خانه
انجمن
نسل سرعت عایا؟!
٩٧٩
٧١
چراغعلی
نسل سرعت عایا؟!

به نظر شما چرا این نسل ما اصلا از کارها یا مطالب طولانی خوشش نمیاد و به کارها و مطالب کوتاه علاقهی بیشتری داره؟ واقعا چرا؟؟
٩٢/٠٦/٢٣
نظرات کاربران
راستش خوب هر چیزی مختصر و مفیدش خوبه...مطلبم دیگه نهایتش 10 خط باشه عالیه...البته بعضی از مطالب طولانی واقعا ارزش وقت گذاشتن و خوندن رو دارن...ولی کلا مطلب کوتاه قشنگ تره...7،8 خط باشه عالیه :)

واز تو بدون هماهنگی با من اواتار عوض کردی؟!
چون همه چیز شده سرعت ،عجله ،زنگی ماشینی ....چون حوصله ها کم شده ،وقت هم کمه ...اگه بشه سریعتر کاری رو انجام داد یا مطلبی رو به سر انجام رسوندخوب معلومه بهتره.....

بهههله اقا چون عصر عصر سرعته....من خودم چرا دروغ بگم مطلبایی که زیادن رو نمیخونم..

درود به خودت پررو.....
مطالب کوتاه چون سریع جمع بندی میکنن وزود به نتیجه میرسن خوبن....ولی خب مطالب بلندی هم هستن که چون سوژه خوبی داره و آدمو جذب خودش میکنه قابل خوندنن....ولی خود من اصن از این مطالب بلند خوشم نمیاد تنها در صورتی که جذاب باشه میخونمش...
چون معمولا تو این عصر، آدما زیاد وقت ندارن، همش بدو بدو میکنن واسه همه چی! بدو بدو میکنن تا زندگی کنن!! خب وقتی وقتی ندارن بایدم همه چی سریع و کوتاه باشه. بعدشم کسی نگفته که همه دوس دارن این سرعتو. بیشتر عادت کردیم و مجبوریم ! :)
وقت کمه دیگه واسه همین همه سعی میکنن مطالب مختصر و مفید رو بخونن خودم اگه مطلبی تیتر جالبی داشته باشه یا دنبال اون مطلب باشم حتما تا آخرش میخونم ولی مطالب که واسم جذابیت نداشته باشه یا بهش علاقه نداشته باشم بهتره که کوتاه باشه ولی چقدر خوبه از روی فرصت و حوصله کاری رو انجام دادن یا مطلبی رو خوندن خیلی حس خوبی به آدم میده یه نوع آرامش
کم حوصلگی...و اینکه همه چی به سرعت درحال تغییره میخوایم عقب نمونیم زمان حالمونم نمی فهمیم چطور میگذره
چون موقعیت و عمر محدود ما انسان ها حکم میکنه....همین که نصف عمرمون پشت این دایل آپ تلف میشه بس نیست...
برا من مهم نیس مطلب چن خط باشه.قشنگ باشه میخونم.و فکر میکنم این قضیه توی نت بیشتر اتفاق بیفته.اگه نه خیلی از همین بچه ها رمانای چن صد صفحه ای میخونن که چندیدن روز از وقتشونو میگیره.حالا دلیلش چیه که توی نت کم حوصله میشن؟پیدا کنین طالبی فروش را
چون تنبل شدیم !! چون خلاقیت نداریم ! چون مطلب ها کیفیت رو ندارن البته شاید! و چون های بسیار بسیار زیاد دیگه ؟!!!