خوشمزه‌هاي پيف پيفو!
تبعات خواندن اين مطلب با خودتون؛ من در حال حاضر در کما هستم

خوشمزه‌هاي پيف پيفو!

نویسنده :

در منوي گران‌ترين رستوران‌هاي دنيا، از قضا، چندش‌ناک‌ترين غذاهاي جهان هم جاي ويژه‌اي را به خود اختصاص داده‌اند
هشدار! به آن دسته از خوانندگاني که خوش‌اشتها بوده و «خوردن غذا» يکي از لذت‌هاي زندگي‌شان است و آن گروه از عزيزاني که کم‌اشتها بوده و با چند قاشق غذا در طول روز سر پا هستند و کل‌يوم رياضت مي‌کشند و همچنين کليه بيماران قلبي، زير 16 ساله‌ها و افراد مبتلا به بيماري‌هاي گوارشي توصيه اکيد مي‌کنيم همين حالا خواندن اين مطلب را متوقف کنند و‌گرنه تبعات بعدي‌اش پاي خودتان. ما که گردنمان از مو نازک‌تر است. خب! حالا که بي‌خيال نمي‌شويد ناچاريم بگوييم که گزارش اين هفته‌مان را از توي آشپزخانه بيرون کشيديم. البته آشپزخانه‌هايي که روي اجاقشان قرمه‌سبزي و ديزي بار نمي‌کنند بلکه توي ديگ‌هايشان غذاهايي در حال طبخ است که احتمالا اگر تمام دنيا را هم بهتان بدهند حاضر نيستيد به آن‌ها لب بزنيد. اگرچه که اين خوردني‌هاي مشمئز کننده مشتري‌هاي ثابتي دارند که چندش‌آورترين غذاهاي دنيا زير دندانشان عجيب مزه کرده است. چندتايي‌اش را بخوانيد:

ميازار موري که ... مکزيک
لطفا مراقب زير پايتان باشيد که موري، مورچه‌اي را لگد نکنيد. همين کوچک‌هاي بي‌آزار قوت لايموت ملتي هستند. باور نداريد، از همين چشم بادامي‌ها بپرسيد که با شنيدن نام «سوپ مورچه» آب از لب و لوچه‌شان راه مي‌افتد. تازه همه‌اش اين نيست، تخم‌هاي نوعي مورچه سياه هم غذاي مکزيکي‌هاست. اسمش را هم گذاشته‌اند؛ «اسکامولس». براي ايجاد احساس هم‌ذات‌پنداري بايد بگوييم که طعم ذرت دارند. اين غذا را مکزيکي‌ها تا پاي مجالس عروسي‌شان هم برده‌اند و خوردن آن را براي عروس و داماد خوش‌يمن مي‌دانند.

پنير فاسد با نون بربريايتاليا
ايتاليايي‌ها هم که کلي براي خودشان ادعاي سرآمدي در هنر آشپزي دارند، در منوي گران‌ترين غذاهايشان يکي از چندش‌ناک‌ترين غذاها را جاي داده‌اند. پنيري به نام «کاسو مارزو» (Casu Marzu). آن‌ها پنير را عمدا در حالتي نگه مي‌دارند تا مگس پنير رويش پديد بيايد و لارو توليد کند، يعني درواقع تا نهايت تجزيه و فساد پنير پيش مي‌رود. اين حشره‌ها مي‌توانند تا 6 اينچ در هوا بپرند. وقتي پنير به اين حالت از فساد و تجزيه رسيد مصرف مي‌شود. حالا فکر کنيد قرار است براي صبحانه همين پنير را روي نان بربري‌تان بماليد و نوش جان کنيد.

بچه اردک زنده روي اجاقفيليپين
بالوت (Balut) را هم فيليپيني‌ها طبخ مي‌کنند و مي‌خورند، اين غذا شامل تخم اردک آب‌پز شده مي‌باشد. البته تخم اردک را زماني آب پز مي‌کنند که تا از تخم بيرون آمدن جوجه اردک چند روزي بيشتر باقي نمانده است، يعني جنين اردک را زنده زنده داخل تخم آب‌پز مي‌کنند و مي‌خورند. (آهاي طرفداران محيط ‌زيست کجاييد؟)

کله‌پاچه خودمانعراق
همين کله‌پاچه خودمان را که با ولع در يک وعده صبحانه توي رگ مي‌زنيد هم در فهرست مشمئز کننده‌ترين غذاهاي جهان قرار دارد با اين تفاوت که آن را با نام «پاچا» از کشور عراق مي‌شناسند و همان کله گوسفند است که مي‌پزند و گوشت صورت و چشمش حالي به حوليتان مي‌کند.

معده‌هاي بي‌جنبهايسلند
ايسلندي‌ها هم در طبخ يکي از تهوع‌آورترين غذاهاي جهان سرآمد شده‌اند. «هاکارل» وقتي تازه باشد، سمي است. اين غذا از نوعي کوسه تهيه مي‌شود. در واقع گوشت اين کوسه تخمير مي‌شود. در قديم مردم ايسلند کوسه درسته را يک و نيم تا دو متر زيرزمين دفن مي‌کردند ولي امروزه آن را در پلاستيک‌هاي مخصوص مي‌پيچند و نگه مي‌دارند. اين گوشت چند هفته مي‌ماند و سپس چند هفته ديگر آن را آويزان مي‌کنند تا هوا بخورد و خوش ‌رنگ شود. جالب اين‌که گاهي حتي معده خود ايسلندي‌ها هم بي‌جنبه بازي درمي‌آورد و توانايي تحمل اين غذا را ندارد.

بخور و بمير!ژاپن
«فوگو» را ژاپني‌ها به ‌بار مي‌گذارند. همين‌قدر بدانيد که نوعي ماهي بادکنکي است که بخشي از بدنش سمي و کشنده است، به‌طوري که تنها سرآشپزهاي بسيار ماهر اجازه طبخ آن را دارند. خوردن اين ماهي سالانه حدود 300 ژاپني را به کشتن مي‌دهد، ولي باز هم اين چشم‌بادامي‌ها از رو نمي‌روند و تعداد زيادي علاقه‌مند آن هستند.

غذاها اشراف! / جالب است بدانيد
در بعض مناطق دنيا، برخ حشرات بسيار گران هستند. مثلا در هندوستان غذاي که از کرم ابريشم تهيه م‌شود؛ گران‌تر از ابريشم توليد توسط کرم است!

در برخ رستوران‌ها مکزيک يک پرس لارو پروانه بسيارگران است.

مصرف کنندگان چين فقط سالانه بيش از ۱۰۰ ميليون دلار برا خوردن نوع مورچه هزينه م‌کنند.

کنسروها گران قيمت از حشرات در کشورهايي مانند مکزيک و ژاپن تهيه و صادر م‌شود.

مردم نيجريه و غرب آفريقا نيز از جيرجيرک، بيد، ملخ، کرم و لارو شپش درخت و سوسک برا تهيه غذا استفاده م‌کنند، آن‌ها را زير منبع نور يک کاسه آب قرار م‌دهند و حشرات را که به دور نور پرواز م‌کنند و سپس داخل آب م‌افتند جمع کرده و برا تهيه غذا استفاده م‌کنند و معتقدند ملکه حشرات از ساير افراد گروه خوشمزه‌تر است.

در برخ نقاط کشور چين از نوع کرم درخت هم پس از خشک شدن برا تهيه سوپ سبزيجات استفاده م‌کنند و با کمال تعجب لارو سوسک را نيز از آشغال، زباله‌، فاضلاب يا کود م‌گيرند و پس از جدا کردن قسمت پايين شکم که روده‌هاست، سوسک را م‌شويند و آن را کاملا سرخ کرده و م‌خورند. البته خيل از آن‌ها اين غذا را به علت آن‌که از نقاط کثيف تهيه م‌شود، نم‌خورند.

در بسيار از نقاط دنيا به اين مخلوقات کوچک به عنوان منبع با ارزش نگاه م‌شود. آفريقاي‌ها لارو، ملخ، موريانه و مورچه را منبع غن پروتئين م‌دانند. ژاپن‌ها به پرورش کرم ابريشم به عنوان يک منبع غذاي توجه دارند و مکزيک‌ها سال‌ها سال است که حشره م‌خورند. پسران در اين کشور از شکار ملخ‌ها لذت م‌برند، به سوسک‌ها درخت مانند هله‌هوله نگاه م‌کنند (خوراک مشابه چيپس يا پفک و...) و با حشرات آب غذاي خوش عطر و بو به همراه پياز و سير و فلفل و قارچ م‌پزند و تخم نوع مورچه قرمز رنگ را در سالاد مخصوص م‌ريزند و با لذت م‌خورند!

آن‌ها از پروانه‌ها کوچک که در اطراف شعله آتش به زمين م‌افتند به همراه نمک، نوع چيپس تهيه م‌کنند.

در الجزاير بوميان يک منطقه از اين کشور از پخت ملخ در آب نمک و خشک کردن آن در آفتاب خوراک خوشمزه‌اي تهيه م‌کنند.

تعريف طعم حشره
بيد سرخ شده طعم «بادام» م‌دهد.

حشرات آب مزه نعناع دارند.

نوع از مورچه برگ‌خور طعم «گردو» دارد و نوع ديگر از مورچه مزه هندوانه م‌دهد.

پيله کرم ابريشم مزه‌ا شيرين و خامه‌ا دارد.

نظرات کاربران
کد امنیتی
پربازدیدتریـــن ها
محرمانه مستقیم

9 سال و ۳۶۴ روز!

٩٥/٠٩/١٨
روایت‌هایی از هفت‌خان خواستگاری‌های امروزی به بهانه شروع فصل خواستگاری‌ها

از خواستگاری تا ازدواج راه درازی ا‌ست!

٩٥/٠٩/١٨
ذهن زیبا

ذهن زیبا

٩٥/٠٩/١٨
تولدنـوشت‌های اینستاگرامی سه نسل از جیمی‌ها به مناسـبت 19 آذر 10 سالگی جیم

دهه دومی شدیم:)

٩٥/٠٩/١٨
مینی‌ها

مینی پیشنهاد

٩٥/٠٩/١٨
فتوچاپ

فتوچاپ

٩٥/٠٩/١٨
#شگرد_خفن

زنده و مستقیم این‌جا اینستاگرام است!

٩٥/٠٩/١٨
فيلمى كه تكليفش نه با خودش مشخص است نه با ما

فيلم‌ هِنسى!

٩٥/٠٩/١٨
حکایت هفته

اندر حکایت خراب کردن دیوار و مریدان

٩٥/٠٩/١٨
برای اولین بار رونمایی از راهنمای اصطلاحات جلسه موضوع ویژه

از همش نزن تا خیارشورکنار جوجه!

٩٥/٠٩/١٨
تلگجیم

تلگجیم

٩٥/٠٩/١٨

یهویی شد دیگه

٩٥/٠٩/١٨
مینیمال

زن زندگی/مرد زندگی باس چی داشته باشه؟

٩٥/٠٩/١٨
درباره مردانگی دختر شطرنج باز کشورمان که حسابی در رسانه‌های جهان ترکاند!

دختری از جنس آقا تختی!

٩٥/٠٩/١٨
وقتی که یک پای فرهنگ تعطیلی می‌لنگد

تعطیلیِ تعطیلات

٩٥/٠٩/١٨
گپی با قربان محمدپور کارگردان سلام بمبئی که فیلمش رکورد فروش در روز اول اکران را زد

سینمای من جشنواره‌ای نیست، برای مردم است

٩٥/٠٩/١٨
پایان‌نامه

خاموش کردن آتش در مشهد با تی!

٩٥/٠٩/١٨

دشواری نداریم

٩٥/٠٩/١٨

چرخه‌ تبدیل پراید

٩٥/٠٩/١٨
#شگرد_خفن

خلاق‌های اینستاگرامی

٩٥/٠٩/١٨