خانه
انجمن
اونجا پول مِدن!
٩٤٦
٨١
بهمن بهمنی
اونجا پول مِدن!

پول چرک کف دسته؟اگه نیست بیاین با لهجه غلیظ مشهدی درمورد پول حرف بزنیم!
آرزومندای پول !یک ،دو ، سه ، شروع مُکُنُم!
٩٢/٠٩/٢٠
نظرات کاربران
سلام آقای بهمنی ...شما مث ایکه لهجه مشهدی ر خیلی دوست درن ...خوب مو الان چی بوگوم در مورد پول ....
همی قد مگومو اگه دوباره بگن موضوع انشا : علم بیتره یا ثروت
موگوم علم بیتره بــــــــــــــــــــــــــــــا ثروت
ها برار!
آخ الان کارمان لنگ 30 میلیونه ....اگه همی 30 ملیونه مداشتم چی موشود....خخخخخخخخخخ
به نظر مویوم که ثروت بیتره بریچی؟؟؟ برکه مو موگوم اگه پول دشته بشی درسم مخونی بی درد سر ها.............
یره تیتر زدن اونجا پول مدن....................تنها خوری ممنوع ..................بگین کجا مدن که مویوم برورم
سلام................مو اگه پول دشتم باهاش خیلی کارا مکردم مثه ماشین مخریدم.......بلد نیستم زیاد!!!!!!!!!!
صدام میه ؟؟؟ مِشنُفِن ؟؟؟؟ خوب به دداش گولوم آرنواد بوگوم که که مو پول ره دوس درُم ولی او مو ره دوس ندره نامرد!!!!سره فِلِکه یه یارو لِمَشته دیدم یه ماشین خارجی از ای شاصتی کولونا داشتش !!! یعنی یارو ره دیدم داشتم خودمه ناخن جله مکندم انقد که ای ناشاقول بود !!!یه آهنگم گذشته بود تو ماشین همش جُل جُل مکرد !!!! مو هم پول مخوام برم یک پیکان جوانان بخرم مثل او یرگه لمشت مویم یه خوردو خودمه تکون بدم :))))))))))) البته موروم از ای شلوارا تنگو تنگولم میگیرم اونا که ای سوسولنگا پاشا مکنن :))))
* منظورش نخونجیله هست! خایلخوب ! یادم بشه اگه دختر پولدار د مسیر به پستم خورد، بگم بری واسه عرض خاستگاری با یک تیر دو نیشون بزنی! مصطفی!
نِ دداش عروس پولدار آرزونیتا ///پسر نمدم بهتا !!!! دختر پولدار مخوام بریه کجا ؟؟؟؟ مو هر روز باید ده مین مغازه بِشُم برش چیزی بخروم.... آخرشم مخم دلنگون مره تموم!!!!مو مخوام شخله از رو همه مشکلات با خِندِه رد رم تو بری مو مشکل متراشی برار؟؟؟؟
ماست سالاد نوشابه ؟؟؟؟؟ خخخخ چیزه دیگم مخی بوگو دداش خجالت نکش :)))) مخی اصلا به تعداد فصول بشه ؟؟ یا نه ؟؟ ماه ها خوبه ؟؟؟خخخخخخخخخخخ
راستی تارف نِکِردُم تا بین جا ما ... بِیِن .. انجمن ما ام یه سر بِزِن دداش... بین جا ما .. اشکنه گوجه درم با تخمرغ :))))))))))))))))))))))))...
هاااا یره ای چی انجمنیه... ینی مویوم باید مشهدی بحرفووووم... اول از همه او پلخمونه مورو بدن بروم چندتا چغک شکار کنم ...چغک خونم رفته پایین خخخخخخخخخ
مو موگوم پول خیلی خوبه.... ولی علم نِ... با پول مشه به همه چی رسید اما با علم نِ....
البته ایم بوگوم...پول همه چی نیستااا. پول قسمتی از خوشبختیه.... ینی پول همه خوشبختی نیستا...او نصفه دیه هم باید خود آدم به دست بیاره .... حالا متونه با علم باشه... یا خیلی چیزای دیگه
اینم میدونوم اخلاق خیلی مهم تر از علمه... بهلههههه.....
ایم بوگو ... ای که مگن پول چرک کف دسته ینی .... دستاتنه الپچ میکنه خخخخخخخخخخخخخخ..( خدا کنه درس گفته باشم )

کجا مدن که مویوم برورم ؟؟؟ *:)
به نظر موخو هم ثروت و هم علم یره اما ثروت بیتره *:)
چون علم سه حرف و كلمه ي ثروت پنج حرفِ و پنج از سه بزرگتر پس ثروت بیتر از علمِ (1-0 بُر ثروت، شيره!)
چون ثروت پنج نقطه ای ِ ولي علم نقطه نداره باز ثروت بیتر ِ (دو گل داريم دوستش داريم منتظر سوميشيم،طرفداران ثروت)
چون ثروت از دو بخش(ثر-وت)تشكيل شده ولي علم يك بخشِ باز هم ثروت بیتره (مثل اینکه یره باد بر خلاف جهت زمين علم مِوزه!)
جان ما؟آدرسش کوجایه؟نگا سرکاری که نیست ها؟ازی شوخیا با ما نکنی که بد میبینیا...............اگه خالیبندی بشه هم موروم بچهای محلمان جم موکنوم میم سر کوچتان بس میشینم هااااااااااااااااااا گفته بشم
اصالتا مشهدی نیست برای همین لهجه مشهدی رو زیاد بلد نیستم/ولی گفتم این جک رو اینجا بگم:
(نوکوشیمورو) نام جزیره نیست، نام دختری ژاپنی نیست، نام همسر پادشاه چین هم نیست، این ندای مضطرب یک جوان مشهدی سوار بر پشت موتورسیکلت دوستش می باشد و منظورش این است که من را به کشتن ندهى! (قابل توجه م.ص)خ
من تو زندگی خیلی پول لازمم ارزوی یه چیزایی دارم که فقط با پول میشه به دستشون اورد ... پول خیلی چیز خوبیه خو :)
منم اصن مشدی بلد نیستم...فقط اومدم که اومده باشم!!خخخخخخ/البته مو ،یَره و پلخمون و همینا رو فعلا یاد گرفتم!!استعداد بالاست تا چند وقت دیگه میزنم رو دست همتون!!!!خخخخخخخخخ
ای که مگن پول چرک کف دسته راسته ها! مُ خودم دِستام ر شبون د روز با اُو و صابون موشوروم بری همی هم هیچی از ای چِرکا که مگن ندره،خیالُم راحته دگه....