خانه
انجمن
کدام شخصیت سینمایی را می پسندید؟
١٢٣١
١٠١
firuze
کدام شخصیت سینمایی را می پسندید؟

از میان فیلمهایی که دیده اید مجذوب کدام شخصیت در کدام فیلم شده اید؟
دوست داشتید کدام شخصیت سینمایی بودید؟
٩٢/٠٣/٢٤
نظرات کاربران
مجذوب؟؟ فعلا كه ذهنم ياري نميكنه! اما جديدا خيلي روي اوشين تمركز كردم(^_^) ديدم عجيب تمايل دارم هرچه زود تر مستقل شم. فقط نميدونم با خياطي شروع كنم يا آرايشگري؟؟؟ به نظرتون بايد چند سال دستيار باشم تا بتونم مستقل شم. اندازه دوره كارشناسيم كه طول نميكشه؟؟ ميكشه؟؟؟
دنیا دیده به نظرم از خیاطی شروع کن!چون تصمیمت آرایشگری باشه باید اول یه مدت تو آشپزخونه کمک کنی بعد تاااااااازه موهای مشتریارو شونه بزنی بعد دستیار بشی بعدم آرایشگر!که فک میکنم پروسه طولانی ای باشه:))))))
مرسي خودمم به همين نتيجه رسيدم!! الانم دارم ميرم كلاس خياطي! البته مربيم معتقده من بارسم منحني هاي sin مينوس روي پارچه به جايي نميرسم! همون بهتر برم سياست مدار بشم! اما من با چرب زباني ايشان را متقاعد كردم كه هرچند ما براي اخذ مدرك آمديم ني براي درك مطلب آمديم. اما شما بايد به من ميدون بدي من هنوز تواناييم رو توي رسم منحني هاي سهمي بهتون نشون ندادم(^_^)
شما با این توانایی هایی که داری واقعا آینده درخشانی در انتظارته ئنیادیده جان!!!فقط نذاری مربیت جلوی موفقیتاتو بگیره بقیه ش حله:))))))
آآآآآآره .....زیادن من اگه بخوام به اندازه تمام فیلمایی که فقط تابستون پارسال دیدم بگم...از 50تا بیشترن..........
مکانیک؟اسم کارگردانش سیمون وست بود.......ماموریت غیر ممکن هم که برایان دی پالما بودش....اگه فیلم دیگه ای بود بگین لطفا
نه نشدم!اوشین بعضی کاراش خیلی لج آوره گاهی زیادی کوتاه میاد!ولی به پیشنهادت فک میکنم!یانگومم بد نیستاااا:)))
آهان :) خب من فقط جنبه مستقل شدنش رو ميگم (-_-) يااااااااااااااااانگووم.....اوم ....نه......فك نكنم! من فرق شيويد و گشنيزو به زور متوجه ميشم. پس خيلي سخت ميتونم يه آشپز خوب بشم :( دكتر سرخود هم هستم از بين تمام داروها ودكتراي مختلف فقط كدوئين و آلمينيوم ام جي وقرص سرماخوردگي بزرگسالان رو ميشناسم با شربت ديفن هيدرامين(^_^) پس پزشكيار خوبي هم نميشم. درنهايت عملا نميتونم دنباله روي يانگوم باشم!
نميدونم من كلا تحت تاثير قرار نميگيرم زياد تاره يادمم نميمونه!
مثلا مهناز افشار بود فك كنم زن حامد بهداد تو سعادت آباد اونو دوس داشتم..
ديگه نميدونم فكر بايد كنم..

لیلا حاتمی زن حامد بهداد بود نه مهناز افشار
از نظر منتقدین بهترین شخصیت ویتو کورلئونه است.به لحاظ فنی بهترین شخصیت باید باورپذیر و دارای دیالوگ های قوی باشد
اطلاعات سینمایی شما.....حسادت آدمو برمی انگیزه....به شما غبطه میخورم باید مطالعه زیادی داشته باشید......ممنونم....
کلین البته همه ایرانی یکیش مجید صالحی اکبر عبدی جواد رضویان و.......................... یادم اومد می گم

یادماومد اگهسریالاهم حساب بشه کیکاووس یاکیده حسین مهری سحر دولتشاهی سحر ؟؟؟(سبز پری) بازیگرا ی سریال مادر همشون خوب بودن از دم و................

فرزین محدث هومن حاجی عبدالهی بازم بگم
عروس اتش ..حمید فرخ نژاد خیلی دوست داشتم/ حمید فرخ نژاد در به رنگ ارغوان / و کلا بازیهای شهاب حسینی رو دوست میدارم..
کلا شهاب حسینی رو دوست دارم تو هر نقشی که بوده واقعا عالی بوده....ولی اینکه بخوام جای کسی باشم نه اصلا...........
مایکل اسکافیلد در فرار از زندان در ضمن در حال حاضر دارم فرار از زندان رو هم نگاه می کنم . اکر سریال مجذوب شده رو هم بخواین فرار از زندان