خانه
انجمن
استفاده از شبکه های اجتماعی
٩٠٣
٤٧
ali007
استفاده از شبکه های اجتماعی

سلام...
علی جنتی(وزیر ارشاد)گفته که:عضویت در فیس بوک جرم نیست و من هیچ اشکالی در اون نمیبینم چون خودم عضو فیس بوک هستم!!نظر شما در این باره چیه؟
٩٢/٠٩/٠٤
نظرات کاربران
نه من عضو هستم ولی اصن فضاشو دوس ندارم ترجیح میدم بیام جیم الان یک سال هست که وارد صفحه ی فیسبوکم نرفتم
موافقم منم عضو اون هستم..........مشکلی درش نمی بینم .......یعنی استفاده ایی که ما می کنیم ..بی مشکله خخخ
من عضو بودم اما اومدم بیرون راستش من خودم از اون فضا و محیط خوشم نمیاد . اما مشکلی توش نمیبینم البته مشکل که هست چون بعضی ها اونجا رو با آلبوم خانوادگیشون اشتباه گرفتن . البته اگه بخوایم این مورد رو فاکتور بگیریم و براش یه اصولی ترتیب داده بشه در کل مشکلی نیست فقط من خوشم نمیاد .
والله چه عرض كنم (-_-) بنده كه تاحالا اين شبكه اجتماعي (!) رو رويت نكردم، ولي چيزي كه فضاش آلودس آلودست ديگه! نشنيدين ميگن اگه رضا شاه نتونست، فيسبوك تونست!!!
نميدونم اونايي كه ديدن بهتره قضاوت كنن...
منم عضوم...به اندازه مفیدش استفاده میکنم.و مشکلی هم تا حالا نخوردم..اگه دوستات آشنا و فامیل یا دوستای واقعیت باشن...یا افراد با جنبه مشکلی ایجاد نمیشه
سلام ... عضو شدن مشكلي ندارد استفاده كردن مشكل دارد. مثل خيلي از كالاهايي كه در ايران ساخته ميشود ولي استفاده از آن در ايران حرام است
نرفتم تاحالا ... اما اعتقاد دارم از بهترین چیزا میشه بدترین استفاده هارو کرد... و برعکس از بدترین چیزها هم بهترین استفاده هارو کرد
بستگی به آدمش داره ...و جنبش
بنده عضو نیستم اما خواهرام هستن دیدم فضا رو جای بدی نیست اگه درست استفاده بشه منم اگه فیلتر شکن لازم نداشت حتما عضو میشدم
با این حال معتقدم که فیس بوس چیزِ خیلی مسخره ای ست ! اینکه بروی لخت و پَتی عکست را بیندازی آن بالا و بعد بروی خودت را آن توو تووها قایم کنی و دیگرانی که شبانه روز دارند با بودنت سر و کله میزنند پیدایت کنند و هیچی دیگر ... ساعت هایت را همینطوری له کنی !
خب هرکسی طرز فکر خودش رو داره و اونطور که من دیدم به نظر من فضای خوبی نداره. وهیچ میلی به عضویت در این جور شبکه ها نداشته و ندارم.
رفتن تو فیس بوک که آره جرم نیست!اما به نظر من چون بیشتر ازش استفاده منفی میشه فیس بوک رفتن وقت تلف کنیه!یه بار دوستی عضو بود نشونم داد از فضاش خوشم نیومد چون اکثرا اونجا بی جنبه بازی درمیارن!
من عضو هستم به نظرم اگه درست استفاده بشه جای بدی نیست... اتفاقا من بعضی دوستان قدیمیمو اونجا پیدا کردم .
عضویت در شبکه های اجتماعی به نظر من جرم نیست.شبکه های اجتماعی مانند چاقو هستند هم کاربردهای مثبت دارند هم منفی