خانه انجمن غذا چی بلدی؟
١٠٠٨
١١٣
علیرضا

غذا چی بلدی؟

غذا چی بلدی؟

اگر آشپزی شما خوب است یا در درست کردن یک غذا خیلی حرفه ای هستید و یا غذایی یاد دارید درست کنید که سریع آماده می شود لطفا برای دیگران هم طرز تهیه آن را بگویید.

٩١/١١/١٦
نظرات کاربران
کد امنیتی
آرشام ایرانی
آرشام ایرانی
٩١/١١/١٦
٢
١
آره.تخم مرغ.املت.تخم مرغ ابپز.تخم مرغ عسلی.و.... کدومو بگم
مجید
مجید
٩١/١١/١٦
٠
٠
املت کبابی.املت با رب املت با پیاز رنده شده.
sahar.s
sahar.s
٩١/١١/١٦
٠
٠
آشغال پلو هاتونو جَم کنین .... صاحاب کُرسی اول خودش اومده!!!! أه أه .... نه نظرم عوض شد! میرم آخر ... أه أه ....
آرشام ایرانی
آرشام ایرانی
٩١/١١/١٦
٠
٠
بی بی
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
اینا رو که اکثرا بلدن!:) دیگه چی؟
آرشام ایرانی
آرشام ایرانی
٩١/١١/١٦
٠
٠
2015 هم بلدم بزنگم نهار بیارن
mashhadiboy
mashhadiboy
٩١/١١/١٦
١
٠
سییییییییییلااااااااااام غذا : نیمرو که همه بلدن بسازن(شکلک غش غش خنده) و ماکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارونــــــــــــــــــی
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٦
٢
٠
نیمرو لطفا:دی
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
١
٠
پس ماكاروني لفتن.:)
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
١
٠
ماکارونی خالی یا با مخلفات؟!
mashhadiboy
mashhadiboy
٩١/١١/١٦
٠
٠
معلومه با مخلفاتش دیده(دیگه)!!!
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
مخلفات لفتن سالاد كاهو باشه زيتونم يادتون نره ...
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
٣
٠
بله............چی دوست دارید؟......خوب من کوفته دوست دارم و کمتر کسی بلده درست کنه......مواد لازم...گوشت چرخ کرده-لپه1پ-برنج نصف پیمانه-سبزی معطر -آلو -پیاز2عدد بزرگ-3قاشق رب-یک قاشق هم آرد......خوب لپه رو میذارید نیم پز بشه برنج رو هم چند دقیقه جوش بیارید ولی خام باشه هنوز....بعد این دو مواد رو تو نمیکسر بریزید یا خوب مکخلوط کنید بعد گوشت و سبزی و پیاز و آرد رو اضافه کنید خوب ورز بدید....بعد یک قاشق رب هم اضافه کنید که خوش رنگ بشه ..بعد یک گلوله بزرگ درست کنید وسطشو گود کنید و آلو رو داخلش بذارید....یک قابلمه بزرگ که همه کوفته ها جا بشه بردارید پیاز رو رنده کنید با رب تفت بدید بعد کوفته هارو بچینید و تا نصفه کوفته آب بریزید چند تا الو هم دورش بریزید ترش بشه .......غذا 1ساعت بعد اماده است.......برای اینکه کوفته وا نره باید تمام مواد رو خوب مخلوط کنید....نوش جان
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
به به...جاتون خالي ماديروز دلمه داشتيم..
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
١
٠
شکوفه جون من آلو دوس ندارم..... بدون آلو درس می کنم...... مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
٠
٠
نه عزیزم بجاش گردو بذار ....خوب میشه.....دلمه هم بلدم میخوای بگم مریم؟؟؟
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
بگو عزيزم تابقيه هم فيض ببرن..
m_sepehri
m_sepehri
٩١/١١/١٦
٠
٠
بگو شکوفه جان
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٦
٠
٠
باید بذاری آبش جوش بیاد من بعد جوش آومدن آبش کوفته ها رو می ندازم توش
sahar.s
sahar.s
٩١/١١/١٦
١
٠
اینا رو گفتی عسکم داره هِی میگه کِی بریم پس! خخخخخ
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
ممنونم...چقدر مواد اولیه میخواد من که نمیتونم درستش کنم :) هر که را بهر ماری ساختند...
مجید
مجید
٩١/١١/١٦
٠
٠
جیگر....همین
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
١
٠
فشار میاری شما به خودت...زحمت کشیدی.......عالیه
sahar.s
sahar.s
٩١/١١/١٦
١
٠
اعضای دیگه ای هم داره بدن گوسپند! خخخخخخخخخ کله ؟ پاچه ؟ دُمب؟ خخخخخخخخ
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
چه دوست داري...تقريبا همشونو بلدم....
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
٠
٠
لطفا شیوه برگردوندن کوکو رو اموزش بده....خراب مبکنم
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
عاغا من هيچي بلد نيستم در مقابل اين اشپزاي ماهر....به غرعان
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
ميتوني يه ظرف اندازه ماهيتابتون روش قرار بدين بعد اين طرفش كنيد يهو..البته بايد مراقب باشيد روغن ها نريزه.مامانجونم همچين حرفه اي كوكو رو ميندازه هوا برميگردونه تو ماهي تابه كه بيا و ببين...
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
٠
٠
خوب عزیزم مامان منم کوکو رو برمیگردونه...من میپزم اون برمیگردونه......وقتی شوهر کردم چی؟؟ به شوهر بگم بیا برگردون؟؟ یک بار اومدم برگردونم افتاد رو گاز.....افتضاح شد....خراب
2nyadideh
2nyadideh
٩١/١١/١٦
٠
٠
سخته بابا !! من كه رسما با چكمه ميرم توش :))))) يعني خونه آخرش كوكوم شبيه پوره ميشه :/
sahar.s
sahar.s
٩١/١١/١٦
١
٠
دروغ میگه باوا ! هیچی بلد نیست! خخخخخ
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
من منظورم مامان بزرگم بود شكوفه جان:))
Eli-soltani
Eli-soltani
٩١/١١/١٦
٠
٠
آشپزیم خوبه هر کی دست پختمو خورده تعریف کرده بیشتر غذاها رو هم بلدم درست کنم ولی لازانیا رو خیلی حرفه ای درست میکنم...
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
٠
٠
آموزش بده لطفا......
Eli-soltani
Eli-soltani
٩١/١١/١٦
٠
٠
چشم عزیزم مواد لازمش میشه هرچیزی باشه ولی من از سوسیس کالباس قارچ پنیرپیتزا گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای استفاده میکنم راستی ادویه خیلی مهمش آویشنه خمیر لازانیا هم که واجبه حالا آموزشش: اول از همه یه دیگ رو تا نیمه آب می ریزیم و بعد میذاریم خوب بجوشه.وقتی شروع به قل زدن کرد نزدیکه به ۵ق غ نمک اضافه می کنیم و۱ ق غ روغن بعد لازانیاها رو توی آب جوش می اندازیم. و میذاریم تا ۸دقیقه بپزه. قارچ رو با روغن زیتون جدا تفت میدیم در ماهیتابه جداگانه گوشت چرخ کرده و پیاز رو باهم تفت می دیم وقتی خوب سرخ شدن ادویه می زنیم و فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم .سوسیس کالباس رو هم می ریزیم روی مواد و کمی که سرخ شد زیر ماهیتابه رو خاموش می کنیم. و بقیه ی مواد رو هم می ریزیم روی گوشت .و خوب میذاریم مخلوط هم بشن. حالا یه ظرف که قراره توی فر بذاریم رو آماده می کنیم و کمی روغن می مالیم.بعد یه ردیف لازانیا رو می چینیم توی ظرف .حالا کمی پنیر بعد گوشت چرخ کرده و سوسیس و فلفل دلمه ای و کالباس و قارچ .بعد دوباره کمی پنیر می زنیم. روی همه ی این مواد یه لایه لازانیا می چینیم. و به همین ترتیب تا موادمون تمام شه. وقتی مواد تمام شد یه لایه لازانیاکه قسمت نهایی هستش رو می چینیم و روی اون رو پنیر پیتزا می ریزیم. بعد ...توی فر ١٨٠ درجه به مدت ۴٠ دقیقه در پنجره وسط قرار می دیم. لازانیا آمادست نوووووش جااااااان:)))
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
١
٠
خوشمزه به نطر میاد.....نمیشه تو فر نذارم؟؟ آخه فرمون قاطی داره.....رو گاز نمیشه؟
Eli-soltani
Eli-soltani
٩١/١١/١٦
١
٠
نه عزیزم توی مایکروفر هم میشه بذاری ... غذاش به خاطر پنیرپیتزاش مدلیه که باید حتما توی فر باشه ... اگه درست کردی حتما یادم کنی ها خیلی خوشمزست ... :)))
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
ممنون من یاد نداشتم ...یاد گرفتم حالا...
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
همه نوع غذا بلدم درست کنم این ور آبی اون ور آبی!!!!! البته بیشتر دسر و انواعش رو خیلی خوب بلدم..... و البته شیرینی و اینجور چیزها..... اگه غذای خاصی مد نظرتونه بگین توضیح میدم...... :)))) در ضمن همسرم آب گوشت درست می کنه اونم چه آب گوشتی....... واقعا خوشمزه...... :)))))
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
١
٠
آفرین همسر گرام.......یک نوع دسر خوشمزه برای سفره مهمون بگو لطفا
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
١
٠
دم شماگرم...:)
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
١
٠
اره موافقم دو دوع دسر خوشمزه بگو لفتن..:)
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
دسر امریکایی: شیر 2لیوان/ نشاسته 2 قاشق غذاخوری / آرد سفید 1 قاشق غذاخوری /شکر و نسکافه به مقدار لازم................. دقیقا مثل فرنی درست میشه بعد که کمی سفت شد نسکافه و شکر و اضافه می کنیم هم می زنیم داخل ظرف میریزیم میذااریم تو یخچال.....
نگارا
نگارا
٩١/١١/١٦
٠
٠
منم کلا دسر و کیک درس کردن بیشتر دوس دارمو یا دارم! تیرامیسو موس شکلات!!غذا هم یاد دارم کم وبیش فک میکنم اما خیلی کم درس کردم غذاهای ایرانی رو مامانم کمکم بوده همیشه اما غذاها شام و اینا رو بیشتر درس کردم و یاد دارم!
sahar.s
sahar.s
٩١/١١/١٦
١
٠
باز این شووَرشو کرد تو چشم ما !!!! خدایا اون مجلسی هه رو زودتر برفست!!!خخخخ
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
سحرو مجلسيه با داداشش...ا.....
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
سحر ومریم: آمین..... فقط گفته باشم باید ما رو هم دعوت کنین...... :))))))))))
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
:))))
bye
bye
٩١/١١/١٦
١
٠
من که ماشاا... همین طور همون طور از هر انگشتم فقط داره هنر فواره میزنه ! من خیلی کار بلدم ! خوب بحث سر چی بود ؟! آها اوکی ! من فقط میتونم بگم تمام شماره تلفن های رستوران های مشهد رو دارم !D: غذا بلد نیستم درست کنم ! تخم مرغ رو خوب بلدم ( البته تخم مرغ جزء غذای درست و حسابی به نظر من حساب نمیشه )
m_sepehri
m_sepehri
٩١/١١/١٦
١
٠
باز همینم غنیمته!
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
منم اصلا تخم مرغ دوست ندارم...:(
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٦
٠
٠
تخم مرغو آموزش بدین لطفا:دی
mahshid2
mahshid2
٩١/١١/١٦
١
٠
ابتدا تخم مرغ "خام "را پوست بگیرید و رنده کنید سپس یک فنجان آب و نوشابه به آن اضافه کنید کمی روغن زیتون و آبلیمو بریزید با همزن برقی هم بزنید تا کف کند سپس آن را در قابلمه ای از جنس چدن ریخته و می گذارید نیم ساعت دم بکشد .....سپس 10 قاشق غذا خوری نمک و 25 قاشق فلفل قرمز+دارچین اضافه کرده و غذا را با هم میکس کرده و داخل فر بگذارید بعد از آن غذا را به سیخ کشیده و کباب کنید و با کره ی هلندی میل بفرمایید ...غذای بسیار خوشمزه ای است امیدوارم لذت ببرید می تونید این غذا را همراه با ران سرخ شده ی وزغ و یا کبد صدف تبخیر شده ی با آب کرفس نیز بخورید.......تا برنامه ی بعد خدا نگه دار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
این معجونی که گفتی اجب چیزیه 25 قاشق فلفل قرمز !!!! یا علی!!
mahshid2
mahshid2
٩١/١١/١٦
١
١
عالیه اگه یک بار امتحانش کنی....نکنی ها !....چون اونجوری میری بهشت رضا .....
2nyadideh
2nyadideh
٩١/١١/١٦
٠
٠
آشپزيم كه خوب نيست! حرفه اي هم كه نيستم! اما ليست غذاهايي كه در 20 دقيقه حاضر ميكنم. عبارتند از : سوسيس بندري. خوراك قارچ. انواع املت . كباب. يه مدل پنكيك شكلاتي هم برا صبحونه گاها عصرونه درست ميكنم كه رد خور نداره! انواع خوراك! از اونجايي كه عاشق بادمجونم . بايمجان قورانمم خيلي معركه ست؟! كلا رابطم با سرخ كردني ها خوبه! كوكوي برنجم هم خوبه منتهي اين كمي زمان بره! اصلا يه نهار يا شام خوشمزه از نظر من خلاصه ميشه به يه غذاي سرخ كردني و نون بربري داغو يه سالاد خوش رنگ ولعاب با پرتغال فراوون و روغن زيتون !!!! حالا هر كدوم مد نظرتون بگين تا توضيح بدم :)
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٦
٠
٠
یه بار مامانم گفت واسه شب عدسی بذار هیچی دیگه فراموش کردم شعله شو کم کنم عدسیا آبش خشک شده بود منم عدسا رو ریختم تو میکسر با تخم مرغ قاطی کردم شد کوکوی عدس!!!!!!!!!!!هیچکس چیزی نفهمید:دی
2nyadideh
2nyadideh
٩١/١١/١٦
٠
٠
عجب!!!!! من عدس زياد سوزوندم! معمولا مامانم اين چيزارو به من نميسپره؟! اووووووووف تا حالا لپه سوزوندي؟؟؟؟؟ بوش آدمو ميكشه؟! ظرفشم حالاحالا ها تميز نميشه؟! يعني اگه مامانا بخوان آدمو شكنجه كنن اين قابلمه اي كه توش لپه سوخته رو بدن سفيد كني؟ اوووووووووووووف رسما هلاك ميشي :(
آرشام ایرانی
آرشام ایرانی
٩١/١١/١٦
٠
٠
ما نهار ماکارونی داریم با ته دیگ سیب زمینی اوووووووووووف
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٦
١
٠
من دارم ماش پلو با گوشت چرخ کرده وماست خیار درست میکنم بعله!
آرشام ایرانی
آرشام ایرانی
٩١/١١/١٦
٠
٠
پس نهار میریزیم اونجا
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
ماهم ديشب ماكاروني داشتيم تازه منم درست كرده بودم بعله!!:)
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
اییییی!من الان نزدیک 1 ماه ماکارونی نخوردم... خودمم بلدم اما فقط باید خودم بخورم اگر درست کنم !! به همین خاطر درست نمیکنم :)))
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٦
١
٠
من کلا خودم آشپزی می کنم تو خونه به دلایلی!همه نوع غذاهم بلدم بعله شما بگین چی میل دارین،البته کوفته وقرمه سبزی و مسقطی های ماه رمضونم که شبیه بستنی میشن معروفه !پیتزا هم که دیگه کار هرزومونه،کیک وشیرینی هم که عاشقشم وخودم واسه تولدامون درست می کنم:)
2nyadideh
2nyadideh
٩١/١١/١٦
٠
٠
به به آفرين :) اول بگو ببينم اينكه ميگي شبيه بستني ميشه يعني چي؟؟؟؟؟ بعدشم بگو برا پيتزات از چه پنيري استفاده ميكني؟! من باهرچي امتحان كردم راضي نبودم؟! خوب كش نمياد؟! مزشم بده؟! اينم من از همه ميپرسم اگه بلدي بگو ! ميدوني چطور ميشه پفيلا رو با پنير پيتزا طعم دار كرد؟!
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
٠
٠
آفرین...من یک بار مسقطی درست کردم.....با شیر ..بعد برشش دادم لوزی....قیافش خوب بود ولی مزه کره میداد......تو اگه بهتر بلدی بگو به من
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
آفرین بانو..... مثه خودمی پس.... منم کیکهای تولد و خودم درست میکنم...... :)))
نگارا
نگارا
٩١/١١/١٦
٠
٠
ای بابا چه اینجا هنرمندن!اعتمادم به کف رسید!!
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
یه پا حرفه ای ... همین پیتزا رو آموزش میدی ما که هروقت درست کردیم به درد لای دیوارم نمیخورد:)
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٦
١
٠
مسقی قلق داره درست کردنش نباید برشش بدی آب می ندازه!اوووووووهوم مواد لازم:شیر پرچرپ یک عدد،یک پیمانه نشاسته یک پیمانه سرپر شکر،وانیل یه خرده!شیرو بریزین تو یه قابلمه (تفلون نباشه)زیرشو کم کنین نشاسته رو با نصف لیوان آب سرد حل کنین بعد به شیر اضافه کنین،وبه طور مداوم هم بزنین،چون هم نزنین زود ته می گیره،درحین هم زدن شکرو که با سه قاشق غ گلاب حل شده اضاف کنینو هم بزنین این هم زدن باید مداوم باشه تا مسقطی به غلظت برسه،در آخر وانیلو اضافه می کنیم وانیل اگه زیاد باشه مسقطی تلخ میشه ،من مسقطی رو سه رنگ کاکائویی وزعفرونی سفید درست می کنم لایه لایه رو هم می ریزم وتوشو مغزای مختلف می ریزم وبعد از سرد شدن آماده سروه خیلی هم خوشمزست!
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٧
٠
٠
مرسی بانو استفاده کردم...... متشکرم.....
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩١/١١/١٦
٢
٠
دلمه....اوهوم....1-لپه1پ-فلفل دلمه ای نصفی-برنج نصف پ-گوشت چرخ کرده-جعفری-پیاز1عدد-رب3قاشق-کمی زعفرون-ادویه جات-....لپه و برنج رو نیم پز آماده میکنیم یک ماهیتابه برمیداریم پیاز و تفت مکیدیم بعد فلفل رو نگینی کمی تفت میدیم بعد گوشت رو میریزیم کمی که رنگش عوض شد لپه و برنج و میریزیم...بعد بقیه مواد ....5 دقیقه همه رو رو شعله مخلوط میکنیم خوب مواد دلمه اماده شد حالا برای شکلش از فلفل کامل و گوجه و برگ مو استفاده میکنیم ... گوجه نباید خیلی داخلش خالی بشه.مواد را میریزیم توش خیلی پر نشه چون بپزه حجمش زیاد میشه.....بعد دلمه رو داخل قابلمه میچینیم و کمی آب دلمه که مثل کوفته هست داخلش تا نیمه میریزیم و 40 دقیقه بعد غذا اماده است......اگه با فلفل درست میکنید رنگ فلفل تغییر میکنه اونوقت غذا آماده شده.......نوش جان
imanhkt
imanhkt
٩١/١١/١٦
٠
٠
منم توی pes 2013 میتونم دست ول گل بزنم ...!!!
نگارا
نگارا
٩١/١١/١٦
٠
٠
چی میشه این؟
sahar.s
sahar.s
٩١/١١/١٦
١
٠
خخخخخ !
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
(^_^)
m_sepehri
m_sepehri
٩١/١١/١٦
٠
٠
:)))
b-bahmani
b-bahmani
٩١/١١/١٦
٠
٠
چی اراده ای!
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
١
٠
شیر سرد و با خامه می زنیم تا غلیظ بشه. بعد نشاسته را در آن حل می کنیم.یک لیوان شیر دیگه رو هم میریزیم ، میذاریم رو اجاق اینم مثل فرنی (نشاسته یه کم بیشتر باشه که سفتر بشه به جای خامه از زذه تخم مرغ هم می تونین استفاده کنین) بعد به مقدار خیلی کم وانیل اضافه می کنیم. بعد نسکافه یا کاکائو که رنگی بشه..... در آخر هم میپذاریم تو یخچال.....
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
2لیوان شیر را با کمی شکر قاطی می کنیم. ژله را با نصف لیوان آب روی دمای کتری هم می زنیم. بعد کنار می ذاریم که دماش کم بشه یعد ژله رو با شیر کم کم قاطی می کنیم میذاریم تو یخچال..... ( حتما اجازه بدین دماش ژله کم بشه وگرنه نمیبنده..... من امتحان کردم..... :))))))) شل میشه...... :)))))) )
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
شما متخصص درست کردن دسری آره :)
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
یه جورایی آره..... چون خیلی دوست دارم...... :))))
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
بگم یا بسه؟؟؟؟؟
نگارا
نگارا
٩١/١١/١٦
٠
٠
اینا ابتکارا خودته؟بگو جالبه آسونه
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
بوگو بازم
taba_sa
taba_sa
٩١/١١/١٦
٠
٠
ابتکارای خودم که نیست اما هر جا رفتم که دسر خاصی درست کرده بودن که بلد نبودم ازشون پرسیدم بعئ خودم درست کردم.... خوبیش اینه که آسون و راحته..... زودم درست میشه..... چیز خاصی هم نمیخواد.....
mahdi-h
mahdi-h
٩١/١١/١٦
٠
٠
نیمرو خیلی بلدم یه سیب زمینی ابپزیم درست میکنم که تکه تکه ... هوووووووم
Em Ad
Em Ad
٩١/١١/١٦
١
٠
آره ، اکثر غذاهارو بلدم ، مثلأ شماره رستوران سر کوچمون روبلدم !!! بگم یا بسه ؟ بسه !
mahdi-h
mahdi-h
٩١/١١/١٦
٠
٠
خخخخخخخخخخخخخخ
m_sepehri
m_sepehri
٩١/١١/١٦
٠
٠
:)))
Em Ad
Em Ad
٩١/١١/١٧
٠
٠
^_^
maryam
maryam
٩١/١١/١٧
٠
٠
:-))
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
من به شخصه از عدسی و عدس پلو خیلی خوشم میاد مخصوصا با فلفل دلمه یا گوجه یا ترشی :) چی میشه... روش درست کردن سریع عدس هم اینه که من معمولا در خوابگاه که بودم اول به اندازه هر نفر یک لیوان تا نصف لیوان عدس میریزید تو یک ظرف آب و میگذارید آب بخورد و نرم شه مقدار نم خوردنشم بسته گی به عدسی که استفاده میکنید داره باید بعد از نم خوردن کمی نرم بشه،مهمولا بین 1تا3 ساعت باید نم بخوره،بعد پياز را خرد كرده و با كره یا روغن و زردچوبه كمي سرخ كنيد. عدس خيس كرده را با به اندازه دو بند انگشت آب داغ که رو عدس بیاد به پياز اضافه كنيد و با شعله ملايم بگذاريد بپزد.اگر هم خواستید میتوانید در همان آب یک یا 2 سیب زمینی هم خرد کنید.هر ادویه ای هم که دوست داشتید میتونید اضافه کنید. وقتی که عدسی ها نرم نرم شد و سیب زمینی هم نرم شد ، عدسي آماده است.حالش رو ببرید :)
Milad
Milad
٩١/١١/١٦
٠
٠
تخم مرغ و همچنین تخم مرغ وآها راستی یادم اومد تخم مرغ
Golbarg
Golbarg
٩١/١١/١٦
٠
٠
سیب زمنی..نمیرو..سیب زمنی با سوسیس..سیب زمنی با تخم مرغ....سوسیس..کوکو سیب زمینی..:)
h - razavi
h - razavi
٩١/١١/١٦
٠
٠
من فعلا مثل یک اردوی اجباری به مدت 4 سال مجبورم صبح ظهر شب غذای سلف تو دانشگاه رو بخورم . خداییش خوشمزس . صبح ساعت 7:30 از خوابگاه میام بیرون ساعت 9 شب میرسم خوابگاه . پس مطمئنا نمیشه غذا درست کرد .
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
شما دقیقا کجا میری دانشگاه!! خارج از کشوره دیگه!! ما که 2 تا دانشگاه تجربه داریم غذا ها در حد تیم ملی فوتبال کیفیت داره !!!!!!!!!! ماشاا...
h - razavi
h - razavi
٩١/١١/١٧
٠
٠
نه بابا ایرانه . دانشگاه هنر . غذاشون خیلی خوشمزس . من در این زمینه فوق العاده سوسولم ولی خیلی تحویلمون می گیرن . خدا قسمتتون کنه ایشالا.
آرشام ایرانی
آرشام ایرانی
٩١/١١/١٦
٠
٠
این نظرو الکی میدم ک امتیازم بشه 10000
maryam
maryam
٩١/١١/١٦
٠
٠
:)))
Em Ad
Em Ad
٩١/١١/١٧
٠
٠
هر نظر ، چند امتیاز داره ؟؟؟
maryam
maryam
٩١/١١/١٧
٠
٠
؟؟؟؟
b-bahmani
b-bahmani
٩١/١١/١٦
٠
٠
من غذا ....املت قارچ!...دیگه.....شامی کباب!سیب زمینی هم بلدم سرخ کنم!،کشک!،چند نوع غذای محلی!اپلو با انواع خورشت،و....تا حدودی در طبخ شله !
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٦
٠
٠
بابا شما که دست همه رو بستی !!! شله هم بلدی! ادمین بیا آشپذ پیدا کردم:))
b-bahmani
b-bahmani
٩١/١١/١٧
٠
٠
البته شله ای که ما درست می کنیم واسه محرم شله طرقبگی هست!کمی در طعم فرخ دارد!ریشه میخکش زیاد است و همچنین گوشت آن گوسفندیست!
parisa
parisa
٩١/١١/١٦
٠
٠
اشپزیم خوبه............ولی خب این یه مساله ی سکرته..........همه چی بلدم............یه جور ماکارونی بلدم.......جدیده.......به هیچکسم نمیگم.....
علیرضا
علیرضا
٩١/١١/١٧
٠
٠
چی همه جاخالی داره ما ایناره طوری پر کنیم :)
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/١٧
٠
٠
پیتزا که راحته بگم بازم؟
persian-girl
persian-girl
٩١/١١/٢٦
٠
٠
نیمرو، یک رو، دو رو ، ... ، املت!!!!!!!
فائزه
فائزه
٩١/١٢/٢٥
٠
٠
املت ،نیمرو،کوکو سوخته........
shahrzad_z
shahrzad_z
٩٢/٠١/٠٨
٠
٠
تا حالا خودم غذا درست کردم اما ترجیح میدم بگم از بیرون غذا بیارن
sorme
sorme
٩٢/٠١/٢٢
٠
٠
یکم گوشت چرخ شده رو تفت میدی بعد فلفل دلمه ای و سوسیس نیم و اضافه میکنی یکم تفت داده بشه،میزاری لای نون تست میزاری تو ساندویچ میکر. خیلی ام خوش مزه اس.
Z_M
Z_M
٩٢/٠٩/٢٦
٠
٠
کمه جوش . پیاز رو با مقداری گردو تفت میدیم بعد کمی گوجه به ان می افزاییم بعد از پخته شدن گوجه ها ان ها را می کوبیم و مقداری نعنا خشک و زرد چوبه و نمک به ان اضافه می کنیم و به مدت یک الی دو دقیقه می گزاریم تفت بخورند بعد دوغ کمه ای که از قبل اماده کردیم(مقداری کمه و اب رو با هم مخلوط می کنیم هر چه کمه بیش تر باشد غذا ترش تر می شود ) رو به غذا اضافه می کنیم بعد کمی روغن (ترجیحا روغن زرد) هم می افزاییم و می گزاریم غذا بپزد همین که اولین قل رو زد گاز را خاموش می کنیم نباید بگزاریم غذا بجوشد