سماور اعجوبه و يک خبر خوش
آنـتـن

سماور اعجوبه و يک خبر خوش

نویسنده : امير سعيد صبا

سلام بر جيم خوانان و جيم دوستان عزيز. اين هفته يک خبر بسيار خوب براي شما به ويژه آن دسته از جيم خوانان جوينده کار دارم. پس با آنتن همراه باشيد: اگر مي‌دانيد که هيچ ولي اگر نمي‌دانيد بدانيد و به آن‌هايي هم که نمي‌دانند بگوييد که ما هر هفته قفل در جيم را تعويض مي‌کنيم. شايد با خودتان يا با خودشان بينديشيد که لابد ما اين‌جا کلي چيز گران قيمت اعم از مرغ و نخود و لپه داريم که هر هفته قفل در را عوض مي‌کنيم ولي قضيه از قرار ديگري است. اگر اشتباه نکنم «در» جيم بخشي از آثار باستاني بلاد دور است و آن طور که در کتاب تاريخ «مَمَلي» نگاشته‌اند از اين در به عنوان دروازه ورودي ده شلمرود استفاده مي‌شده است. اين در چوبي قديمي ظاهرا به «قفل» حساسيت دارد چرا که هفته‌اي يک بار يک عدد قفل را درون خودش هضم مي‌کند و ما مجبوريم از سماور اعجوبه (سازمان مديريت ارزي و ريالي عمران جيم و بايت هوو) هزينه و قفل را عوض کنيم. ابتدا به ساکن فکر مي‌کرديم مشکل از قفل‌هاي امروزي است که پيزوري و پفکي ساخته مي‌شوند و با تِقّي از همين مي‌پاشند اما وقتي کارشناس خبره آورديم سر صحنه فهميديم که مشکل از اين در خيره سر است، چرا که با آن وزن سنگينش مدام «لُم» مي‌اندازد و ساچمه‌هاي قفل بي‌نوا را خرد و خمير و خاکشير مي‌کند. البته براي اين که فکر نکنيد ما با «پت و مت» قوم و خويش هستيم اين را هم بگوييم که مي‌توانستيم به جاي اين‌که هر هفته قفل را عوض کنيم در نامبرده را از ريشه در بياوريم ولي چون بارها انگشت و حتي دماغ بعضي جيم نويسان لاي اين در له شده است اکنون بخشي از گوشت و پوست‌مان شده و حس نوستالژيکي نسبت به آن داريم.

 

و اما آن خبر خوش اين بود که اگر تيز و زرنگ باشيد همين فردا مي‌آييد و در محله ما يک قفل فروشي باز مي‌کنيد، چرا که نان‌تان توي روغن خواهد بود!

نظرات کاربران
کد امنیتی