می خوری یا می بری؟
دست به جیب

می خوری یا می بری؟

نویسنده : عاطفه ذبیحی

از زمان آفرینش بشر، مقوله «شکم» نقش پررنگی را در زندگی ما آدم‌ها ایفا کرده است. آدم‌های باهوش آدم‌هایی هستند که به این نقطه ضعف یا عادت، به چشم یک فرصت نگاه می‌کنند. البته کسب درآمد از این راه، شامل انواع جورواجورِ کارها و شغل‌های مختلف می‌شود. از نوشیدنی‌های مختلف گرفته تا انواع غذاهای ایرانی و غیرایرانی. یک خلاقیت کوچک به خرج دادن، سکوی پرش شما در این مسیر خواهد بود.

 چی بپزیم؟/ یک قاعده کلی این است که اگر برای انتخاب منوی‌تان می‌خواهید سراغ غذاهایی بروید که همین الان هم در بازار وجود دارند، شکست می‌خورید. مهم‌ترین کار شما این است که یک برچسب متفاوت تولید کنید. مثلا غذای تبریز، غذای جنوبی، غذای فلان دوره از ایران، انواع نوشیدنی یا حتی مثلا غذای قبرسی! که فقط مخصوص نام و نشان شما باشد و با این برچسب، معروف شوید. چند پیشنهاد زیر، مشتی است به عنوان نمونه از خروارها غذای مختلف و فقط برای این است که راه را برای خلاقیت شما باز کند.

 غذاهای سنتی/ کوچک و بزرگ از خوردن غذاهایی که برای‌شان نوستالژی دست پخت مادر بزرگ‌ها را دارد لذت می‌برند اما خودشان وقت، حوصله و مهارتش را ندارند. همین برچسب که فلانی فقط غذای سنتیِ ایرانی سرو می‌کند جنبه تبلیغاتی دارد.

 غذاهای رژیمی/ کافی است کمی تحقیق کنید و ازچند نفر متخصص آمار غذاهای رژیمی را گیر بیاورید. مطمئن باشید که فوجی از آدم‌های کمی تا قسمتی چاق، مشتری‌تان خواهند شد.

 کجا بفروشیم؟/ پیشنهاد ما این است که از منزل خودتان شروع کنید. سفارش بگیرید و در خانه خودتان با امکاناتی که دارید آن‌ها را آماده کنید و با پیک برای مشتری‌هایتان بفرستید. البته راه دومی هم وجود دارد که کمی سرمایه می‌خواهد ولی شانس موفقیت‌تان را چند برابر می‌کند و آن داشتن یک غرفه سیار در مکان‌های عمومی مثل پاساژها و فروشگاه‌ها یا حتی ایستگاه‌های مترو است. رسیدن بوی غذا به مشام ملت، یک بازاریاب حرفه‌ای برای شما خواهد بود! پاساژهای بزرگ معمولا برای اجاره از شما پول پیش نمی‌گیرند و بسته به اندازه و مکان غرفه‌تان، هزینه اجاره‌ها، از یک میلیون تومان شروع می‌شود.

 ابزار و مواد اولیه/ حدود یک میلیون تومان قیمت مواد اولیه برای یک شروع حرفه‌ای است. ابزار شما به اندازه یک چمدان جا می‌گیرد و جدای از یخچال و فر، نزدیک 500 هزار تومان باید برای همزن‌ها و وسایل آشپزی حرفه‌ای هزینه کنید. این وسایل سرعت شما را چند برابر می‌کنند.

 مشتری از کجا بیاوریم؟/ همیشه برای شروع باید روی دوست و آشنای خودتان حساب کنید. سفارش گرفتن برای جشن تولدها و مراسم مختلف بستگان، هدیه دادن نمونه غذاها و کیک‌ها و شرینی‌ها به اطرافیان و... البته می‌توانید روی تبلیغات در روزنامه و اینترنت هم حساب کنید. ولی در کل، این شغل نیاز به تبلیغات زیادی ندارد!

نظرات کاربران
کد امنیتی
a_entesari
a_entesari
٩١/١١/٠٧
٠
٠
من دسپختم خیلی خوبه اما دوست ندارم واسه فروش غذا بپزم!
پربازدیدتریـــن ها
برگزیدن یک موقعیت شغلی متفاوت

عشق و زندگی در نقطه‏ صفر مرزی

٩٦/٠٤/٠١
تلگجیم

تلگجیم 491

٩٦/٠٤/٠١
برگزیده سایت

سه راهکار تضمین شده برای کوتاه‌ نویسی!

٩٦/٠٤/٠١
هر سال احسان علیخانی در ماه عسل یادمان می‌اندازد که بعضی‌ها عجیب دوست دارند مشکلات زندگی‌شان را در بوق

کی از همه بدبخت ‌تره؟!

٩٦/٠٤/٠١
شاخ هفته

کاش حوصله شان سر برود

٩٦/٠٤/٠١
معرفی تلگرام‌های غیررسمی و پاسخ به این سـوال که آیا آن‌ها قابل اعتمادند؟

تلگرام‌ های فارسی!

٩٦/٠٤/٠١
پایان‌نامه

به دولت کمک کنید!

٩٦/٠٤/٠١
چهره هفته

من هم یک خمار هستم!

٩٦/٠٤/٠١

نگاهی به رایج‌ ترین موقعیت‌ هایی که یکهویی بیچاره‌ ترین می‌شویم!

٩٦/٠٤/٠١
ناصرخان آکتور سینما

حكمت همه و هيچى!

٩٦/٠٤/٠١
جانونی

قصه شیخ بهایی و اختراع نان سنگک!

٩٦/٠٤/٠١
جارچی

جارچی 491

٩٦/٠٤/٠١
فتوچاپ

فتوچاپ 491

٩٦/٠٤/٠١
حکایت هفته

اندر حکایت دزدیده شدن شمشیر نادرشاه و مریدان

٩٦/٠٤/٠١
دات کام

کلاس ترک اعتیاد اسمارت فون‌ها

٩٦/٠٤/٠١
مینیمال

قحطی پوشک در ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻞ!

٩٦/٠٤/٠١

پاسخ به یک سوال مهم آیا تیم‌های ایرانی می‌توانند سیاست بایرن را در نقل و انتقالات دنبال کنند؟

٩٦/٠٤/٠١
گپ وگفتی با «پیمان خاکسار»، مترجمی که در بازار کساد نشر کارهایش با استقبال مواجه می‌شود

از تدوین «شیار ۱۴۳» تا ترجمه «جزء از کل»

٩٦/٠٤/٠١
کافه جهان نما

سوئد، اینجا همه چیز سرجای خودش است

٩٦/٠٤/٠١
شگرد خفن

Adsl ندارید؟ هات‌اسپات کنید

٩٦/٠٤/٠١
تبلیغات
تبلیغات