بفرمایید صبحانه
۸ صبحانه رنگارنگ برای یک صبح دل انگیز

بفرمایید صبحانه

نویسنده : مریم ملی

صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی است، آن قدر مهم که می‌شود اسم شاه وعده غذایی رویش گذاشت. اما همین شاه وعده به راحتی مورد بی توجهی ما قرار می‌گیرد، تا حدی که از وعده غذایی خیلی‌ها حذف شده است. در سبک زندگی این شماره خواستیم منوی چند صبحانه دلچسب را جلوی‌تان قرار دهیم، باشد که وسوسه‌تان کند برای آشتی دوباره با صبحانه خوری. چند ایده ساده، ابتکار و البته کمی ذوق و استفاده از مواد غذایی متنوع برای صبحانه شاید نظرتان را درباره صبحانه عوض کند. طوری که با فکرش از خواب بیدار شوید و با اشتها بساط صبحانه را فراهم کنید. پس پیشنهادهای ما را بخوانید.

پنکیک، اساس صبحانه‌های محبوب دنیا

یکی از خوشمزهترین خوراکیها برای صبحانه که در تمام نقاط جهان طرفدار دارد، پنکیک است. با پنکیک دنیای جدید از صبحانههای متفاوت و هیجان انگیز در انتظار شماست. 

چیا لازمه ؟

آرد: یک و نیم پیمانه

بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری

شكر: ‌یك قاشق غذاخوری

نمك: ‌نصف قاشق چای‌خوری

شیر: یك و نیم پیمانه

تخم‌مرغ: یك عدد

كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

چه طوری بپزیم؟ 

شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید. تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.

در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید. یك چهارم از مخلوط را درون تابه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید حرارت دهید سپس رویش را برگردانید و 2-3 دقیقه دیگر صبر کنید. همین كار را با مابقی مایه انجام دهید. پنکیک‌تان را میتوانید با هر مدل صبحانهای ادغام کنید. اگر هم بخواهید به تنهایی سروش کنید می‌شود با شکلات صبحانه رقیق شده، عسل یا مربای محبوب‌تان تزیینش کنید. 

اُملت اسپانیایی، جدید و به یاد ماندنی 

املت‌ها همیشه جایگاه خودشان را در میز صبحانه داشته‌اند. املت‌هایی با ظاهر و طعم متفاوت از املت گوجه فرنگی مرسوم در ایران. املت اسپانیایی با توجه به مواد اولیه‌ای که دارد به ذائقه ما ایرانی‌ها نزدیک است:

چیا لازمه؟

تخم مرغ: 2 عدد

قارچ: 2 عدد

کره: 25 گرم

فلفل: یک دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای: یک دوم

گوجه فرنگی: یک عدد متوسط

ژامبون گوشت یا مرغ: یک ورق

نمک: یک دوم قاشق چایخوری

چه طوری بپزیم؟

تخم‌مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم‌مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید. اصل طبخ این املت با گرمای فر است اما اگر فر ندارید و از تابه استفاده می‌کنید حتما در آن را ببندید. 

 تُست وانیلی، خوشمزه و در دسترس

این نان یک گزینه ساده و هیجان‌انگیز برای یک صبحانه خوشمزه و سالم است. عطر وانیل صبح شما را رویایی می‌کند. پس دست به کار شوید.

چیا لازمه؟

نان تست: دو برابر تعداد افرادی که صبحانه می‌خواهند 

تخم مرغ: 2 عدد 

شیر: نصف لیوان 

وانیل : به مقدار لازم 

شکر: یک قاشق 

عسل: به مقدار دلخواه 

دارچین: به مقدار لازم 

چه طوری بپزیم؟

کافی است در حین دیگر کارهای‌تان، نان تست را 30 ثانیه در مخلوطی از تخم‌مرغ، شیر، کمی وانیل و شکر نگه دارید. بعد از آن کف یک تابه را چرب کنید و نان‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. در آخر پودر خوشبوی دارچین و عسل را فراموش نکنید.

کرپ قارچ، عطر و طعم یک صبح تعطیل

کرپ یک صبحانه معروف فرانسوی است که هم صبر میخواهد هم حوصله. مواد اولیه ساده‌ای دارد، اما طبخش زمان بیشتری لازم دارد. در عوض یک صبحانه عالی برای یک مهمانی دوستانه یا یک روز تعطیل آرام است که خانواده‌تان را حسابی غافلگیر میکند. 

چیا لازمه؟

آرد  : 150 گرم 

شیر: دو لیوان 

تخم مرغ: یک عدد 

نمک: به مقدار لازم 

قارچ: چند عدد 

نخود فرنگی و ذرت پخته: به میزان دلخواه 

گوجه فرنگی: یک عدد 

چه طوری بپزیم؟

برای درست کردن خمیر کرپ لازم است آرد را با  شیر و تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کنید تا صاف و یک‌دست شود. بعد با ملاقه مقداری از آن را در تابه که آن را کمی چرب کرده‌اید، بریزید و صبر کنید خودش را بگیرد. بعد آن را در ظرف قرار دهید، مقداری قارچ را به صورت ورقه‌ای برش داده و تفت دهید، نخودفرنگی، گوجه‌فرنگی و هر سبزی دیگری که دوست دارید درون آن بریزید.

کوکوی پنیر و تخم مرغ، طعم آشنا و محبوب  

انواع کوکوهای هم زود پخته می‌شوند، هم معمولا به ذائقه ما ایرانی‌ها خوش می‌آیند. 

چیا لازمه؟ 

پنير سفيد: 150 گرم

تخم‌ مرغ: چهار عدد

زعفران آب‌كرده: در صورت تمايل يك قاشق غذاخوري

شويد: خرد شده دو قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و روغن: به ميزان لازم

چه طوری بپزیم؟

روغن را در تابه ريخته كمي كه داغ شد پنيري را كه رنده يا خرد كرده‌ايد به روغن اضافه كنيد، وقتي پنير كمي حرارت ديد شروع به آب‌شدن مي‌كند، در همان لحظه تخم‌مرغ‌ها را كه قبلا زده‌ايد همراه نمك، فلفل، شويد و زعفران به پنير بیافزاييد. مي‌توانيد مواد را همزده يا اين كه درسته بگذاريد تا ببندد پس از اين كه تخم‌مرغ‌ها پخته و سرخ شدند. 

 پوره سیب زمینی، صبحانه مقوی برای تمام فصول

چیا لازمه؟ 

سيب زميني: نيم كيلو

كره: 100 گرم

شير: سه چهارم ليوان

فلفل: به میزان دلخواه

نمك: به میزان دلخواه

جعفري خورد شده: به میزان دلخواه

چه طوری بپزیم؟

پوست سیب زمینی را بگیرید و به تکه های متوسط تقسیم کرده و بجوشانید در حدي كه نرم شود ولي شكلش رو حفظ كند و از هم نپاشد. بعد از پخت آبكش کنید و توي يه ديگ ريخته و (بدون روغن) تفت کوچکی دهید تا آب اضافه گرفته شود. حالا یا سیب‌زمینی‌ها را بلندر  بزنید تا حسابی پوره شود یا توی توری با بافت ریز بریزید و با یک قاشق چوبی فشار دهید تا پوره شود. حالا کره‌ها را قطعه قطعه کنید و بعد هم شیر را اضافه کنید و بگذارید حرارت ببینید و حسابی به هم بزنیدش. وقتی فرم گرفت و یک خمیر نرم شد می‌توانید از روی حرارت بردارید. با جعفری یا نعنا و مخلفات محبوب‌تان نوش جان کنید. 

 نان شکلاتی، سریع، گرم و ساده 

اگر دوست دارید صبح‌تان را با خوردنی‌های شیرین شروع کنید و خیلی هم به زحمت نیفتید این صبحانه برای تان خیلی دوست داشتنی خواهد بود. 

چیا لازمه؟

نان گرد صبحانه: به تعداد افرادی که صبحانه می خواهند

شیرین گندمک: یک بسته 

عسل:  به مقدار دلخواه 

شکلات صبحانه: به مقدا دلخواه 

بیسکوییت ساده: به تعداد اعضا 

چه طوری بپزیم؟

برای درست کردن این نان‌شكلاتی‌های خوشمزه، ابتدا نان صبحانه گرد را از وسط نصف کنید. بعد روی آن مقداری گندمک بریزید. مقداری عسل به آن اضافه کنید و یک بیسکویت شکلاتی یا یک قاشق شکلات صبحانه به همراه یک بیسکویت را روی آن قرار دهید. حالا نان‌ها را یک دقیقه در مايکروفر قرار دهید تا شکلات و عسل نرم شده و با هم مخلوط شوند.

کاسه سیب زمینی، یک صبحانه زیبا و خوشمزه

فرم این صبحانه حسابی اشتها را تحریک می‌کند. این صبحانه هم برای سحرخیزهای صبور پیشنهاد میشود.

چیا لازمه؟

سیب‌زمینی بزرگ پخته شده: 2 عدد 

کره: یک قاشق غذاخوری 

تخم مرغ: 2 عدد 

 پنیر چدار خرد شده یا پنیر گودا: 2 قاشق غذاخوری 

جعفری تازه، خرد شده: 2 قاشق غذاخوری 

نمک و فلفل: به میزان لازم

ژامبون در صورت تمایل

چه طوری بپزم؟

سیب‌زمینی پخته را بصورت افقی از قسمت بالا برش دهید. با استفاده از قاشق یک سوم سیب زمینی آن‌ها را خالی کنید و باقی سیب‌زمینی‌ها را با پشت قاشق فشار دهید تا فرم کاسه بگیرد.

نصف قاشق غذاخوری کره را در وسط هر کاسه سیب‌زمینی قرار داده و به آرامی تخم‌مرغها را داخل آن بریزید. مراقب باشید فرم زرده از بین نرود. روی آن ژامبون خرد شده، پنیر، جعفری و نمک و فلفل بریزید. داخل فر قراردهید به مدت 20-25 دقیقه با 350 درجه فارنهایت تا زمانی که سفیده تخم مرغ بسته شود. فورا هم میل کنید.

نظرات کاربران
کد امنیتی