاق نداشت ولی خیلی مهربون بوددددددددددددددددد :))))))))))))))))
من همیبشه طرفداره کاکِرو بودم (حالا فکر نکین چون این پُست بالاییه گفته سوباسا واز من میخام "خاص" بازی در بیارم )، اون زمان بنظرم سوباسا یه کم سوسول بود .
آهان بعدش کاکرو خوب بود که بد جنس بود ، همش به فکر این بود که بزنه بقیه رو تو مسابقه داغون کنه... تازه خودم یه قسمتش یادمه یه بار با باباش قهر کرد از خونه زد بیرون بعله.

فکر کنم انقدر که از استیو تو سیستمتون عکس دارین از خودتون تو آلبومتون نداشته باشین. :/
ادم باید ثبات فکری ، عقلی ، حرکتی داشته باشه !!!!! نه یه روز آیکون نیمرو داشته باشه ، یه روز عروسک ، دگر روز خرس قهوه ای ، بعد بگه من دوستدار خرس سفیدم !!!!!!!!!!!!

ایکون دهن کجی ://///////////

همون جا جواب نداشتم بگم الان فکر کردم : تغییر اواتارای بنده نشان از زنده بودن کودن درونم هستش ولی مث اینکه کودک درون شمارو استیو کشته ://///////////

کودک خخخخ جان ما غلط املایی رو (کودن)

منفیا رو هم من دادم
دوستان لطفا اسم منو به عنوان ابر قهرمان نیارین...وجدانی همه که میدونن من ابر قهرمان همتوننم برین رو گزینه های دیگه که بندگان خدا گنااااا دارن:))
چه انجمن خوبی! :) ممنون// من رابین هود رو دوست داشتم و دلم میخواست جای اون باشم (البته کارتونش که در قالب یه روباه بود). پینوکیو رو هم همینطور. دلم میخواست یه راکن داشتم مثل رامکال یا سنجاب کوچولو. فردی مورچه سیاه رو هم دوست داشتم و خیلی خیلی به اون مورچه خوار توی کارتون مورچه و مورچه خوار علاقه داشتم. معاون کلانتر رو هم همینطور.
رابین هود و معاون کلانتر از مورد علاقه های من هم بودند. البته فردی و لوک خوش شانس هم از انتخابهای من بودند همیشه.
از کوچیکی عاشق اون قطره آب بودم که میرفت تو بدن آدم ها مسافرت میکرد :)) دوستش داشتم مثبت بود ولی خیلی :)))))

من فکر میکردم علاقت برادران لیان شامپو هستش خخخخ

تقریبا 10 سال از من کوچیکتری ولی منم رد پای آبی رو دنبال میکردم خخخ باعث خجالت خخخ

بل وسباستین رو خیلی دوست داشتم. شاهزاده وگدا رو هم بی نهایت دوست داشتم.
اتفاقا من مدام سعی دارم کودک درونم رو زنده نگه دارم. هنوز بچه نداشتم هم حتی سی دی های تام و جری و پلنگ صورتی میگرفتم و با اشتیاق نگاه میکردم. روانشناسی توضیح داره براش.
اسپایدرمن،هنوز هم هست و فقط مربوط به بچگیام نبود.به نظرم اسپایدرمن با بقیه ی ابرقهرمانا یه فرق بزرگ داشت اونم اینه که خیلی خیلی زمینی بود!یه دانشجوی عادی از طبقه ی پایین که میتونه با قدرتش به هرچی میخواد برسه اماترجسح میده به مردم کمک کنه.پیتر پارکر روحبزرگی داره
فقط داداش کایکو با این که عقلش قد نمیداد دستمال قدرتشو تو جیب خودش بگذاره ولی وقتی میبستش چیکارم میکرد هااااا

گروه ضربت که لاک پشت بودن :|
قهرمان زندگی من م_نصه....از بچگی آرزو داشتم م_نص باشم...واییی خدای من میشه منم محمد حسن باشم؟؟؟o_Oخخخخخخ

فصل هندونه گذشته ها!!!

مهرناز افتخار نکن نصف عمرت رو هواس!! خخخخ
گیسو کمند^_^و لاک پشتای نیتجا:Dخخخ اون لباس ابیه لیون اخی از همه شجاع تر بود خعلی دوسش میداشتم خیلیم باهوش بود:)سالیوانم هست که از خوب دوسش نداشتم جای اون باشم چون هلویا بود خخخ فقط دوست داشتم عوض اون نی نیه باهاش بازی کنم خخخخ

گوریل انگوری وملوان زبلللللللللللللللللل

گوریل انگوری وملوان زبلللللللللللللللللل
قهرمان که نداشتم اما وایکینگها رو خیلی دوست داشتم. خصوصا ویکی... اما همه ی کارتون ها رو به یه میزان دوست داشتم از فوتبالیستا و میتی کومان تا سند باد و بچه های کوه الپ... همه رو دوست داشتم
وایییییییییییی الان یادم اومد خواهر دوست داشتنیه من یه کی ازمحبوب ترین برنامه هام بود^ـ^وای خدا چند بار پاش اشک ریختم خخخخخخخخ مخصوصا که خودمم خواهر نداشتم :))