خانه
انجمن
موجوداتی به نام شاگرد اول کلاس!
١٤٩٧
١٠٦
sjalal
موجوداتی به نام شاگرد اول کلاس!

تا حالا شاگرد اول شدین؟
نظرتون نسبت به شاگرد اولا چیه؟
نظرات کاربران
باور کنید من خیلی درس نخوندم................همکلاسی هام سنگ تمام گذاشتن از من بیشتر تجدید شدن به همین منظور من شاگرد اول شدم:))
موجودات خیلی خونوکی هستن:) همونایین که وقتی کل کلاس درس نخوندن پا میشن درس جواب میدن:/اصن مایه سرافکندگی کل مدرسن:دی...تا راهنمایی شاگرد اول بودم بعدش دوم،سوم و شایدم چهارم:/
اگه من اون چند ساله اول زندگیمو که اول بودم در نظر نگیرم می تونم بگم که شاگرد اولها موجوداتی هستند لج درآر که وقتی استاد یه مبحثو طرح می کنه ودرست هنگامی که شما مثل یک بز متشخص استاد رو نگا می کنین این افراد مبحث رو نقد میکنن!این موجودات انقدر شعور ندارند که وقتی یک استاد تاریخ امتحان رو تعیین میکنه حداقل تا سه هفته امکان به تعویق افتادن ان می باشد و در همان هفته اول تمام کتاب را جویده و هنگام چانه زنی شما با استاد برای تعویق امتحان هی پارازیت از خودشان متصاعد می نمایند!البته اینها که گفتیم گوشه ای از کمالات ایشان بود.ان شاا...در فرصتی دیگر سایر خصیصه های این افراد را به سمعتان خواهیم رساند.
کلا از اول دبستان آخر کلاس میشتم و همون دو سه سال اول دبستان فقط معدلم بیست شد که اونارم دیگه فک میکنم همه بیست بشن خخخ بقیه سالارو هم که خدا بزرگ بود.موقع امتحان یه راهی پیدا میشد برای قبول شدن.ولی هیچوقتتتتتتتتتت شاگرد اخرم نشدم خخخ
تو ابتدایی و راهنمایی بلیا :) خخخ ولی این شاگرد اولا بچه های خوبین مخصوصا اگه سر جلسه امتحان کنارت باشن خخخ
عاره خب تو راهنمایی میشدم خخخ ولی دیگه فک نمیکردم تو دانشگاهم کسی معدلش 20 بشه :| :| از 50 نفر کلاسمون؛ به جرات میشه گف 40 نفر معدل الفم نه و 20 شدن !! :|
زشته خب خجالت داره والا ... :| :|
دانشگااااه!!! معدل!!! بیست!!!!!چه معنی داره آخه!!! زشته واقعا!!شکفته جان شما که جز این دوستان نیستین!!!!؟
اره تا دوم دبيرستان شاگر اول كلاس كه هيچي شاگرد اول مدرسه بودم ولي الان...! ياد باد ان روزگاران يا باد! شنيدين گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه بو ميده ! حكايت ماست الان كه نميتونم شاگرد اول بشم حس خوبي به شاگرد اولا ندارم:)))
نگو نمیتونیم! بگو خودمون نخواستیم!! اینم یه جور از خودگذشتگیه که اجازه بدی یکی دیگه شاگرد اول شه!!! باریکلا به خودمو خودت!!!!!خخخ
ياد باد آن روزگاران ياد باد :))) حقيقتا خاطرم نيست اول شدم يا نه.... ولي ريا نباشه ،چندتايي از اين لوح تقديراي شاگرد ممتازي دارم ;) بستگي داره رابطم باهاشون چي باشه، اگه رفيق جينگ باشيم، ميزنمش :))) اگه يه كم صميمي باشيم، حتما بااس خرج بده :))) اگه از اين خودشيفته ها باشه، عمرا تو روش نگا كنم :))) اگه از اين بچه لارجايي كه تقلب ميرسوندن باشه، مريدش ميشم :)))) ميگم بستگي داره طرف چ جور آدمي باشه :)))))))))
من هیچ وقت شاگرد اول نشدم حتی تو دبستان همیشه از دیکته نیم نمره کم داشتم و هیچ وقت معدلم 20 نشده ولی پیش دانشگاهی شاگرد سوم شدم
نه بابا بجز دبستان که همه تو دبستان بچه های درس خونو خوبی هستن ...بقیه سالهای درسیم خیلی ریلکس و راحت میبودم ...البته گاهی هم از دستم در میرفت یه نمره های متاسفانه خوبی رو میگرفتم که الان که فکر میکنم مایه سر افکندگیه خخخخ مثلا فلسفه و منطق وتاریخ نهایی رو 20شدم ...اینا رو محض مثال گفتم نگین حسودم
خوب تو دوران ابتدایی کلا بیست بوده تو دوران راهنمایی فقط دومش شاگرد اول شدم و از دبیرستان به بعد صحبت نمی کنم ینی حرفی ندارم که بزنم آررررررررره:)))
شاگرد اول بودن خو بعله اول کشور هم شدم *:) ولی کلا از شاگرد اول ها حتی اگه خودم باشم هم بدم میاد *:)
متسفانه تا همین چند وقت پیش شاگرد اول می شدم ! در گمراهی محض به سر می بردم !!! من از همین تریبون از همه عذر خواهی می کنم ... ببخشید منو دیگه درس نمیخونم :)))))))))))))))) خخخخخ
والا تو دبیرستان اوضاع درسیم اصلا جالب نبود. اصلا دوست نداشتم درس بخونم. اما از وقتی رفتم دانشگاه، تو لیسانس همش شاگرد اول میشدم و گاهی شاگرد دوم. ولی در نهایت شاگرد اول ورودی مون شدم. و با همون شاگرد اولی، ارشد قبول شدم. / ولی به خدا اصلا در طول ترم درس نمیخوندم. فقط فرجه ها و شب امتحان. اصلا کتابهامونو آخر ترم میرفتم میخریدم از مهتاب / ولی تو ارشد اگه از آخر، اول نشم خوبه