آبلیمو با جیوه اضافه
خوش و بش هفته

آبلیمو با جیوه اضافه

نویسنده : مهدیه جوادی-فرانک باباپور

 یادش بخیر خیلی سال پیش، ما یک دوستی داشتیم که خیلی به خودش می‌رسید. مدام می‌گفت: مراقب خودتان باشید، ورزش کنید، روزی سه لیوان شیر بخورید، میوه بخورید، به جای آب شهری آب معدنی و در گرما حتما شربت آبلیمو بنوشید. خلاصه حسابی هوای خورد و خوراک‌تان را داشته باشید که سرطان‌های جورواجور خیلی زیاد شده و همین‌طور جوان مملکت است که ناکام می‌شود!

اتفاقا طفلی خودش هم جوان بود که مُرد! می‌دانم شبیه آن پیام آموزنده‌ی تلگرامی شد! نمی‌خواهم بگویم اگر به اتفاقات بد فکر کنید اتفاقا همان اتفاقات سرتان می‌آید، می‌خواهم بگویم خدایش بیامرزد دوست خوبی بود، زیادی روی مواد غذایی حساب باز کرده بود. نمی‌دانست یک روزی علیرضا جمشیدی (رئیس سازمان تعزیرات) می‌آید می‌گوید: «حتی یک قطره آبلیموی طبیعی در بازرسی از 17 کارخانه آبلیموسازی یافت نشد.» یا مثلا ابوالقاسم متین (متخصص تغذیه گیاهی و دارویی طب ایرانی) می‌گوید: «جیوه، سرب و کادمیوم در مواد غذایی ایرانیان به وفور یافت می‌شود و پرش عضلات، حرکات ناخواسته چهره یا تیک‌های عصبی، گرفتگی عضلات گردن، درد شانه‌ها، درد مفاصل، درد زیر دنده راست، درد پشت ستون فقرات، درد زیر بغل، درد داخل کشاله ران ناشی از وجود سموم فلزات سنگین است.»

ای وای! یادم آمد چقدر شربت آبلیمو هم به خورد ما داد! خدایش نیامرزد که ما را هم بدبخت کرد رفت! این انگشتان ما چرا روی کیبورد هی بالا و پایین می‌پرند، عه... تسیککصنخلالاثصخثخضثدیکمسیبزطسگ

نظرات کاربران
کد امنیتی