خانه
انجمن
خودتو تعريف کن!
١٠٥٨
٨٣
v-qavam
خودتو تعريف کن!

با استفاده از حروف اسم يا فاميلت خودتو تعريف کن
مثلا من خودمو ميگم:
وحيد ميشه وفادار-حساس-يه رو يه رنگ- دوس داشتني:)
حالا نوبت شماست فقط دقت داشته باشين حتما بايد ويژگي هايي که ميگين حرف اولش با حروف اسمتون باشه
٩٢/١٢/٠٤
نظرات کاربران
سرباز امام زمان(عج)و ولایت فقیه.البته لیاقتشوندارم ولی دوس دارم باشم دیگه!گوش ب فرمانشون ک هستم!_بذله گو اگه حالم خوش باشه!_اوستا تو پیچوندن رفقا!_زرنگ(مو بچه زرنگ مشدم)_واقع بین_لنگه ندارم_دوباره میگم اوستا تو پیچوندن رفقا..._تکو تنها تو این دنیای بیوفا...البته الان چون دور از زادگاهم...
محمدرضا: مرد(این که پای کارات وایسی) - حق دوست - مغرور(گاهی اوقات) - دیرذوب - راحتم با کسی که بخوام - ضیاء (روشنایی - این به اعتماد به نفسم برمیگرده! خخخ) - اعتماد به نفس
مهديه : م(مهربون) ه( هنري) د( دوست داشتني.خخخ) ي (ندارم ) ه ( هدايت كننده خخخ ) :))) /// فاطمي : ف ( فضول) الف( اروم) م ( منيزيم ) ي ( ندارم)

اقل يعني چي؟
:| :| :| بابا اسم من سختههههههههههههههههه :| :| :| همون حرف اولشو گیر کردممممممممممممممممممممممممم! هِلپ می پلیــــــــــز! /////// بقیش: "ز" زیبا - "ا" آروم - "ل" من اصلنشم لوس نیستم! :| :| :| برا حرف آخرم گیر کردم! :| :| :| )
مصطفی : مورد اعتماد ، محشر ، معقول !!! خخخخ ، صمیمی و صاف وساده ، طراوت ناک و شاد :دی ،فاتح (فتح کننده ی تمام غیر ممکن ها :دی) و فامیل دوست، فالوده دوست و در نهایت ی : یاری رسان به دیگران خخخخخخ چی هم شد !!! باز خدا رو شکر من اسمم دوسانتوس جونیور دیگو سانتاکورتا نبود !!! خخخ
پ ...پررو // ر .... اوممممممممممم... نمدونمم // ی .. یه دنده // س .. سرخوش (اینو داینی گف خخخ ) // الف .. بازم نمدونم :|
ایـــــــــــــــــمان ... آلاخون والاخون .... یَلَلی تَلَلی ...مهنــــــــدس ... آبگرمکن ... نفس ...
محدثه... م: مهربون... / ح: حرف میزنم خخ/ ث: چون باهاش چیزی نیس با ص میگم : صادق (از کسی پرسیدم گفتماااا ) ه : هله هوله خور خخ