خانه
انجمن
و حالا جیم روی دکه!
٨٨٠
٥٥
mina_h
و حالا جیم روی دکه!

چند وقتیه تو جیم کاغذی تو قسمت پیامک ها دارن از جیمیها میپرسن نظرتون درباره ی مستقل شدن جیم چیه. یعنی جیم تبدیل بشه به یک مجله و روی دکه بفروشن اش.
به نظر شما کار درستی هست؟
حاضرید برای جیم چند پول بدید؟
به نظرتون این کار باعث نمیشه جیم تبدیل به یک نشریه زرد بشه؟
کلا اگر این اتفاق بیفته به نظرتون سر جیم چی میاد؟
٩٣/١٠/١٧
نظرات کاربران
من کلا جیم رو دوست دارم...اگه به صورت جدا هم منتشر بشه صد در صد میخرمش...اگه بتونن گزارش ها و مطلب های خوبی ارائه بدن مسلما میتونه عالی باشه...خصوصا اینکه نویسنده های زیادی هم میتونن پرورش بدن..:)
بهر حال دیر یا زود باید این اتفاق بیفته... هم یک گام بزرگ و حرکت فرهنگیِ خیلی مهمه و هم از لحاظِ مالی و تجاری شرایط بهتری بوجود میاد. من که همیشه به پاش هستم؛ میسوزم و میسازم!! چی بگم والا! عشق این حرفها حالیش نمیشه! حالا شما تا صبح اینجا کامنت بذارید و تیکه بندازید آبکی و فلان و می ارزه و نمی ارزه! آقا عاشقم! پاشم هستم!
داغی دادا از قدیم میگن پولو کی داده کی گرفته ولی وقتی قرار باشه به یک سطل آب پول بدی انصافا زورت میاد حالا یه چارتا ستون هم هستن خوبن ولی با یک گل که بهار نمیشه عاشق جان...
آقای چراغعلی نازنین : چرا همیشه وقتی پای عشق در میونه هیچکی جدی نمی گیره آدمو؟!!! با همین یک گلم صبر میکنم تا بهار بشه از لجِ شما!!! خخخخ!(شوخی میکنم داداش گلم، به دل نگیری)
من اون دختر اقدس خانم رو میپسندم اسمش فراریه! هم به جیــــــم میخوره هم نام یک ماشین لوکس هم هست......من که انتخابمو کردم شوما ها رو دیگه نمودونوم!
خخخخ من یک عادتی داشتم هر وقت از دست کسی عصبانی میشدم دستامو رو به خدا میبردم بالا میگفتم:خدایا خدایا!خدایا؟بعدشو نمیگفتم!!!!خخخخ خواهرام مسخرم میکردن!الان مثال شماس!
:| ، یکی از دلایلی که جیم محبوبه اینه که هفته نامه یه و هر هفته یکبار میاد، اگه هر روز تو دکه باشه کسی حوصله خوندنشو نداره D:
شماها با عشق من چیکار میکنیددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟ اینهمه روزنامه هست! خب با اونا شیشه و سبزی پاک کنید! والا!
من نمیدونم قضیه چیه ؟ اما دو حالت رو در نظر می گیرم : به نظر من جیم بدون روزنامه خراسان موفق نخواهد بود . برای جدا شدن کامل یعنی اینکه صد در صد از زیر سایه ی روزنامه بیرون بیان نیاز به نویسنده های فوق العاده فوق العاده و باز هم فوق العاده حرفه ای هست که الان در این بخش چند نویسنده حرفه ای بیشتروجود نداره تا بتوانند مخاطبان رو به خودشون جذب کنند . البته با جدا شدن از روزنامه خراسان قطعا و حتما جیم یکم جراتش بیشتر میشه و اینقد محتاطانه و محافظ کارانه قلم نمیزنه اما من فکر نمی کنم کلا از زیر پرچم خراسان بتونه خارج بشه چرا که جیم برای جیم شدن خیلی مدیون روزنامه خراسانه و به این سادگیا نمیتونه جدا بشه :)

همینجوری بهتره........//