خانه انجمن چای پرطرفدارترین نوشیدنی
١٥٩٧
١٩٦
2nyadideh

چای پرطرفدارترین نوشیدنی

چای پرطرفدارترین نوشیدنی

چای يكی از پرطرفدارترين نوشيدني ها در دنياست. درموردش چه ميدانيد؟ شخصا نوشيدن چه چايي رو توصيه ميكنيد؟ چرا؟

٩٢/٠٣/٣٠
نظرات کاربران
کد امنیتی
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٣/٣٠
١
٠
چای دارچینی . میگن تو هوای گرم نوشیدن یه فنون چای دارچینی از صد تا شربت بهتر و مفیدتره . سپاس
نسیم
نسیم
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
خیلی خوبه فقط باید چند ساعت روی بخار کتری باشه اونوقت یک رنگش خیلی از رنگ چایی هم قشنگ‌تره هم خوش‌مزه تر هست. :)))
اشکمهر آتشروان
اشکمهر آتشروان
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
چای دارچین خوبه.منم فقط چای دارچین میخورم..فقط مواضب یه چیزی باشین!!!یعنی مواظب کنترتون باشین چون ادمو داغ میکنه !!!
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
اره نسیم همینطوره .سپاس
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
برادر اشکمهر مواظب چی باشیم ؟؟؟
نسیم
نسیم
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
اشکمهر خان کنتر آبمون یا کنتر گازمون؟!! :))) خو یه طوری بگید که ما هم بفهمیم ....
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
بله :) دارچين خواصّ زيادي داره : طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرّک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواصّ نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و مؤثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتهاآور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند. جالب است که بدانید طبق نظر اطبّای قدیم، اثر مثبت دارچین براعصاب، تا ۱۵سال در بدن ماندگار است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
سپاس دنیا دیده
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
چایی.....خب....نوشیدنیه خوبیه دیگه....آرامش بخشه(بذار یکم مطلب پیدا کنم میام میگم)
پگاه
پگاه
٩٢/٠٣/٣٠
٠
١
ماشاالله اطلاعات
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
١
١
برو پایین...!
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
خودم چی سبزو توصیه میکنم به دلایل پایین...!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
خب منم توي اطلاعاتتون چرا ميارم؟
پگاه
پگاه
٩٢/٠٣/٣٠
١
٠
جای سبز میگن چربی سوزه!!!!
mashhadiboy
mashhadiboy
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
آورین در مورد چای سبز خیلی سفارش ها شده بهم..........چای تنگی نفس میاره ....
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
كيا ميگن؟؟؟ (^_^) چطور ميتونين تشخيص بدين چيزايي كه شنيدين تبليغ هست يه ضد تبليغ؟؟
Dokhtare Mashreghi
Dokhtare Mashreghi
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
چایی؟؟؟صبح به صبح فقط یکی میخورم...شنیدم خوردن چایی کمرنگ خوبه ولی پر رنگش اصلا توصیه نمیشود...دیگه چیزی نمیدونم،اگه پیدا کردم میآم و میگم...
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
وقتشه يه كم بيشتر بدوني (^_^) مثلا شما شنيدين كه ميگن " چای، آلودگی های مختلف موجود در محیط را به خود جذب می کند و به همین دلیل هم هست که برای رفع بوی بد دهان یا به عـنـوان بـوگـیـر یخچال از آن استفاده می شود. یکی ازآلودگی هایی که چای به شدّت آن را به خود جذب می کند؛ آلودگی های رادیواکتیو و هسته ای است؛ به همین جهت هم هست که یکی از آزمایش های لازم برای اخذ مجوّز واردات چای درکشور، بررسی میزان رادیواکتیویته آن است. بنابراین با مصرف چای، آلودگی های جذبی آن نیز وارد بدن ما می شوند" اگه براتون مهم باشه چهطور ميتونين صحت اين قضيع رو ثابت ويا اصلا ردش كنيد؟
imanhkt
imanhkt
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
آویشن دم کرده رو دوس دارم ... ولی شخصا فقط صبح یه لیوان چای میخورم اونم با شکر ...
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
آويشن خوبه :) يكي ار 33 نوع چاي طب سنتي كشورمون هست :) وداراي خواصّ: آویشن با طبیعتی معتدل، ضدّ صفرا، بالابرنده فشارخون، مقوّی اعصاب و افزاینده قدرت بینایی است و در رفع التهاب های مزمن روده بزرگ، دفع انگل های گوارشی، افزایش اشتها و تقویت کلی جهاز هاضمه مفید است.آویشن، کلیه را شستشومی دهد؛ رطوبت بدن را دفع می کند؛ غلظت خون را کاهش می دهد و در درمان زکام، سرفه و آسم مؤثر است. نظرت راجع به چاي معمولي كه مصرف زيادي توي كشور ما داره چي هست؟
ساحل مهربانی
ساحل مهربانی
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
خودم ک ب چای سیاه عادت دارم / ولی میگن چای سبز خیلی مفیده
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
چای سبز برای لاغری مفیده
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
١
٠
ميدوني نبايد فقط به شنيده ها استناد كرد! نظرت راجع به اينكه ميگن "چای بر طبق معیارهای طبّ قدیم، مادّه ای «سودازا» است. تجمّع سودا در بدن، باعث بروز بیماری های مختلفی از جمله انواع سرطانها، بیماری های پوستی و بسیاری از بیماری های روحی و روانی می شود. بر طبق معیارهای طبّ جدید و امروزی نیز، چـای حاوی«مواد ّآروماتیک پلی فِنُلی»(از جمله گزانتین و هیپوگزانتین)، است. موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتیک)، سرطان زا هستند. برای مثال ثابت شده است که نوشیدن چای پر رنگ، احتمال ابتلا به سرطان سینه را در خانم ها، افزایش می‌دهد. فنل ها می توانند بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش هم اثرات نامطلوبی بگذارند. متأسّفانه اکثر مواد معطّر شیمیایی که به چای اضافه می شوند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند!" چي هست ؟؟
ساحل مهربانی
ساحل مهربانی
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
اطلاعات علمی م بالا رفد / ولی من ب چای سیاه پررنگ معتادم دوسی :((
نسل چهارم
نسل چهارم
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
به خاطر کافئینی که درونش هست یه جور آرامبخشه...البته باید به این نکته توجه کرد که چای هم مثل هر آرامبخش دیگه ای اعتیاد میاره......من خودم شخصا روزی 2 استکان میخورم
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
آفرين (^_^) پس نظرت راجع به اينكه ميگن "اعتیادآوربودن چای از موارد مسلّم و واضحی است که نیاز به اقامه دلیل ندارد. علایمی همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و … که با ترک مصرف چای، گریبانگیر فرد می شوند؛ نشان دهنده این واقعیت هستند. این مسأله از سویی به دلیل وجود مواد اعتیادآور طبیعی در چای-ازجمله کافئین- است و از سویی می تواند مؤیّد جدّی بودن این ادّعا باشد که برخی تولید کنندگان چای در بعضی کشورها، برای حفظ مشتریان خود به چای، مواد افزودنی اعتیادآور اضافه می کنند. به همین دلایل، مصرف مداوم چای می تواند مقدمه مناسبی برای پذیرش سایر اعتیادها باشد چنانکه معمولا می بینیم که اعتیاد به چای، سیگار و موادّ افیونی معمولا در همراهی با هم دیده می شوند. شاید این تضمین طنز و عامیانه شعر حافظ هم اشاره ای به این واقعیت تلخ داشته باشد که: «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است؛ بعد از سیگار یه چایی، بعد چایی یه سیگار!» "
Eli-soltani
Eli-soltani
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
من اصلا چایی خور نیستم ولی اگه دور هم باشیم شاید بخورم ولی زیاد علاقه ندارم قهوه رو بیشتر دوس دارم ...
imanhkt
imanhkt
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
نوچ نوچ نوچ مرفه بی در و پیکر ...
Eli-soltani
Eli-soltani
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
:)))
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
تا حالا شنيده بودي كه " چای، بومی کشور ما نیست و یک گیاه وارداتی است. متأسّفانه اکثر گیاهانی که به این طریق و بدون ملاحظات علمی – و بعضا با نیّات استعماری- در ایران کشت شده اند؛ مشکلات بهداشتی فراوانی برای ایرانیان فراهم کرده اند که ازجمله آنها می توان به سیب زمینی، گوجه فرنگی و کیوی اشاره نمود امّا بدون تردید، چای بدترین ضربه را به سلامتی مردم این سرزمین وارد کرده است چرا که چای به واسطه مصرف روزانه آن؛ سمّی است که به صورت مداوم وارد بدن ما می شود و لذا یکی از مهلک ترین اثرات را در زندگی مصرف کننده به جای می گذارد؛ تا جایی که برخی از اهل فن معتقدند که شیوع مصرف چای در ایران، کاهش ۴۰ ساله عمر ایرانیان را باعث شده است. در واقع، این گیاه، در اوایل دوره قاجار توسّط شخصی به نام کاشف السّلطنه به طور رسمی از هند وارد ایران شد و با همکاری دربار، کشت و نوشیدن آن رواج داده شد. جالب این جاست که در آن دوران، برای تحریک و تهییج بیشتر مردم به مصرف این سمّ مهلک؛ دست به اقدامات تبلیغی زدند از جمله این که شایع کردند کاشف السلطنه تخم چای را علیرغم مخالفت انگلیسی ها، در داخل عصای خود پنهان کرده به صورت مخفیانه وارد ایران نموده است! تا لابد با این اقدام شجاعانه خود، مردم ایران را از این موهبت الهی بهره مند سازد. اما سؤال این جاست که اگر واقعاً این کار، مورد موافقت حضرات انگلیسی نبوده است؛ چگونه در ایرانی که سرتاسر آن تحت نفوذ همین آقایان بوده است، کشت این گیاه انجام شده است؟ بنابراین بعید نیست که ورود چای به ایران از همان ابتدا اقدامی استعماری و در جهت نابودی فرهنگ بهداشتی مترقّی مردم ما بوده است؛ فرهنگی که حسرت و حسادت به آن همیشه در رفتار و گفتار و نوشتار اهل فرنگ آن زمان مشاهده می شود. نکته قابل توجه دیگر آن که چای، علیرغم این که بومی ایران نبوده است؛ برای دانشمندان و علمای این سرزمین، گیاه بیگانه ای نبوده است؛ چنانکه ابن سینا، چای سیاه را«اسفل چای ها» یعنی پست ترین نوع چای می داند و لذا اگر اقدامات تبلیغی استعمارگران نبود، به طور طبیعی هیچ گاه مصرف چای در ایران باب نمی شد. بر اساس همین آشنایی، واکنش هایی نیز از سوی علما به کشت این گیاه انجام شد؛ از جمله در نامه ای که جمعی از علمای آن دوران به دربار قاجار نوشته اند آمده است: «چرا می خواهید گیاهی را در ایران رواج دهید که حتی الاغها از نزدیک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است.» این برخورد نشان می دهد که حکمای ایرانی با این گیاه آشنایی داشته، به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی ندارد و تنها برخی استفاده های دارویی از آن امکان پذیر است. به هر حال، ورود چای به ایران، چه از روی توطئه و چه به صورت سهوی، کاری اشتباه بوده است که متأسفانه سالهاست ضرر آن را متحمّل شده ایم؛ همان طور که مثلاً کاشت کیوی، رواج مصرف قارچ و مانند آنها نیز به لحاظ طبّی، اقداماتی کاملاً نادرست محسوب می شوند." هان ؟؟
kafshdozak
kafshdozak
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
من چایی خور خرابم ! معتادشم ... چایی زعفرونی دوس دارم...ولی سادش بهتره !
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
پس عين خودمي (-_-) ببينم شنيدي ميگن" چای، با افزایش اسید خون، باعث حلّ کلسیم موجود در استخوان ها و ورود آن به خون می شود. این مسأله دو پیامد عمده را به دنبال دارد: اوّلی پوکی استخوان و انواع مشکلات ناشی از آن-و از جمله التهاب دیسک های کمری، دردهای سیاتیکی، آرتروز و …- است. یک استدلال ساده در جهت اثبات این ادّعا آن است که بسیاری از کسانی که از کمردرد، درد زانو و سایر مشکلات رایج مفصلی رنج می برند؛ پس از ترک مصرف چای، کاهش فوق العاده ای را در درد های خود احساس می کنند. مشکل دوّم، ناشی از رسوب کلسیم برداشت شده از استخوانها در مناطق غیر طبیعی است که می توان به بیماری هایی ازجمله خار پاشنه و تومورهای کلسیمی مغز اشاره کرد. یک نتیجه شایع این گونه رسوب های غیر طبیعی کلسیم، ایجاد سنگ های کلیوی است. چای، ماده ای به نام «اگزالیک اسید» دارد که مسموم کننده بوده؛ ایجاد اختلالات متابولیسمی می کند. این ماده در کلیه رسوب کرده به عنوان هسته اوّلیه تشکیل سنگ عمل می کند. با رسوب کلسیم در اطراف این هسته مرکزی، سنگ کلیه تشکیل می شود." اگه صحت اين موضضوع مشخص بشه. بازم حاضري با اين شدتي كه ميگي چاي بخوري؟؟؟
پگاه
پگاه
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
چایی سبز ضد سرطانه
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
رو چه حسابي اين حرفو ميزني دوست عزيز (^_^) ؟؟؟
رادمهر
رادمهر
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
کلا چای خور نیستم اصلا.....اما عاشق قهوه ام و فقط خودشا نه نسکافه فقط قهوه:))
Dokhtare Mashreghi
Dokhtare Mashreghi
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
واقعا قهوه یه چیز دیگس...
imanhkt
imanhkt
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
نوچ نوچ نوچ ... من نمیدونم چرا رادمهر هی اصرار میکنه که پولدار نیست ... هیییییییی ... ما یه چای کیسه ای داریم میندازیم توی قوری برا یه هفته مون میمونه ... هییییییی
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
چرا قهوه؟
اسمانه
اسمانه
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
اقا من چاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میخوام ..عمق مطلب رو در یابید..:))
bye
bye
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
بیا خودم واسم چایی دم میکنم ! دیگه چی میخوای؟!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
اوه اوه! اوضاعت خرابه پس(-_-) هيچ ميدوني نوشيدن مداوم چاي مسبب۷۰بیماری مختلفه!! ميدوني « ابن سینا» اعتقاد داردکه «چای سیاه»، «اسفل چای ها» یعنی بدترین نوع چای هست؟؟ - با تمام این اوصاف آیا باز هم حاضر هستید با نوشیدن هر فنجان چای، انبوهی از موادّ بیماری زا را وارد بدن خودت كني؟
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
١
٠
درکل، چای به ۳ نوع سفید، سیاه و سبز وجود دارد. چای سفید به دلیل آن که خیلی گران است در ایران به ندرت یافت می شود. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند، چای سبز به دست می آید، در این شرایط اجازه تخمیر به چای داده نمی شود که اکثر فواید درمانی چای را به آن نسبت می دهند. مصرف چای سبز اخیرا در ایران رو به افزایش است. از مهم ترین خواص آن می توان به خاصیت ضدپوسیدگی دندان به علت فلوراید بالا، ضدسرطان معده، ضدخارش و التهاب حاصل از گزش حشرات و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. این چای را می توان مانند چای سیاه دم و مصرف کرد. در صورتی که روی برگ تازه چای سیاه عملیات تخمیر صورت گیرد و تغییراتی در رنگ، بو و مزه و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می شود. پس از مراحل تخمیر آن را خشک کرده و بسته بندی می کنند. این نوع چای که همان چای سیاه است بیشترین نوع تجاری چای را تشکیل می دهد. در ایران معمولا حدود ۹۵ درصد مردم، تمایل به استفاده از چای سیاه دارند.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
سپاس برادر میلاد
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
بله (^_^)
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
چای سیاه انواع مختلفی دارد که هرنوع آن طرفداران خاص خود را دارد. بیشترین مقدار چای سیاه از کشورهای سریلانکا و سیلان یا از هندوستان و به مقدار کم از کینا به ایران وارد می شود. چایی که از کنیا وارد ایران می شود به چای «کله مورچه ای» معروف و شبیه باروت است که فقط با سلیقه عده کمی جور درمی آید. در ایران بیشتر چای سیلان و کلکته موردتوجه است و این به دلیل رنگ بیشتر آن ها است. از ترکیب چای سیلان و کلکته که طعم بهتری دارد می توان چای خوش طعم و رنگی به دست آورد. قیمت چای کلکته از کیلویی ۸ هزار تومان به بالا و چای سیلان از کیلویی ۵ هزار تومان به بالاست. چای سیلان از نظر ظاهری انواع مختلفی دارد که چای درشت تر به قلم، متوسط به شکسته و ریز به باروتی شهرت دارند. نوع باروتی آن در ایران کشت می شود ولی کیفیت پایین تری دارد. معمولا برندهای چای در ایران، چای وارداتی را با درصدی از چای داخلی مخلوط و به بازار ارائه می کنند. البته مصرف چای های تولید داخل در گذشته زیاد بود ولی حالا به نظر می رسد ذائقه مردم با چای های وارداتی بیشتر سازگاری دارد. قیمت بعضی از چای های وارداتی تا کیلویی ۶۰ هزار تومان هم می رسد ولی یک چای خوب را می توان در حدود قیمت کیلویی ۱۲ هزار تومان خریداری کرد.
shiezadeh
shiezadeh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
میلاد ترکوند!
morteza-d
morteza-d
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
به زیبایی یک رویا!خیلی ممنون
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
عجب؟؟؟
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
شاید شما هم از آن دسته افراد باشید که برای رفع خستگی، تولید نشاط یا از بین بردن خواب آلودگی ناشی از چند ساعت کار هیچ چیز به اندازه نوشیدن یک فنجان چای سرحال تان نیاورد اما باید بدانید مصرف بی رویه چای خطراتی به دنبال دارد که در این جا به چند نکته اشاره می کنیم. ۱) مصرف چای (مخصوصا پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده) جلوی جذب آهن موجود در غذا را می گیرد و در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان آن می شود. ۲) مصرف زیاد چای، دندان ها را لک دار و سیاه می کند. ۳) چای، ترشح اسیدمعده را تحریک می کند همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود در بروز زخم معده موثر است. ۴) به دلیل وجود مقدار زیادی ماده کافئین در چای، این نوشیدنی برای عده ای باعث تحریک اعصاب یا تپش قلب می شود. همچنین چای پررنگ برای خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد. ۵) یکی از مواردی که در جامعه مرسوم شده است خصوصا در مراسم ها، مصرف زیاد چای در لیوان های یک بار مصرف پلاستیکی است که این ظروف به خصوص در مجاورت با نوشیدنی های داغ به سرعت موادسمی و خطرناک نفتی آزاد می کنند.
پگاه
پگاه
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
ایول
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
پس نظرت راجع به اين كه ميگن "محققان به تازگی اعلام کرده‌اند نوشیدن سه تا چهار فنجان چای در روز به همان اندازه برای انسان مفید است که نوشیدن مقدار بسیار زیادی آب! به گزارش بی بی سی نتایج تحقیقی که در مجله تغذیه کلینیکی اروپا منتشر شده است این باور غلط را که چای، آب بدن را خشک می‌کند نقض می کند. متخصصین تغذیه انگلیس! کشف! کرده‌اند که چای نه تنها نیاز بدن را به آب برطرف می‌کند؛ بلکه از حملات قلبی و بروز سرطان نیز جلوگیری می‌کند! نتایج همین تحقیقات می‌گوید که چای از آسیب دیدن سلول‌ها جلوگیری می‌کند؛ مانع پوسیدگی دندان می‌شود و استخوان‌ها را تقویت می‌کند. دکتر راکستون رییس گروه پژوهشی که بر روی فواید چای کار کرده است در مورد مصرف چای می‌گوید: نوشیدن چای برای ما بهتر از نوشیدن آب است! آب تنها مایعات بدن را تأمین می‌کند اما چای علاوه بر آن، آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز بدن را هم تأمین می‌کند. پس چای بنوشید تا سالم بمانید" چي هست؟ ها(^_^) ؟؟؟؟
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
) از دم کردن چای در قوری استیل اکیدا خودداری کنید زیرا چای به دلیل مقدار قابل توجهی تانن با آهن قوری استیل باعث تشکیل رسوب می شود. ۲) برگ چای اگر در جای مرطوب نگهداری شود، ممکن است دچار کپک زدگی شود. گاهی مصرف این نوع چای ممکن است خطراتی در برداشته باشد. ۳) در مناطقی که میزان فلوئور در موادغذایی کم است می توان کمبود آن را با خوردن چای جبران کرد. ۴) هرگز نباید چای را درحالت داغ مصرف کرد به علت آن که تانن چای در حرارت بالا اثر بدی بر مخاط بدن از جمله مخاط مری می گذارد. ۵) برای تهیه چای روزانه خود حتما از چای دم کردنی استفاده کنید و برای انتخاب بهترین چای، بهتر است بدانید چای درشت تر از نظر کیفیت و خواص تغذیه ای بهتر از چای ریز و پودری است همچنین چای بدون عطر استفاده کنید. چراکه چایی که دارای بوی تند و رنگ قرمز پررنگ باشد، بسیار مضر است. ۶) از هل، دارچین یا چند قطره لیموترش در چای استفاده کنید چراکه خواص ضدباکتری چای را چندبرابر کرده و از جذب نشدن آهن در بدن می کاهد. ۷) برای معطر کردن چای می توان به آن مقداری گل یاس، گلسرخ، گل بهارنارنج، نعنا، هل یا زعفران اضافه کرد.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
با اضافه كردن گياهان عطري كه توي طب سنتي بهشون اشاره شده موافقم :)
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
چای که به زبان انگلیسی TEA و چینی TAY یا CHAI نامیده می شود ، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است . بوته چای دارای برگهای ساده ، غالباً پایا ، متناوب و گل هایی معمولا نر ماده و منظم است . چای دارای دو گونه مهم چینی CAMELLTA SINESIS و آسامی CAMELLTA ASSAMICA و یک زیر گونه کامبوجی می باشد . چای را از سرشاخه های جوان و ترد شامل دو یا سه برگ و جوانه های ناشکفته انتهایی و با عملیاتی چند بر روی آنها می سازند .
Dokhtare Mashreghi
Dokhtare Mashreghi
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
به خدا فهمیدیم بلدی تو گوگل سرچ کنی...
رادمهر
رادمهر
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ِِِِِِ......:0.......:0..........:0
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
نمیخوام ضایعت کنم ولی من اصلا از گوگل استفاده نمیکنم....به خاطر یه سری دلایل از Bing استفاده میکنم
Dokhtare Mashreghi
Dokhtare Mashreghi
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
خب حالا فهمیدیم بلدی از bing استفاده کنی...
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
منم فهمیدم که تو کلا خیلی فهمیده ای....درو تخته ای چیزی گیر بیار خودتو چند بار محکم بزن بهش(یا برعکس)چش نشی!
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
سپاس برادر میلاد اطلاعات خوب و مفیدی بود
Golbarg
Golbarg
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
چه چیزایی...انگشت به دهان ماندیم..(می دونم اعصاب نداری اینو گفتم!)
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
دستتون مرسي (^_^)
hamid_kh
hamid_kh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
نوشیدن چای مخصوص حمید رو توصیه می کنم ... فرمولش محرمانه است .... ایشالا تو جشن چای خودم رو بهتون می دم ....
shiezadeh
shiezadeh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
حالا ک فکر میکنم می بینم اگه جیم جشن نگیره هم اتفاقی نمی افته ! این طور نیس؟؟؟
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
مگه تبرك چاي هم داره! حمممممممممممممممممممميد چايتون تبركه عايا(^_^)؟؟
hamid_kh
hamid_kh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
این که میگم محرمانه است جدی میگم هااااا ... حتی والدینم نیز نمی دانند ...
imanhkt
imanhkt
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
برو بابا ... خخخخخخخخ
hamid_kh
hamid_kh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
بیا پسرم ....خخخخخخخخ
shiezadeh
shiezadeh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
بشین بچه ...
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
نه بابا (+_+)
hamid_kh
hamid_kh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
البته برام جالبه که کسی که چای منو می خوره چطور بعدش زنده میمونه !!!!!!!!!!
imanhkt
imanhkt
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
با وایتکس درست میشه ...
hamid_kh
hamid_kh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
ایول آی کیو ... از کجا فهمیدی ؟؟؟؟؟؟
shiezadeh
shiezadeh
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
دوس ندارم .... :|
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
چرا خب؟؟؟ دوروبري هاتون كه دوست دارن .ندارن؟ نظرت راجع به اينكه ميگن "یک راه برای پی بردن به ضررهای چای آن است که به رفتارحیوانات- که به عکس انسانها، درحفظ سلامت خود بسیار کوشا هستند- توجّه کنید؛ معمولاً هیچ حیوانی حاضر به خوردن چای نیست ولذا، مزارع چای نیاز به سمپاشی وآفت کشی ندارند؛ در واقع، بوته چای جزء معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در هیچ آفت جدی طبیعی- به جز خود انسان! ندارد. اگر چند برگ چای را همراه با تکّه ای نان به یک گاو یا گوسفند بخورانید؛ خواهید دید که حیوان زبان بسته، این لقمه ناباب را از دهان بیرون می اندازد! ریختن برگ چای در آب، می تواند منجر به مرگ ماهی ها شود. جالب این جاست که در بعضی مناطق، کشاورزان از این خاصیت چای بهره برده، در اطراف مزارع بوته چای می کارند تا احشام و سایر حیوانات به مزارع نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند." چي هست؟ ؟
imanhkt
imanhkt
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
میلاد همون که تو میگی ... خخخخخخ
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
آره كمو بيش درست ميگه :)
shahrzad_h
shahrzad_h
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
توی گرمای تابستون چای دوس ندارم...ولی زمستونا بد نیس...
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
درست ميگي :) اما توي روزاي گرم هم چاي گل سرخ يا محمدي خوبه :) داري خواصّ: طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوّی قلب و ضد ّصفرا و بلغم می باشد.گل سرخ، ملیّن بسیار خوبی بوده؛ تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.
ati200
ati200
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
چای سبز چای انگلیسی
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
آهان :)
morteza-d
morteza-d
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
من اگهیه روز چای نخورم سر درد میگیرم یه جورایی معتادشم عادت خوبیم نیس اما هیچ وقت سعی نکردم ترکش کنم هرنوع چاییم باشه قبوله فقط اسمش چای باشه
من
من
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
آره،چای باشه کوفت باشه!!خخخ
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
آففففففففففرين :) ميدوني : سردردهای میگرنی؛ ضعف حافظه؛ انواع ناراحتی های پوستی و ازجمله ریزش مو؛ آفت دهان؛ بزرگ شدن کیسه صفرا؛ لکه و زردی دندان؛ گرفتگی های عضلانی؛ سوزش مچ دست و پا؛ لاغری (بر اثر اختلال در متابولیسم بدن)؛ حسّاسیت، زودرنجی و تحریک پذیری(به ویژه به دلیل اثرات ناشی از کافئین، تئین، تئوبرومین و گزانتین موجود در چای)؛ داغ شدن کف پا و …. فقط بخش كوچيكي از بيماري هاي مصرف مكرر چاي محسوب ميشه؟؟؟(o_0)
wolf
wolf
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
من از چای خوشم نمیاد ولی گاهی چای دودی میخورم در کل از چیز داغ خوشم نمیاد
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
اوه!! منظورت از دودي همون آتيشي هست؟ چاي كندك و اينا؟؟
s.2
s.2
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
من به هیچ وجه چای نمیخورم بیزارم از چای وبقیه نوشیدنیهای گرم بجز شکلات داغ
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
خب از نظر من شما عجوبه اي چون اولين نفري هستي كه ميبينم از چاي بيزاره؟ (0_o)
mo_so
mo_so
٩٢/٠٣/٣٠
٠
٠
بهترین نوشیدنی آب
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
بله به شرط اينكه آبش آب باشه!! نه كلرو هزار يك تصفيه كننده ديگه! آب شهر ما كه كيفيتش داغونه؟ گچ داره در حد چييي :(
NINA
NINA
٩٢/٠٣/٣٠
١
٠
چایی سبز!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
چرا؟؟
nika
nika
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
اطلاعاتی در موردش ندارم ولی خوردنش رو توصیه میکنم چون که نوشیدنی داغ وخوش مزه ایه مخصوصا در فصل زمستون.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
چه باحال(0_o) چيزي رو كه ميگي اطلاعاتي راجع بش نداري رو. توصيه ميكني بقيه استفاده كنن؟
nika
nika
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اكسیدان دارد. چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند. پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند. مصرف روزانه سه فنجان چای راهكاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سكته مغزی است. به گزارش ایسنا، پزشكان دانشگاه غرب استرالیا در یك بازبینی جدید یادآور شدند كه نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می‌تواند 11 درصد خطر حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را كاهش دهد. چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند. پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند. متخصصان تغذیه معتقدند كه به لحاظ تحویل آنتی اكسیدان‌ها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اكسیدان‌ها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است. فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اكسیدانی هستند كه با بیماری‌های قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یك فنجان چای بین 150 تا 200 میلی‌گرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر این‌ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است. ........................بفرمائیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد راضی شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
١
٠
آفففففففففرين منم همينو ميخواستم (^_^) منتهي از كجا معلوم اين حرفا صحت داشته باشه؟؟ چند تا كامنت پايين تر آقاي ميلاد دقيقا عكس گفته هاي شما رو مطرح كردن!!!!!!! از كجا بايد بدونيم منبع شما قابل اطمينان تر هست يا مال ايشون ؟ يام هيچكدومتون! شنيدين كه صادرات چاي يك تجارت پرسود محسوب ميشه رو اين حساب اونايي كه امتيازعمده تجارت چاي رو دارن اجازه نميدن مضرات چاي اون طور كه بايد اطلاع رساني بشه! تازه شايدم اونهارو برعكس جلوه بدن! خب حرف من سر اينه كه چطور بايد قضاوت كرد؟؟ بلاخره چاي آره يا نه؟؟؟؟؟؟
nika
nika
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
دیگه این مشکل خودنتون که بین نوشته من ومیلاد موندین خوب معلومه دیگه هر دوتاش معتبر .
nika
nika
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
البته خوردن چای سبز رو توصیه میکنم چون خیلی خاصیت داره.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
روچه حسابي اينو ميگي؟؟؟؟
nika
nika
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
رو این حساب............. چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. چای علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را می‌توان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد می‌کنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها می‌روید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول می‌کشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن برای مصرف چیده می‌شوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته صورت می‌گیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفته‌ها طول می‌کشد.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
١
٠
ميدوني منظورم اين نبود(^_^) آخه من شنيدم چاي سبز تفاوت چنداني با چاي سياه نداره! درواقع فقط توي فرآيند خشك كردن باهم فرق دارن! مزايا ومعايبشون زيادم فرق نميكنه! رو اين حساب پرسيدم چرا اينطور ميگي دوست عزيز :)
maede_kashiyan
maede_kashiyan
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
من فقط یه استکان چای شیرین صبح میخورم.یعضی وقتا هم یه دونه عصر!ولی در کل زیاد اهل چایی نیستم و راستش اطلاعات دقیقی از انواع چای ها و خواصشون ندارم!ولی چای آلبالو خوبه.
nika
nika
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
اره چایی البالو هم خوش مزست هم فایده های زیادی داره
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
بله :) الانم كه فصلشه :) چاي آلبالو يكي از 33چاي شناخته شده در طب سنتي هست وداراي خواصّ: آلـبـالـو بـا طبیعت سرد و خشکی که دارد، ضدّ صفرا، ضدّ اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف نمودن حالت تهوّع، ضدّ خارش های پوستی، ضدّ سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است امّا مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند :)
blue girl
blue girl
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
یه با گیله چای درس میکنیم که معادل فارسی شو نمیدونم ولی اسماشون به ترکی اینه:کَکِلّه گوتی،پِدِنه،هاواشن
من
من
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
خخخخخخخخخخخ
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
آويشن وپونه شو طرفاي ماهم زياد استفاده ميكنن :) كاش ميگفتي چه خواصي هم دارن :) و چطور ازشون استفاده ميكنين؟؟ دركل پونه كه(به زبان محلي بهش پدنه ميگن) به لحاظ طبیّ، «نعناع خودرو» محسوب می شود و خواصّ آن مشابه نعناع است. نعناع هم معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضدّ اسهال و استفراغ قوی است که مقوّی معده و ضدّ نفخ آن؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کـنـنده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی، تـنـگی نفس، آسم و سرفه و خستگی های جسمی است. آويشنم كه بالا يه بار گفتم چه خواصي داره! (حالا براي اينكه تحريكتون كنم حتما يه بار امتحانش كنيد از عطر وطعم فوق العاده ش وهمچنين رنگ بي نظير و اشتها آورش ميگم :) خيلي توپه :) من كه عاشقشم)
bye
bye
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
من همیشه صبح ها یک لیوان شیر میخورم بعد از یک ساعتش یک لیوان چایی همین !
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
من که اصلا شیر نمیخورم :-(
s.a
s.a
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
منم شیر دوس ندارم! :|
Golbarg
Golbarg
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
شیر تو تابستون نمیچسبه!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
فقط همين؟
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
بله بله..من خودم چای سبز خیلی دوست دارم...چاس گل گاوزبون و ترش...کلا چای خیلی خاصیت داره ...چای سبز برای لاغری...برای سلامت....نشاط
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
عجب!!!! ميدونين چاي سبز تفاوت آنچناني با چاي سياه حداقل در مضراتش نداره؟؟ چاي گل گاو زبون هم يكي از دمنوش هاي شناعته شده طب سنتي هست كه داراي خواصّ: طبیعتی گرم و تر و ضد ّسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکّن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل طیب هم با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع بوده.
s.a
s.a
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
اهل چای نیستم! ولی صبحانه حتما باید چای باشه! ممکنه هر چند وقت یه بار هم همینجوری خوشم بیاد عصر چای بخورم! فقط هم ازین چای سیاها دوس دارم بدون هیچ اضافه! یعنی هل و دارچین و اینا بدم میاد باشه!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
E چرا؟؟ (^_^) هيچ ميدوني دارچين طبیعت گرم و خشک داره و از آن یک محرّک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواصّ نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و مؤثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتهاآور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند؟؟
a-pooryousof1373
a-pooryousof1373
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
بله در يك ماه اخير كه طول امتحانات بود روزي شيش الي هفت بار چاي درست ميكرديم
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
خب اونوقت شنيدي "هر فنجان چای محتوی ۶۰ تا ۷۵ میلی گرم «کافئین» است که LDL (یکی از چربی های بد خون) را افزایش می دهد. این اتّفاق می تواند مقدّمه ای برای سکته های قلبی و مغزی باشد." ؟؟؟
a-pooryousof1373
a-pooryousof1373
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
يعني من ميميرم؟چه با كلاس LDLخون
Golbarg
Golbarg
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
چای سبز خیلی خوبه ولی چون چربی سوزه من نگران آب شدن استخون هامم!.....چای ترش فوقالعادس باید یه بار امتحان کنید!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
كه اينطور؟ منظورت از چاي ترش همون چای مکّه یا چای گُجرات هست؟؟؟ ميدوني مصرف این چای، باعث کاهش تدریجی فشار و چربی خون خواهد شد. مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.؟؟؟ اما هب در كل اين چاي هم توي طب سنتي ما شناخته شده ست :)
Golbarg
Golbarg
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
ولی کلا اهل چای خوردن نیستم..خوشم نمییاد!
Kale_namak
Kale_namak
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
بـسـتــگی داره بــا کـی بـخـوری .. اونـطـوری بــا هــر طــعـمی..بــا هــر رنــگـی ...میشه بــــهـــتـــریـــن چـــآی دنــــیــآ :)
شکوفه گیلاس
شکوفه گیلاس
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
اوه اوه..جملت تو حلقم نمک
میلاد
میلاد
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
شمام که عاشقی کلا....چه خبر از ستاره های آسمون؟!
Kale_namak
Kale_namak
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
می درخشن.. درخـشـنـده تـر از اونـیکـه فکرشو بـکـنـی....
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
واقعا؟؟
Niva
Niva
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
کلا خانوادگی اهل خوردن چای نیستیم..... از بچگی چایی نخوردم الان هم نمیخورم...... گاهی مهمون میاد میره ..یادمون میره چایی بیاریم.... کلا بیشتر .. آب...آبمیوه... شیر... و نوشیدنی گرم هم نسکافه و شکلات داغ
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
بسيار عالي‌:)
پگاه
پگاه
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
ایول اطلاعات
Mohaddeseh.Gh
Mohaddeseh.Gh
٩٢/٠٣/٣١
٠
٠
چایی ترش هم خیلی خوبه،مخصوصا برا کسایی که غلظت خون دارن مفیده البته روزی یک وعده نه بیشتر.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
بله :)
R-Rad
R-Rad
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
من زیاد چایی نمیخورم ! ولی چای سبز خوبه!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
چرا ؟ چرا؟
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
من نميدونم چرا هميشه دير ميرسم :( نظر دوستان رو خوندم. انگار بقيه هم مثل من چيزه زيادي نميدونن :( اين موضوع جاي بحث بيشتري داره ها!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
اين انجمن باب دلم نشد ها :( ميدونين " تجارت چای درسطح جهان، تجارتی بسیار بزرگ و سودآور است و طبیعتاً در چنین شرایطی، شرکتهای بزرگی که از راه این تجارت، میلیونها دلار درآمد دارند؛ به آسانی اجازه نمی دهند نتایج تحقیقاتی که مضرّات چای را روشن می کنند؛ به گوش مردم جهان برسد. این امر، یعنی نفوذ و دخالت بنگاه های اقتصادی در نتایج تحقیقات علمی، درجهان امروز، امری بسیار رایج و شایع است. برای مثال اکنون آشکار شده است که در اوایل قرن بیستم، شرکتهای سازنده سیگار و دخانیات، به بعضی از دانشمندان، مخفیانه پولهایی می دادند تا مقالاتی به ظاهر علمی در رد خطرات دخانیات و حتی طرح فواید آن نوشته، در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد این تبانی های بزرگ و کثیف، تنها در اواخر قرن بیستم منتشر شد؛ یعنی زمانی که متضرّران از این قضیه مرده بودند و طبیعتا چندان امکانی برای طرح دعوا وجود نداشت و از سویی، مضرات دخانیات بر همگان آشکار شده بود و جایی برای مخفی کاری نبود. متأسّفانه مشابه چنین اتفاقاتی در این زمانه به کرّات رخ می دهد و اطّلاعات به ظاهر علمی برای رواج هرچه بیشتر استفاده از چای، نوشابه، سوسیس، کالباس، موبایل و … از تریبون های رسمی در سراسر جهان و ازجمله صدا و سیمای خودمان(و نه رسانه ملّی!) به طور دایم تبلیغ می شود. بنابراین تبلیغ وسیع منافع نوشیدن چای، باید با نظر دقّت نگریسته شود." خب خوندن اين قبيل مطالب باعث سردرگمي من و خيلي هاي ديگه ميشه؟! ما ازآخر برچه اساسي بايد قضاوت كنيم؟؟
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
اين چايي هايي رو هم كه در ادامه معرفي ميكنم دست كم نگيريد :| اطلاعات منم قد شماست! خوبيش اينه كه حداقل شناخته شده هستن :)))))
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
1- چای گـل گـاو زبـان- سنبل طیب: ترکیبات: گل گاوزبان، ۲ قاشق غذاخوری؛ سنبل طیب، ۱ قاشق مرّباخوری؛ لیموعمّانی،۱عدد. خواصّ: گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد ّسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکّن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل طیب هم با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع بوده
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
سپاس
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
('^_^)خواهش اينم عكس گل سنبل الطيب http://upload7.ir/images/53569432017587791514.jpg
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
سپاس دیدم
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۲- چای به لیمو- زیرفون: ترکیبات: به لیمو،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال مؤثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی معده است. مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
سپاس از شما
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۳- چای بادرنجبویه- زیرفون: ترکیبات: بادرنجبویه،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقوّی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلّولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است. بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوّی مغز، ضدّ صدای گوش، ضدّ بیماریهای کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک، ضدّ بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است. این چای نیز به دلیل دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
موارد خوبی بود . سپاس
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم عكس گياه بادرنجبوبه http://upload7.ir/images/44423762349209652608.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۴- چای بابونه: ترکیبات: بابونه،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت‌ آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است. ضدّ بلغم و صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده و مقویّ آنها و شستشودهنده بسیارقوی کلیه ها و تقویت کننده کلّی سیستم عصبی است وعلاوه برآن، ضدّ تب، ضدّ انگل، ضدّ یبوست و اشتهاآور است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
چقدر خوب که دستورشم دادید . سپاس
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۵- چای به لیمو: ترکیبات: به لیمو،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: این چای آرام بخش، طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی های شبانه، میگرن، سردرد، طپش قلب وآسم بوده؛ ضمن تقویت معده و آثار ضدّنفخ، حافظه را نیز بهبود می بخشد.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۶- چای دارچین: ترکیبات: دارچین، چندقلم آسیاب نشده. خواصّ: طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرّک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواصّ نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و مؤثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتهاآور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند. جالب است که بدانید طبق نظر اطبّای قدیم، اثر مثبت دارچین براعصاب، تا ۱۵سال در بدن ماندگار است. زنان باردار بهتر است در مصرف دارچین کمی احتیاط کنند.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم دمنوش دارچين http://upload7.ir/images/23240780610601011556.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۷- چای زنجبیل: ترکیبات: زنجبیل قلم(نکوبیده)، ۲قطعه متوسّط. خواصّ: زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضدّ بلغم و صفرا، بالابرنده قوی فشارخون، مقوّی اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده جریان ادرار، ضد ّرطوبت مزاج، خونساز، ضدّ درد مفاصل، تقویت کننده قوّه باه، مقوّی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضدّ مسمومیت های غذایی، درمان کننده بسیار خوبِ تب مالت و ضدّ سرطان می باشد. نکته مهم در مصرف زنجبیل آن است که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون شود.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم دمنوش زنجبيل http://upload7.ir/images/12463748088918882961.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۸- چای میوه گل نسترن: ترکیبات: میوه گل نسترن، ۱۵عدد. خواصّ: این چای با طبیعتی معتدل و تا حدّی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست. میوه گل نسترن، فشارخون را کم کرده؛ ورم و درد کلیه را التیام و آن را شستشو می دهد؛ معده را تقویت می نماید و اثرات ضدّ اسهالی دارد.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم دمنوش نسترن http://upload.tehran98.com/img1/b4wd5eo0yn5u3l27kpj7.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۹- چای زیرفون: ترکیبات: زیرفون،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت زیرفون، گرم است و مصرف زیاد آن می تواند فشارخون را کاهش دهد. این چای در درمان ناراحتی های عصبی وتشنّج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد. باز هم باید یادآوری کنیم که مصرف زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۱۰- چای آویشن: ترکیبات: آویشن،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: آویشن با طبیعتی معتدل، ضدّ صفرا، بالابرنده فشارخون، مقوّی اعصاب و افزاینده قدرت بینایی است و در رفع التهاب های مزمن روده بزرگ، دفع انگل های گوارشی، افزایش اشتها و تقویت کلی جهاز هاضمه مفید است.آویشن، کلیه را شستشومی دهد؛ رطوبت بدن را دفع می کند؛ غلظت خون را کاهش می دهد و در درمان زکام، سرفه و آسم مؤثر است.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم آويشنه كه اين روزا رو هر دروتپه اي سبز ميشه :) اگه برك سبز وتروتازشو ميخوايين .كوه رفتين يه چشم چشم كنين شايد پيدا كنين http://upload7.ir/images/24551708376022451641.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۱۱- چای اکلیل کوهی(رُزماری): ترکیبات: اکلیل کوهی،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: اکلیل کوهی که برخی آن را«گیاه معجزه گر» می نامند؛ طبیعتی معتدل تا گرم و ضدّ صفرا داشته؛ تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب، شستشودهنده کلیه، ضدّ دلهره و اضـطراب، بـرطـرف کننده زکـام، آسـم و سیاه سرفه، مقوّی معده، ضدّ دردهای روماتیسمی، استخوانی وکمری و حل کننده سنگ های صفراوی است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
شما خیلی اطلاعات داشتی رو نمیکردی . سپاس
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
دست حكيم فرزانه ابن سينا مرسي :)))))))) عكساشم دارم الساعه ميذارم :)
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم دمنوش اكليل كوهي http://upload.tehran98.com/img1/tvcuvzsbt6lca98yrokr.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۱۲- چای گزنه: ترکیبات: گزنه،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: گزنه، طبیعتی گرم و خشک دارد و اثر آن در کاهش قند خون، سال هاست که به اثبات رسیده است. این گیاه، ضدّ صفرا و سنگ کیسه صفرا بوده؛ غلظت خون را کاسته؛ چربی خون را پایین می آورد؛ و با شستشوی کلیه، بـسـیـاری از بـیماری هایش را بهبود می دهد.گزنه، همچنین، ضدّ سرطان، ضدّ خونریزی، زیادکننده شیرمادر، برطرف کننده خستگی، ضدّ ریزش موی سر است.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۱۳- چای مرزنجوش: ترکیبات: مرزنجوش،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت گرم و اثرآرام بخش مرزنجوش براعصاب، آن را تبدیل به یکی از بهترین داروها در درمان میگرن کهنه، درد شقیقه ها و بسیاری از سردردهای دیگر و نیز، بی خوابی نموده است. این گیاه با اثر تـب بُر و خلط آورخود، در درمان انواع سرماخوردگی ها مؤثراست و در دستگاه گوارش به عنوان داروی ضدّ نفخ و ورم معده، ضدّ اسهال و اشتهاآور کاربرد دارد.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اين گياه مرزنجوش http://upload.tehran98.com/img1/ll96fw92zqk8nm9y8wh4.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۱۴- چای اسطوخودّوس: ترکیبات: اسطوخودّوس،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت این گیاه مفید دارویی، گرم وخشک است و در درمان طیف وسیعی از بیماری ها ازجمله میگرن، زکام، آسم و برونشیت، انواع روماتیسم و اگزما کاربرد دارد. این گیاه، مُسکّن، آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز و شستشودهنده کلیه است. ۱۵- چای فلوس: ترکیبات: مغز فلوس،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت فلوس، معتدل و ضدّ صفراست و به عنوان یک ملیّن ومسهل قوی(امّا با عملکردی ملایم و بی آزار)، یبوستهای مقاوم به درمان و مـزمـن را درمان می کند و بـه تـدریج، تورّم امعاء واحشاء را تـسـکیـن می دهد. فلوس، همچنین، پایین آورنده فشارخون و درمان کننده برفک دهان است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
خیلی ممنون . سپاس
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
خواهش (^_^) اينم عكس گل اسطوخودّوس http://upload7.ir/images/58088140792465239891.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۱۶- چای زعفران: ترکیبات: زعفران کوبیده ،۱قاشق مربّاخوری. خواصّ: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوّی قلب، محرّک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضّدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوّی معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسیت و خلط آور است. در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود امّا در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد. //////// ۱۷- چای نعناع: ترکیبات: نعناع،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت نعناع، معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضدّ اسهال و استفراغ قوی است که مقوّی معده و ضدّ نفخ آن؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کـنـنده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی، تـنـگی نفس، آسم و سرفه و خستگی های جسمی است. //// ۱۸- چای پونه: ترکیبات: پونه،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: پونه، به لحاظ طبیّ، «نعناع خودرو» محسوب می شود و خواصّ آن مشابه نعناع است. ///// ۱۹- چای چلتوک برنج: ترکیبات: چلتوک برنج،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: چلتوک برنج، طبیعتی گرم دارد و سرشار از ویتامین هی گروه «ب» است، ازسفید شدن و ریزش موی سر پیشگیری می کند(به صورت خوراکی و ماساژ روی مو و پوست سر) و یبوسـت هـای مزمن را درمـان می کند. استفاده از این چای برای خانم های باردار ممنوع است.
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم كه نعناست يه سبزي پرطرفدار http://upload.tehran98.com/img1/2pcpmzex8cyzab0tvcme.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۲۰- چای گلپر: ترکیبات: گلپر،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت گلپر، گرم و خشک بوده؛ تقویت کننده عالی حافظه و یک داروی ضـدّ صـرع قـوی است؛ برطرف کننده تنبلی معده، کـمـک کـنـنـده به هضم غذا، ضدّ انواع اسهال و اشتهاآوربوده؛ در درمان جوش و دمل نیز مؤثر است. ///// ۲۱- چای زیره سیاه: ترکیبات: زیره سیاه،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت بسیار گرم زیره، چـربی اضافه بدن را می سوزاند و چاقی را برطرف می کند؛ فشارخون را افزایش می دهد وعلاوه برتصفیه خون، تقویت قلب وعروق وشـسـتـشـوی کـلـیـه، ضدّ زردی پوست، افزایش دهنده شیرمادر، ضدّنفخ و مقوّی معده می باشد. //// ۲۲- چای بادرنجبویه: ترکیبات: بادرنجبویه،۲قاشق غذاخوری. خواصّ: طبع بادرنجبویه، بسیارگرم بوده؛ دربعضی مزاجها، بالابرنده قوی فشارخون است؛ همچنین، مقوّی قلب و اعـصـاب و فـوق العاده آرام بخش، خـون ساز، ضدّ صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد ّبیماری های کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک و برطرف کننده بوی بد دهان است. //// ۲۳- چای بهارنارنج: ترکیبات: بهارنارنج،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: بهارنارنج، طبیعتی گرم دارد و آرام بخش، تقویت کننده مغز واعصاب، شادی بخش و اشتهاآور است. //// ۲۴- چای هوفاریقون: ترکیبات: هوفاریقون،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعتی گرم وخشک دارد و مقوّی قلب واعصاب و درمان کننده میگرن می باشد. ///// ۲۵- چای کوهی(چای پشمی): ترکیبات: چای کوهی،۱قاشق غذاخوری. خواصّ: طبیعت آن، گرم بوده؛ ضدّ آلرژی و حسّاسیت، مقوّی اعصاب، آرام بخش، خواب آور و موثر در درمان اگزمای پوستی است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
سپاس عجب اطلاعاتی
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
خواهش :))))))))) از خودم كه نگفتم فرمايشات جناب ابن سيناست (^_^)
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اينم بهار نارنج http://upload.tehran98.com/img1/8s2ibvogvrj9smyzyg.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
اين عكس گلپر http://upload.tehran98.com/img1/362zq7fklvkuc58pzhw.jpg
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۲۶ – چای آلبالو: ترکیبات: آلبالوی بدون هسته، نصف لیوان. خواصّ: آلـبـالـو بـا طبیعت سرد و خشکی که دارد، ضدّ صفرا، ضدّ اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف نمودن حالت تهوّع، ضدّ خارش های پوستی، ضدّ سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است امّا مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند. ///// ۲۷- چای ترش(چای مکّه یا چای گُجرات): ترکیبات: چای ترش، ۱ قاشق غذاخوری. خواصّ: مصرف این چای، باعث کاهش تدریجی فشار و چربی خون خواهد شد. مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید. ///// ۲۸- چای گل سرخ(گل محمّدی): ترکیبات: گل سرخ(تازه یا خشک شده)، ۲ قاشق غذاخوری. خواصّ: این چای، طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوّی قلب و ضد ّصفرا و بلغم می باشد.گل سرخ، ملیّن بسیار خوبی بوده؛ تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
خیلی مفید . سپاس
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
این خوشمزست .سپاس
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
۲۹- چای زرشک: ترکیبات: زرشک آبگیری، ۲ قاشق غذاخوری. خواصّ: زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و ضدّ صفرا، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی(و تهوّع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است. زرشک، ضمن تصفیه خون، درمان بـسـیار خوبی برای فـشـار خـون بـالا(در افراد گرم مزاج) می باشد. ///// ۳۰- چای قره قات(قراقات): ترکیبات: قره قات، ۱ قاشق غذاخوری. خواصّ: قره قات، میوه درختی است که در جنگل های شمال ایران می روید و به لحاظ خواصّ دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد. این میوه یکی از بهترین داروها در تصفیه خون و کاهش فشار آن می باشد و علاوه بر درمان اسهال، در کاهش میزان قند خون نیز مؤثّر است. ////// ۳۱- چای غوره: ترکیبات: غوره، ۲ قاشق غذاخوری. خواصّ: غوره با طبع سرد و خشک خود، ضدّ صفرا و بلغم، برطرف کننده تشنگی و مقوّی کبد است و باعث کاهش فشار خون در افراد گرم مزاج می شود؛ امّا برای زخم های معده مضرّ است. ///// ۳۲- چای عنّاب: ترکیبات: عنّاب، ۱۵ عدد. خواصّ: عنّاب، طبیعتی معتدل دارد وملیّن، تصفیه کننده خون، ضدّ سرفه و تنگی نفس، کاهش دهنده فشار خون، مفید در درمان بواسیر و برطرف کننده خشونت سینه، حلق و گرفتگی صداست. ///// ۳۳- چای گل پنیرک: ترکیبات: گل پنیرک، ۲ قاشق غذاخوری. خواصّ: این چـای، دارای طبیعتی سـرد و تر، ملیّن، خلط آور، شستشو دهنده کلیه، ضدّ درد کلیه ، درمان کننده زخم های گوارشی و یکی از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو است.
افسانه بانو
افسانه بانو
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
سپاس از دنیا دیده
faride
faride
٩٢/٠٤/٠١
٠
٠
من که با چایی میونه خوبی ندارم:))اطلاعاتی هم ندارم
sorme
sorme
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
شاید باورتون نشه ولی من کلا چایی نمیخورم!!!!!!!!!!
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
حق با شماست (ه_ه) باورم نميشه(ٌ_ٌ) واقعا؟؟؟
sorme
sorme
٩٢/٠٤/٠٢
٠
٠
واقعا!
کیوکو
کیوکو
٩٢/٠٥/٠٣
٠
٠
چایی سبز خوبه
yasi
yasi
٩٢/٠٥/٠٩
٠
٠
آخ من میمیرم برای چای ... مخصوصا چای سیاه ... حالا این چای سیاه رو میام و با گیاهان معطر دیگه خوش طعمش میکنم و نوش جونم .... چای سیاه با دارچین ، چای سیاه با هل ، چای سیاه با گل پاپیک یا چای کوهی ، چای سیاه با کاکوتی و ... چای سبز هم معمولا با کشمش یا خرما میل می کنم ... خیلی هم عالییییییییی ولی از لحاظ مفید بودن ، خب مسلما چای سبز خاصیت های فراوونی داره ، مهم ترینش ضد سرطان بودنشه ... اگه حداقل روزی یه فنجان هم میل بشه ، باز هم تاثیرات خوبی رو سلامتی بدن داره ...
blue girl
blue girl
٩٢/٠٥/١٢
٠
٠
به به
بهنام
بهنام
٩٢/١٠/٠٨
٠
٠
سلام یه مطلب بسار مهم.مصرف چای تنگی نفس و خفگی میاره. من چند سری اینجور شدم چای رو ترک کردم بعد از چند روز خوب شدم بخدا جدی میگم امتحان کنید.طوری بود که میگفتم الان میمیرم. نفسم ول نمیکرد. هیچ دکتری هم سر در نمیاورد.