صفحه اصلی سرگرمی ( آشپزی ) غذا چی بلدی؟
غذا چی بلدی؟
تاریخ انتشار : 1391-11-16 (07:38)
آغاز کننده :

علیرضا

غذا چی بلدی؟

اگر آشپزی شما خوب است یا در درست کردن یک غذا خیلی حرفه ای هستید و یا غذایی یاد دارید درست کنید که سریع آماده می شود لطفا برای دیگران هم طرز تهیه آن را بگویید.

تعداد بازدید : 870
تعداد نظرات : 113
1391-11-16 (08:34) آرشام ایرانی
2
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
1
آره.تخم مرغ.املت.تخم مرغ ابپز.تخم مرغ عسلی.و.... کدومو بگم
امتیـــــاز
28011
0
1391-11-16 (10:43) مجید
0
سن جیمی : 3 سال
املت کبابی.املت با رب املت با پیاز رنده شده.
امتیـــــاز
5806
0
1391-11-16 (14:43) sahar.s
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
آشغال پلو هاتونو جَم کنین .... صاحاب کُرسی اول خودش اومده!!!! أه أه .... نه نظرم عوض شد! میرم آخر ... أه أه ....
امتیـــــاز
14708
0
1391-11-16 (15:44) آرشام ایرانی
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
بی بی
امتیـــــاز
28011
0
1391-11-16 (15:45) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
اینا رو که اکثرا بلدن!:) دیگه چی؟
امتیـــــاز
47966
0
1391-11-16 (17:23) آرشام ایرانی
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
2015 هم بلدم بزنگم نهار بیارن
امتیـــــاز
28011
 
1391-11-16 (09:02) mashhadiboy
1
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
0
سییییییییییلااااااااااام غذا : نیمرو که همه بلدن بسازن(شکلک غش غش خنده) و ماکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارونــــــــــــــــــی
امتیـــــاز
4860
2
1391-11-16 (12:25) a_entesari
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
نیمرو لطفا:دی
امتیـــــاز
44065
1
1391-11-16 (15:24) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
پس ماكاروني لفتن.:)
امتیـــــاز
20266
1
1391-11-16 (15:47) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
ماکارونی خالی یا با مخلفات؟!
امتیـــــاز
47966
0
1391-11-16 (18:41) mashhadiboy
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
معلومه با مخلفاتش دیده(دیگه)!!!
امتیـــــاز
4860
0
1391-11-16 (21:13) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
مخلفات لفتن سالاد كاهو باشه زيتونم يادتون نره ...
امتیـــــاز
20266
 
1391-11-16 (09:33) شکوفه گیلاس
3
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
بله............چی دوست دارید؟......خوب من کوفته دوست دارم و کمتر کسی بلده درست کنه......مواد لازم...گوشت چرخ کرده-لپه1پ-برنج نصف پیمانه-سبزی معطر -آلو -پیاز2عدد بزرگ-3قاشق رب-یک قاشق هم آرد......خوب لپه رو میذارید نیم پز بشه برنج رو هم چند دقیقه جوش بیارید ولی خام باشه هنوز....بعد این دو مواد رو تو نمیکسر بریزید یا خوب مکخلوط کنید بعد گوشت و سبزی و پیاز و آرد رو اضافه کنید خوب ورز بدید....بعد یک قاشق رب هم اضافه کنید که خوش رنگ بشه ..بعد یک گلوله بزرگ درست کنید وسطشو گود کنید و آلو رو داخلش بذارید....یک قابلمه بزرگ که همه کوفته ها جا بشه بردارید پیاز رو رنده کنید با رب تفت بدید بعد کوفته هارو بچینید و تا نصفه کوفته آب بریزید چند تا الو هم دورش بریزید ترش بشه .......غذا 1ساعت بعد اماده است.......برای اینکه کوفته وا نره باید تمام مواد رو خوب مخلوط کنید....نوش جان
امتیـــــاز
28353
0
1391-11-16 (10:47) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
به به...جاتون خالي ماديروز دلمه داشتيم..
امتیـــــاز
20266
1
1391-11-16 (10:55) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
شکوفه جون من آلو دوس ندارم..... بدون آلو درس می کنم...... مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
امتیـــــاز
19515
0
1391-11-16 (11:08) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
نه عزیزم بجاش گردو بذار ....خوب میشه.....دلمه هم بلدم میخوای بگم مریم؟؟؟
امتیـــــاز
28353
0
1391-11-16 (11:18) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
بگو عزيزم تابقيه هم فيض ببرن..
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (12:04) m_sepehri
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
بگو شکوفه جان
امتیـــــاز
42042
0
1391-11-16 (12:22) a_entesari
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
باید بذاری آبش جوش بیاد من بعد جوش آومدن آبش کوفته ها رو می ندازم توش
امتیـــــاز
44065
1
1391-11-16 (14:44) sahar.s
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
اینا رو گفتی عسکم داره هِی میگه کِی بریم پس! خخخخخ
امتیـــــاز
14708
0
1391-11-16 (15:50) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
ممنونم...چقدر مواد اولیه میخواد من که نمیتونم درستش کنم :) هر که را بهر ماری ساختند...
امتیـــــاز
47966
 
1391-11-16 (09:35) مجید
0
سن جیمی : 3 سال
0
جیگر....همین
امتیـــــاز
5806
1
1391-11-16 (11:09) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
فشار میاری شما به خودت...زحمت کشیدی.......عالیه
امتیـــــاز
28353
1
1391-11-16 (14:45) sahar.s
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
اعضای دیگه ای هم داره بدن گوسپند! خخخخخخخخخ کله ؟ پاچه ؟ دُمب؟ خخخخخخخخ
امتیـــــاز
14708
 
1391-11-16 (09:56) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
چه دوست داري...تقريبا همشونو بلدم....
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (11:10) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
لطفا شیوه برگردوندن کوکو رو اموزش بده....خراب مبکنم
امتیـــــاز
28353
0
1391-11-16 (11:12) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
عاغا من هيچي بلد نيستم در مقابل اين اشپزاي ماهر....به غرعان
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (11:21) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
ميتوني يه ظرف اندازه ماهيتابتون روش قرار بدين بعد اين طرفش كنيد يهو..البته بايد مراقب باشيد روغن ها نريزه.مامانجونم همچين حرفه اي كوكو رو ميندازه هوا برميگردونه تو ماهي تابه كه بيا و ببين...
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (13:03) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
خوب عزیزم مامان منم کوکو رو برمیگردونه...من میپزم اون برمیگردونه......وقتی شوهر کردم چی؟؟ به شوهر بگم بیا برگردون؟؟ یک بار اومدم برگردونم افتاد رو گاز.....افتضاح شد....خراب
امتیـــــاز
28353
0
1391-11-16 (13:19) 2nyadideh
0
سن جیمی : 3 سال
سخته بابا !! من كه رسما با چكمه ميرم توش :))))) يعني خونه آخرش كوكوم شبيه پوره ميشه :/
امتیـــــاز
47593
1
1391-11-16 (14:45) sahar.s
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
دروغ میگه باوا ! هیچی بلد نیست! خخخخخ
امتیـــــاز
14708
0
1391-11-16 (15:07) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
من منظورم مامان بزرگم بود شكوفه جان:))
امتیـــــاز
20266
 
1391-11-16 (10:26) Eli-soltani
0
سن جیمی : 3 سال
0
آشپزیم خوبه هر کی دست پختمو خورده تعریف کرده بیشتر غذاها رو هم بلدم درست کنم ولی لازانیا رو خیلی حرفه ای درست میکنم...
امتیـــــاز
11445
0
1391-11-16 (11:11) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
آموزش بده لطفا......
امتیـــــاز
28353
0
1391-11-16 (12:03) Eli-soltani
0
سن جیمی : 3 سال
چشم عزیزم مواد لازمش میشه هرچیزی باشه ولی من از سوسیس کالباس قارچ پنیرپیتزا گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای استفاده میکنم راستی ادویه خیلی مهمش آویشنه خمیر لازانیا هم که واجبه حالا آموزشش: اول از همه یه دیگ رو تا نیمه آب می ریزیم و بعد میذاریم خوب بجوشه.وقتی شروع به قل زدن کرد نزدیکه به ۵ق غ نمک اضافه می کنیم و۱ ق غ روغن بعد لازانیاها رو توی آب جوش می اندازیم. و میذاریم تا ۸دقیقه بپزه. قارچ رو با روغن زیتون جدا تفت میدیم در ماهیتابه جداگانه گوشت چرخ کرده و پیاز رو باهم تفت می دیم وقتی خوب سرخ شدن ادویه می زنیم و فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم .سوسیس کالباس رو هم می ریزیم روی مواد و کمی که سرخ شد زیر ماهیتابه رو خاموش می کنیم. و بقیه ی مواد رو هم می ریزیم روی گوشت .و خوب میذاریم مخلوط هم بشن. حالا یه ظرف که قراره توی فر بذاریم رو آماده می کنیم و کمی روغن می مالیم.بعد یه ردیف لازانیا رو می چینیم توی ظرف .حالا کمی پنیر بعد گوشت چرخ کرده و سوسیس و فلفل دلمه ای و کالباس و قارچ .بعد دوباره کمی پنیر می زنیم. روی همه ی این مواد یه لایه لازانیا می چینیم. و به همین ترتیب تا موادمون تمام شه. وقتی مواد تمام شد یه لایه لازانیاکه قسمت نهایی هستش رو می چینیم و روی اون رو پنیر پیتزا می ریزیم. بعد ...توی فر ١٨٠ درجه به مدت ۴٠ دقیقه در پنجره وسط قرار می دیم. لازانیا آمادست نوووووش جااااااان:)))
امتیـــــاز
11445
1
1391-11-16 (13:21) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
خوشمزه به نطر میاد.....نمیشه تو فر نذارم؟؟ آخه فرمون قاطی داره.....رو گاز نمیشه؟
امتیـــــاز
28353
1
1391-11-16 (13:45) Eli-soltani
0
سن جیمی : 3 سال
نه عزیزم توی مایکروفر هم میشه بذاری ... غذاش به خاطر پنیرپیتزاش مدلیه که باید حتما توی فر باشه ... اگه درست کردی حتما یادم کنی ها خیلی خوشمزست ... :)))
امتیـــــاز
11445
0
1391-11-16 (16:19) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
ممنون من یاد نداشتم ...یاد گرفتم حالا...
امتیـــــاز
47966
 
1391-11-16 (10:54) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
همه نوع غذا بلدم درست کنم این ور آبی اون ور آبی!!!!! البته بیشتر دسر و انواعش رو خیلی خوب بلدم..... و البته شیرینی و اینجور چیزها..... اگه غذای خاصی مد نظرتونه بگین توضیح میدم...... :)))) در ضمن همسرم آب گوشت درست می کنه اونم چه آب گوشتی....... واقعا خوشمزه...... :)))))
امتیـــــاز
19515
1
1391-11-16 (11:11) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
آفرین همسر گرام.......یک نوع دسر خوشمزه برای سفره مهمون بگو لطفا
امتیـــــاز
28353
1
1391-11-16 (11:12) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
دم شماگرم...:)
امتیـــــاز
20266
1
1391-11-16 (11:18) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
اره موافقم دو دوع دسر خوشمزه بگو لفتن..:)
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (13:29) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
دسر امریکایی: شیر 2لیوان/ نشاسته 2 قاشق غذاخوری / آرد سفید 1 قاشق غذاخوری /شکر و نسکافه به مقدار لازم................. دقیقا مثل فرنی درست میشه بعد که کمی سفت شد نسکافه و شکر و اضافه می کنیم هم می زنیم داخل ظرف میریزیم میذااریم تو یخچال.....
امتیـــــاز
19515
0
1391-11-16 (14:07) نگارا
0
سن جیمی : 3 سال
منم کلا دسر و کیک درس کردن بیشتر دوس دارمو یا دارم! تیرامیسو موس شکلات!!غذا هم یاد دارم کم وبیش فک میکنم اما خیلی کم درس کردم غذاهای ایرانی رو مامانم کمکم بوده همیشه اما غذاها شام و اینا رو بیشتر درس کردم و یاد دارم!
امتیـــــاز
6454
1
1391-11-16 (14:46) sahar.s
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
باز این شووَرشو کرد تو چشم ما !!!! خدایا اون مجلسی هه رو زودتر برفست!!!خخخخ
امتیـــــاز
14708
0
1391-11-16 (15:28) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
سحرو مجلسيه با داداشش...ا.....
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (18:22) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
سحر ومریم: آمین..... فقط گفته باشم باید ما رو هم دعوت کنین...... :))))))))))
امتیـــــاز
19515
0
1391-11-16 (21:14) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
:))))
امتیـــــاز
20266
 
1391-11-16 (11:26) bye
1
سن جیمی : 3 سال
0
من که ماشاا... همین طور همون طور از هر انگشتم فقط داره هنر فواره میزنه ! من خیلی کار بلدم ! خوب بحث سر چی بود ؟! آها اوکی ! من فقط میتونم بگم تمام شماره تلفن های رستوران های مشهد رو دارم !D: غذا بلد نیستم درست کنم ! تخم مرغ رو خوب بلدم ( البته تخم مرغ جزء غذای درست و حسابی به نظر من حساب نمیشه )
امتیـــــاز
13736
1
1391-11-16 (11:38) m_sepehri
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
باز همینم غنیمته!
امتیـــــاز
42042
0
1391-11-16 (11:47) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
منم اصلا تخم مرغ دوست ندارم...:(
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (12:11) a_entesari
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
تخم مرغو آموزش بدین لطفا:دی
امتیـــــاز
44065
1
1391-11-16 (14:18) mahshid2
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
ابتدا تخم مرغ "خام "را پوست بگیرید و رنده کنید سپس یک فنجان آب و نوشابه به آن اضافه کنید کمی روغن زیتون و آبلیمو بریزید با همزن برقی هم بزنید تا کف کند سپس آن را در قابلمه ای از جنس چدن ریخته و می گذارید نیم ساعت دم بکشد .....سپس 10 قاشق غذا خوری نمک و 25 قاشق فلفل قرمز+دارچین اضافه کرده و غذا را با هم میکس کرده و داخل فر بگذارید بعد از آن غذا را به سیخ کشیده و کباب کنید و با کره ی هلندی میل بفرمایید ...غذای بسیار خوشمزه ای است امیدوارم لذت ببرید می تونید این غذا را همراه با ران سرخ شده ی وزغ و یا کبد صدف تبخیر شده ی با آب کرفس نیز بخورید.......تا برنامه ی بعد خدا نگه دار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امتیـــــاز
21750
0
1391-11-16 (15:58) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
این معجونی که گفتی اجب چیزیه 25 قاشق فلفل قرمز !!!! یا علی!!
امتیـــــاز
47966
1
1391-11-16 (16:41) mahshid2
1
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
عالیه اگه یک بار امتحانش کنی....نکنی ها !....چون اونجوری میری بهشت رضا .....
امتیـــــاز
21750
 
1391-11-16 (11:42) 2nyadideh
0
سن جیمی : 3 سال
0
آشپزيم كه خوب نيست! حرفه اي هم كه نيستم! اما ليست غذاهايي كه در 20 دقيقه حاضر ميكنم. عبارتند از : سوسيس بندري. خوراك قارچ. انواع املت . كباب. يه مدل پنكيك شكلاتي هم برا صبحونه گاها عصرونه درست ميكنم كه رد خور نداره! انواع خوراك! از اونجايي كه عاشق بادمجونم . بايمجان قورانمم خيلي معركه ست؟! كلا رابطم با سرخ كردني ها خوبه! كوكوي برنجم هم خوبه منتهي اين كمي زمان بره! اصلا يه نهار يا شام خوشمزه از نظر من خلاصه ميشه به يه غذاي سرخ كردني و نون بربري داغو يه سالاد خوش رنگ ولعاب با پرتغال فراوون و روغن زيتون !!!! حالا هر كدوم مد نظرتون بگين تا توضيح بدم :)
امتیـــــاز
47593
0
1391-11-16 (12:14) a_entesari
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
یه بار مامانم گفت واسه شب عدسی بذار هیچی دیگه فراموش کردم شعله شو کم کنم عدسیا آبش خشک شده بود منم عدسا رو ریختم تو میکسر با تخم مرغ قاطی کردم شد کوکوی عدس!!!!!!!!!!!هیچکس چیزی نفهمید:دی
امتیـــــاز
44065
0
1391-11-16 (13:15) 2nyadideh
0
سن جیمی : 3 سال
عجب!!!!! من عدس زياد سوزوندم! معمولا مامانم اين چيزارو به من نميسپره؟! اووووووووف تا حالا لپه سوزوندي؟؟؟؟؟ بوش آدمو ميكشه؟! ظرفشم حالاحالا ها تميز نميشه؟! يعني اگه مامانا بخوان آدمو شكنجه كنن اين قابلمه اي كه توش لپه سوخته رو بدن سفيد كني؟ اوووووووووووووف رسما هلاك ميشي :(
امتیـــــاز
47593
 
1391-11-16 (12:09) آرشام ایرانی
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
0
ما نهار ماکارونی داریم با ته دیگ سیب زمینی اوووووووووووف
امتیـــــاز
28011
1
1391-11-16 (12:22) a_entesari
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
من دارم ماش پلو با گوشت چرخ کرده وماست خیار درست میکنم بعله!
امتیـــــاز
44065
0
1391-11-16 (14:31) آرشام ایرانی
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
پس نهار میریزیم اونجا
امتیـــــاز
28011
0
1391-11-16 (15:07) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
ماهم ديشب ماكاروني داشتيم تازه منم درست كرده بودم بعله!!:)
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (15:52) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
اییییی!من الان نزدیک 1 ماه ماکارونی نخوردم... خودمم بلدم اما فقط باید خودم بخورم اگر درست کنم !! به همین خاطر درست نمیکنم :)))
امتیـــــاز
47966
 
1391-11-16 (12:13) a_entesari
1
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
0
من کلا خودم آشپزی می کنم تو خونه به دلایلی!همه نوع غذاهم بلدم بعله شما بگین چی میل دارین،البته کوفته وقرمه سبزی و مسقطی های ماه رمضونم که شبیه بستنی میشن معروفه !پیتزا هم که دیگه کار هرزومونه،کیک وشیرینی هم که عاشقشم وخودم واسه تولدامون درست می کنم:)
امتیـــــاز
44065
0
1391-11-16 (13:11) 2nyadideh
0
سن جیمی : 3 سال
به به آفرين :) اول بگو ببينم اينكه ميگي شبيه بستني ميشه يعني چي؟؟؟؟؟ بعدشم بگو برا پيتزات از چه پنيري استفاده ميكني؟! من باهرچي امتحان كردم راضي نبودم؟! خوب كش نمياد؟! مزشم بده؟! اينم من از همه ميپرسم اگه بلدي بگو ! ميدوني چطور ميشه پفيلا رو با پنير پيتزا طعم دار كرد؟!
امتیـــــاز
47593
0
1391-11-16 (13:20) شکوفه گیلاس
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
آفرین...من یک بار مسقطی درست کردم.....با شیر ..بعد برشش دادم لوزی....قیافش خوب بود ولی مزه کره میداد......تو اگه بهتر بلدی بگو به من
امتیـــــاز
28353
0
1391-11-16 (13:37) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
آفرین بانو..... مثه خودمی پس.... منم کیکهای تولد و خودم درست میکنم...... :)))
امتیـــــاز
19515
0
1391-11-16 (14:09) نگارا
0
سن جیمی : 3 سال
ای بابا چه اینجا هنرمندن!اعتمادم به کف رسید!!
امتیـــــاز
6454
0
1391-11-16 (15:56) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
یه پا حرفه ای ... همین پیتزا رو آموزش میدی ما که هروقت درست کردیم به درد لای دیوارم نمیخورد:)
امتیـــــاز
47966
1
1391-11-16 (23:52) a_entesari
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
مسقی قلق داره درست کردنش نباید برشش بدی آب می ندازه!اوووووووهوم مواد لازم:شیر پرچرپ یک عدد،یک پیمانه نشاسته یک پیمانه سرپر شکر،وانیل یه خرده!شیرو بریزین تو یه قابلمه (تفلون نباشه)زیرشو کم کنین نشاسته رو با نصف لیوان آب سرد حل کنین بعد به شیر اضافه کنین،وبه طور مداوم هم بزنین،چون هم نزنین زود ته می گیره،درحین هم زدن شکرو که با سه قاشق غ گلاب حل شده اضاف کنینو هم بزنین این هم زدن باید مداوم باشه تا مسقطی به غلظت برسه،در آخر وانیلو اضافه می کنیم وانیل اگه زیاد باشه مسقطی تلخ میشه ،من مسقطی رو سه رنگ کاکائویی وزعفرونی سفید درست می کنم لایه لایه رو هم می ریزم وتوشو مغزای مختلف می ریزم وبعد از سرد شدن آماده سروه خیلی هم خوشمزست!
امتیـــــاز
44065
0
1391-11-17 (12:12) taba_sa
0
کاربر ناشناس
مرسی بانو استفاده کردم...... متشکرم.....
 
1391-11-16 (13:11) شکوفه گیلاس
2
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
دلمه....اوهوم....1-لپه1پ-فلفل دلمه ای نصفی-برنج نصف پ-گوشت چرخ کرده-جعفری-پیاز1عدد-رب3قاشق-کمی زعفرون-ادویه جات-....لپه و برنج رو نیم پز آماده میکنیم یک ماهیتابه برمیداریم پیاز و تفت مکیدیم بعد فلفل رو نگینی کمی تفت میدیم بعد گوشت رو میریزیم کمی که رنگش عوض شد لپه و برنج و میریزیم...بعد بقیه مواد ....5 دقیقه همه رو رو شعله مخلوط میکنیم خوب مواد دلمه اماده شد حالا برای شکلش از فلفل کامل و گوجه و برگ مو استفاده میکنیم ... گوجه نباید خیلی داخلش خالی بشه.مواد را میریزیم توش خیلی پر نشه چون بپزه حجمش زیاد میشه.....بعد دلمه رو داخل قابلمه میچینیم و کمی آب دلمه که مثل کوفته هست داخلش تا نیمه میریزیم و 40 دقیقه بعد غذا اماده است......اگه با فلفل درست میکنید رنگ فلفل تغییر میکنه اونوقت غذا آماده شده.......نوش جان
امتیـــــاز
28353
 
1391-11-16 (13:18) imanhkt
0
سن جیمی : 3 سال
0
منم توی pes 2013 میتونم دست ول گل بزنم ...!!!
امتیـــــاز
13422
0
1391-11-16 (14:07) نگارا
0
سن جیمی : 3 سال
چی میشه این؟
امتیـــــاز
6454
1
1391-11-16 (14:46) sahar.s
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
خخخخخ !
امتیـــــاز
14708
0
1391-11-16 (15:54) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
(^_^)
امتیـــــاز
47966
0
1391-11-16 (18:47) m_sepehri
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
:)))
امتیـــــاز
42042
0
1391-11-16 (20:38) b-bahmani
0
سن جیمی : 3 سال
چی اراده ای!
امتیـــــاز
23740
 
1391-11-16 (13:33) taba_sa
1
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
شیر سرد و با خامه می زنیم تا غلیظ بشه. بعد نشاسته را در آن حل می کنیم.یک لیوان شیر دیگه رو هم میریزیم ، میذاریم رو اجاق اینم مثل فرنی (نشاسته یه کم بیشتر باشه که سفتر بشه به جای خامه از زذه تخم مرغ هم می تونین استفاده کنین) بعد به مقدار خیلی کم وانیل اضافه می کنیم. بعد نسکافه یا کاکائو که رنگی بشه..... در آخر هم میپذاریم تو یخچال.....
امتیـــــاز
19515
 
1391-11-16 (13:35) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
2لیوان شیر را با کمی شکر قاطی می کنیم. ژله را با نصف لیوان آب روی دمای کتری هم می زنیم. بعد کنار می ذاریم که دماش کم بشه یعد ژله رو با شیر کم کم قاطی می کنیم میذاریم تو یخچال..... ( حتما اجازه بدین دماش ژله کم بشه وگرنه نمیبنده..... من امتحان کردم..... :))))))) شل میشه...... :)))))) )
امتیـــــاز
19515
0
1391-11-16 (15:53) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
شما متخصص درست کردن دسری آره :)
امتیـــــاز
47966
0
1391-11-16 (18:25) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
یه جورایی آره..... چون خیلی دوست دارم...... :))))
امتیـــــاز
19515
 
1391-11-16 (13:35) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
بگم یا بسه؟؟؟؟؟
امتیـــــاز
19515
0
1391-11-16 (14:14) نگارا
0
سن جیمی : 3 سال
اینا ابتکارا خودته؟بگو جالبه آسونه
امتیـــــاز
6454
0
1391-11-16 (15:29) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
بوگو بازم
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-16 (18:26) taba_sa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
ابتکارای خودم که نیست اما هر جا رفتم که دسر خاصی درست کرده بودن که بلد نبودم ازشون پرسیدم بعئ خودم درست کردم.... خوبیش اینه که آسون و راحته..... زودم درست میشه..... چیز خاصی هم نمیخواد.....
امتیـــــاز
19515
 
1391-11-16 (14:44) mahdi-h
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
نیمرو خیلی بلدم یه سیب زمینی ابپزیم درست میکنم که تکه تکه ... هوووووووم
امتیـــــاز
9799
 
1391-11-16 (16:09) Em Ad
1
سن جیمی : 3 سال
0
آره ، اکثر غذاهارو بلدم ، مثلأ شماره رستوران سر کوچمون روبلدم !!! بگم یا بسه ؟ بسه !
امتیـــــاز
17061
0
1391-11-16 (16:45) mahdi-h
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
خخخخخخخخخخخخخخ
امتیـــــاز
9799
0
1391-11-16 (18:51) m_sepehri
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
:)))
امتیـــــاز
42042
0
1391-11-17 (02:54) Em Ad
0
سن جیمی : 3 سال
^_^
امتیـــــاز
17061
0
1391-11-17 (10:09) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
:-))
امتیـــــاز
20266
 
1391-11-16 (16:17) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
0
من به شخصه از عدسی و عدس پلو خیلی خوشم میاد مخصوصا با فلفل دلمه یا گوجه یا ترشی :) چی میشه... روش درست کردن سریع عدس هم اینه که من معمولا در خوابگاه که بودم اول به اندازه هر نفر یک لیوان تا نصف لیوان عدس میریزید تو یک ظرف آب و میگذارید آب بخورد و نرم شه مقدار نم خوردنشم بسته گی به عدسی که استفاده میکنید داره باید بعد از نم خوردن کمی نرم بشه،مهمولا بین 1تا3 ساعت باید نم بخوره،بعد پياز را خرد كرده و با كره یا روغن و زردچوبه كمي سرخ كنيد. عدس خيس كرده را با به اندازه دو بند انگشت آب داغ که رو عدس بیاد به پياز اضافه كنيد و با شعله ملايم بگذاريد بپزد.اگر هم خواستید میتوانید در همان آب یک یا 2 سیب زمینی هم خرد کنید.هر ادویه ای هم که دوست داشتید میتونید اضافه کنید. وقتی که عدسی ها نرم نرم شد و سیب زمینی هم نرم شد ، عدسي آماده است.حالش رو ببرید :)
امتیـــــاز
47966
 
1391-11-16 (16:18) Milad
0
سن جیمی : 3 سال
0
تخم مرغ و همچنین تخم مرغ وآها راستی یادم اومد تخم مرغ
امتیـــــاز
15041
 
1391-11-16 (16:49) Golbarg
0
سن جیمی : 3 سال
0
سیب زمنی..نمیرو..سیب زمنی با سوسیس..سیب زمنی با تخم مرغ....سوسیس..کوکو سیب زمینی..:)
امتیـــــاز
3958
 
1391-11-16 (17:40) h - razavi
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
من فعلا مثل یک اردوی اجباری به مدت 4 سال مجبورم صبح ظهر شب غذای سلف تو دانشگاه رو بخورم . خداییش خوشمزس . صبح ساعت 7:30 از خوابگاه میام بیرون ساعت 9 شب میرسم خوابگاه . پس مطمئنا نمیشه غذا درست کرد .
امتیـــــاز
4536
0
1391-11-16 (22:04) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
شما دقیقا کجا میری دانشگاه!! خارج از کشوره دیگه!! ما که 2 تا دانشگاه تجربه داریم غذا ها در حد تیم ملی فوتبال کیفیت داره !!!!!!!!!! ماشاا...
امتیـــــاز
47966
0
1391-11-17 (17:01) h - razavi
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
نه بابا ایرانه . دانشگاه هنر . غذاشون خیلی خوشمزس . من در این زمینه فوق العاده سوسولم ولی خیلی تحویلمون می گیرن . خدا قسمتتون کنه ایشالا.
امتیـــــاز
4536
 
1391-11-16 (19:51) آرشام ایرانی
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
0
این نظرو الکی میدم ک امتیازم بشه 10000
امتیـــــاز
28011
0
1391-11-16 (21:13) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
:)))
امتیـــــاز
20266
0
1391-11-17 (17:54) Em Ad
0
سن جیمی : 3 سال
هر نظر ، چند امتیاز داره ؟؟؟
امتیـــــاز
17061
0
1391-11-17 (17:59) maryam
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
؟؟؟؟
امتیـــــاز
20266
 
1391-11-16 (20:40) b-bahmani
0
سن جیمی : 3 سال
0
من غذا ....املت قارچ!...دیگه.....شامی کباب!سیب زمینی هم بلدم سرخ کنم!،کشک!،چند نوع غذای محلی!اپلو با انواع خورشت،و....تا حدودی در طبخ شله !
امتیـــــاز
23740
0
1391-11-16 (22:02) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
بابا شما که دست همه رو بستی !!! شله هم بلدی! ادمین بیا آشپذ پیدا کردم:))
امتیـــــاز
47966
0
1391-11-17 (18:37) b-bahmani
0
سن جیمی : 3 سال
البته شله ای که ما درست می کنیم واسه محرم شله طرقبگی هست!کمی در طعم فرخ دارد!ریشه میخکش زیاد است و همچنین گوشت آن گوسفندیست!
امتیـــــاز
23740
 
1391-11-16 (22:56) parisa
0
سن جیمی : 4 سال و 1 ماه
0
اشپزیم خوبه............ولی خب این یه مساله ی سکرته..........همه چی بلدم............یه جور ماکارونی بلدم.......جدیده.......به هیچکسم نمیگم.....
امتیـــــاز
17019
0
1391-11-17 (00:08) علیرضا
0
سن جیمی : 3 سال
چی همه جاخالی داره ما ایناره طوری پر کنیم :)
امتیـــــاز
47966
 
1391-11-17 (21:16) a_entesari
0
سن جیمی : 4 سال و 2 ماه
0
پیتزا که راحته بگم بازم؟
امتیـــــاز
44065
 
1391-11-26 (16:59) persian-girl
0
سن جیمی : 3 سال
0
نیمرو، یک رو، دو رو ، ... ، املت!!!!!!!
امتیـــــاز
889
 
1391-12-25 (12:15) فائزه
0
کاربر ناشناس
0
املت ،نیمرو،کوکو سوخته........
 
1392-01-08 (11:26) shahrzad_z
0
سن جیمی : 3 سال و 8 ماه
0
تا حالا خودم غذا درست کردم اما ترجیح میدم بگم از بیرون غذا بیارن
امتیـــــاز
4183
 
1392-01-22 (10:34) sorme
0
کاربر ناشناس
0
یکم گوشت چرخ شده رو تفت میدی بعد فلفل دلمه ای و سوسیس نیم و اضافه میکنی یکم تفت داده بشه،میزاری لای نون تست میزاری تو ساندویچ میکر. خیلی ام خوش مزه اس.
 
1392-09-26 (18:41) Z_M
0
سن جیمی : 3 سال و 3 ماه
0
کمه جوش . پیاز رو با مقداری گردو تفت میدیم بعد کمی گوجه به ان می افزاییم بعد از پخته شدن گوجه ها ان ها را می کوبیم و مقداری نعنا خشک و زرد چوبه و نمک به ان اضافه می کنیم و به مدت یک الی دو دقیقه می گزاریم تفت بخورند بعد دوغ کمه ای که از قبل اماده کردیم(مقداری کمه و اب رو با هم مخلوط می کنیم هر چه کمه بیش تر باشد غذا ترش تر می شود ) رو به غذا اضافه می کنیم بعد کمی روغن (ترجیحا روغن زرد) هم می افزاییم و می گزاریم غذا بپزد همین که اولین قل رو زد گاز را خاموش می کنیم نباید بگزاریم غذا بجوشد
امتیـــــاز
4010
 
: وب سایت : نام
بروزرسانی کد امنیتی کد امنیتی
کدامنیتی : ایمیل

Valid CSS!