خانه
انجمن
یک میلیارد برای شما ،باهاش چه می کنی؟!
١٢٩٦
١٣٤
ZAHRA_R
یک میلیارد برای شما ،باهاش چه می کنی؟!

اگه یهویی یک مقدار زیاد پول مثلا یک میلیارد به شما بدن،چی کار می کنی؟؟
اولین استفاده ای که ازش می کنی چی هست ؟؟
٩٣/٠٧/٠٢
نظرات کاربران
حداقل میگفتی صد میلیارد که یه کم ذوق کنیم !!!!! با یک میلیارد که یه واحدمسکونی 100 متری از برج باران هم بهت نمیدن!!!!

ذوق کردنتون چقدر گرون از آب در میاد خخخ (شما یکی طلبت هست ، باشه تا واستون جبران کنیم به وقتش)
خخخخخخخخخخخخخ.بانو سمیرا درست میگه علی جان. چقدر خوشحالیات لاکچری هستش. یکم تخفیف بده دادا!!! 100میلیارد زیاده یه خورده. با 1میلیارد کلی کار میشه انجام داد.
اقا همونی که گفتم . از نظرم هم کوتاه نمیام! راست میگم وقتی برج باران داره پیش فروش میکنه متری ۱۱ میلیون بنظرت با یک میلیارد میشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟
بدی دست کاربلد میشه.......معرفی هم میکنم یکیش خودم!با این وضع گرونی تونستم یک بیسکویت 200تومنی گیر بیارم!!!!!!اصلا از این مدرک بالا تر؟

سلام حالا چرا برج باران؟

اقا صالج باباتون حالش بهتر شد ؟؟ اومدین مشهد یا هنوز تهرانین ؟ بیاین سایت دیگه بعضیا خیلی اذیت میکنن :( اگه این کامنت منو خوندین دستتونو تکون بدین خخخخ

این کاربر ناشناس کیه؟

سمیرا من نبودم بوخودا
علی جان دوست ناشناس درست گفتن. حالا حتما باید باران باشه!! ممنونم بانو سمیرا.آره.شکر خدا خیلی بهتر شد. یه عمل هم انجام داد که همه چی خوب پیش رفت. اما هنوز تهرانیم. من خودم که اینقدر بهم سخت گذشت و استرس وارد شد که به پدر پیشنهاد دادم که بمونیم همینجا و یکم مجردی تفریح کنیم!!! که موافقت کرد!! جای همه خالی داریم این روزا خوش میگذرونمیم و چند روز دیگه میام مشهد.تشکر. خخخخخخخ الان منظورتون اینه که علی اذیت میکنه؟ استیو و اذیت؟!! مگه میشه؟خخخخخخخ. راستی یه تشکر مخصوص از آرش قلی زاده ی عزیزم بکنم که گاهی اس ام اس میزد و واقعا دلگرمیه بزرگی بود واسم تو روزای پر استرسم.ممنون ارش جان

خدابد نده اقا صالح انشاالله بهتر بشن.نگران شدم.به امید روزهای شادتون....
یه ماشین میخریدم میفروختمش با پولش یه خونه میخریدم :| شایدم یه خونه خریدم بعدش میفروختمش با پولش یه ماشین خریدم :| نمیدونم :|

به نظر من دو تا خونه بخرین بعر بفروشین دو تا ماشین بخرین یا برعکس:/
اول ازهمه یک خونه میخرم..بعدش یک ماشین معمولی نه خیلی گرون...درحد60/70میلیون :D بعدش شاید یک انتشارات راه بندازم..یا شایدم یک تولیدی پوشاک با یک برند خاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص....خب حالا یک میلیاردم کووووووووش؟؟ :D

شوما یک میلیارد روبده اون بامن کاری میکنم که دهن همه بازبمونه¤آآآ
سلام: مقداری را برای بیمۀ عمر کودکان بی سرپرست اختصاص میدادم چون آینده خوب برایشان بهتر از هدیه غیرلازم الان است.وبقیه را یک باغ بزرگ بادر ختان گوناگون میوه میخریدم ودرکنار تولید میوه چندکار تولیدی دیگرهم انجام میدادم.ممنون
من یه لیست بلند بالا از مشکلات مالی خودم واطرافیانم دارم که پول باشه خب دونه دونه برطرفشون میکنم :) بهله یه ههمچین آدم خیر خواهیم من :)))

سیتیزن چیه دیگه؟

یه نو خوردنیه فک کنم

ميدونستم گفتم ريا نشه
من چندتا سفر توپ میرم. یه ماشین تا 300میلیون میخرم باقیشم میذارم واسه کارم و باهاش بیزینس میکنم. شک هم ندارم که ظرف مدت کوتاهیه چند برابرش میکنم. تو ایران پول به طرز خوبی پول میاره. هرچی سرمایه ت بیشتر باشه درامدت هم به همون نسبت چند برابره. قانون خاصی نداره فقط باید راه و رسم بیزینس و پول در اوردن رو بلد باشی که خدارو شکر ذهن اقتصادیه من خوب کار میکنه. با این پول کارام رو گسترش میدم. کی انشاءلله واریز میشه؟

0_0 .... پس منم حساب کنین چون ذهن اقتصادی من زیاد خوب کار نمیکنه خخخخخ

دو سه روز دیه 0_0
خخخخخخخخ.بانو سمیرا شما پول رو بده من خیالت راحت باشه 1سال نشده پنت هاوس برج باران رو خریدین!! انوقت 1میلیارده علی اقا رو بگیرین و 1سال اجاره ش بدین به علی!!! خخخخخ. نگار خانوم 2یا 3 روز دیگه لطفا دقیق بگین!! خخخخ. زهرا خانوم سنگ بزرگ ذهن اقتصادیه منه یا 1میلیارد؟!!! خخخخ

کجا هست این برج باران.
اقا صالح اقا میلاد قراره شماره حساب منو یاداشت کنن چون متاسفانه خودشون نمیتونن استفاده کنن از اون پول شمام یه شماره حساب به من بدین خدارو چی دیدین شاید یه مقداریشم به شما دادم
صد درصد اول یک ماشین میخریدم بعد دونه دونه میشستم گره اطرافیانمو بازمیکردم بعد اگه چیزی موند که بعید بدونم توکارخیر مصرفش میکردم:))))
میرم به آرزو های کودکیم تحقق ببخشم........درسته که دیگه حال اون زمانو نداره ولی خب اگه داشتم میکردم...مثلا آرزوم یک جامدادی صورتی با کلی مداد و تراش بود......

خخخخخخ کار خوبو شما میکنی خخخخخ

الان شاهدخت میاد میگه کمک به غزه:))((((((((((
یه میلیارد که خیلی کمه ولی احتمالا اگه خیلی بیشتر از اینا باشه یه مرسدس بنز اس ال اس ای ام جی فاب دیزاین و یه خونه خوب میخرم
خخخخخخخخ چه ذوقی هم دارن.......کیه دختر بده به ایشون!!!!!(حالا که فکر میکنم با یک میلیارد میشه) مبارک باشه.....شام کباب بدین شما که پولدار شدین!!!