بلال را با طعم های جدید و خوشمزه میل کنید
6 روش متفاوت برای پخت شیربلال

بلال را با طعم های جدید و خوشمزه میل کنید

نویسنده : مریم نیک‌پور

من عاشق شیربلالم، یعنی در هر زمان و موقعیتی اگر به من بلال تعارف کنید دستتان را رد نمیکنم اما بعد از مدتی بلال خوری، شیر بلال آتیشی دلم را زده بود و به همین خاطر بلال را آب پز شده با کره و نمک میخوردم و خیلی هم با آن کیف میکردم تا اینکه در یک دورهمی دوستانه درست لحظه‌ای که همه داشتند بلال آبپز کره ای خود را مزه مزه میکردند و کیفشان کوک بود یکی از دوستانم گفت: «خب این چه فرقی با سیب زمینی آبپز دارد؟» و در آن لحظه من میخکوب شده، فریاد‌ها زدم و جامه‌ خویش دریدم! آخر کدام عاشقی تاب درشتگویی به معشوق را دارد؟ همین شد که دست به قلم بردم و حالا میخواهم طعمها و روشهای پخت متنوع بلال را به گوش همگان برسانم! 

 

بلال کره ای با طعم سیر

برای چشیدن این طعم بینظیر از بلال شما به جعفری خرد شده، کره، آویشن، سیر رنده شده و کمی روغن زیتون نیاز دارید. میزان کره را با توجه به تعداد بلالها انتخاب کنید و سیر و جعفری را هم یک اندازه بردارید، البته اگر دوست دارید طعم سیر کمتر باشد میتوانید مقدار سیر را نصف جعفری در نظر بگیرید (می‌توانید آنها را با قاشق چای خوری یا غذاخوری پیمانه کنید). 

کره، سیر و جعفری را در کاسه‌ای بریزید و اجازه دهید تا کره به دمای محیط برسد و آب شود سپس آویشن را اضافه کنید و بعد از کبابی کردن بلال‌ها این مخلوط را با قلمو روی بلال‌ها بزنید.

فوت کوزه گری: حتما برای شما هم پیش آمده که بلال بعد از کباب شدن خشک شود، برای جلوگیری از این مسئله قبل از کباب کردن بلال را با روغن زیتون چرب کنید.

 

شیربلال

 

بلال با ژامبون

نمی‌دانم تا حالا ژامبون برشته شده خورده‌اید یا نه، اما به شما اطمینان میدهم اگر یکبار طعم آن را بچشید قطعا مجذوبش خواهید شد و شما را معتاد میکند. برای طبخ بلال ژامبونی به چند ورق ژامبون، ادویه پاپیریکا، آویشن، نمک و فلفل، چند ورقه آلومینیومی و چند عدد بلال نیاز دارید. بلال‌ها را پوست کنده و بعد از مخلوط کردن تمام ادویه‌ها با هم آنها را آغشته به ادویه کنید بعد از آن دور هر بلال را ورقه‌های ژامبون بچید و آنها را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی منقل با حرارت خیلی کم کباب کنید تا زمانی که ژامبون‌ها کاملا برشته و دانههای بلال نیز نرم شوند.

 

بلال با ژامبون

 

بلال اسپایسی با پنیر

برای تهیه بلال پنیری شما به مقداری مایونز، گشنیز، پاپریکا، پنیر موزارلا و چند عدد بلال نیاز دارید، هر بلال را به سه قسمت مساوی تقسیم و یک سیخ چوبی در آن فرو کنید. بعد از کباب کردن بلال‌ها آنها را آغشته به مایونز کنید جوری که تمام سطح بلال را بپوشاند و سپس پنیر را در کاسه‌ای بریزید و بلا‌ های مایونزی را در آن بغلتانید. حالا نوبت پاپریکا و گشنیز است، گشنیز را خرد کنید و همراه پاپریکا روی بلال‌ها بریزید و سرو کنید.

فوت کوزه گری: اگر میخواهید سیخ های چوبی‌تان نسوزد آنها را نیم ساعت در آب بگذارید.

 

بلال اسپایسی

 

بلال با سس سماق

برای تهیه این نوع بلال شما به کره، سماق، جعفری خرد شده، پوست لیموترش رنده شده  و چند عدد بلال نیاز دارید. بلالها را ‌آب پز کنید و سپس کره و سماق و جعفری و پوست لیموترش را در کاسه‌ای بریزید و بعد از آبپز شدن بلال‌ها را در آن کاسه بغلتانید.

فوت کوزه گری: وقتی بلال را آبپز میکنید به این خاطر که نرم‌تر شود به آب آن کمی آبلیمو بزنید و حواس‌تان باشد اگر بلال را زیاد بجوشانید سفت و بدمزه میشود بلال ها را بین یک ربع تا بیست دقیقه بجوشانید و اگر دیدید در آخر باز هم بلال ها نرم نیست در آب کمی کره بزنید و اجازه دهید بلال‌ها نیم ساعت در آب کره‌ای استراحت کنند.

 

بلال با سماق

 

بلال پنیری با سیر

طعم ذرت و پنیر را در ذرت مکزیکی چشیده‌اید و حتما میدانید چه ترکیب لذیذی است، طعم سیر و پنیر را هم در نان سیر چشیده‌اید و قطعا میدانید عطر و طعم سیر به پنیر چه وجاهتی میدهد حالا هر دو این طعم‌ها را در بلال پنیری با سیر در کنار هم داریم. برای تهیه آن به مقدار قابل توجهی سیر و پنیر پارمزان، سس مایونز، آبلیمو، پودر چیلی و فلفل نیاز داریم.

ابتدا یک عدد سیر کامل را با پوست بردارید، دور آن را فویل آلومینیومی بپیچید و در فر بگذارید، با دمای 200 درجه و یک ربع بعد بردارید، پوست سیر را جدا و دانه‌های آن را که حالا پخته است با چنگال نرم کنید، در ظرفی مایونز، آبلیمو و فلفل را مخلوط و پنیر پارمزان و پودر چیلی را هم در ظرف دیگری مخلوط کنید. بلال‌ها را به روشی که بالا توضیح دادیم آبپز کنید و سیرهای له شده را به آن بزنید، سپس اول در ظرف مایونز دار و بعد از آن در ظرف پنیر بلالها را بغلتانید. 

نکته مهم: نیازی نیست دوباره بلال ها را در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود چون بلالها گرم هستند پنیر آب میشود اما اگر دوست دارید پنیر برشته شود چند دقیقه گریل فر را روشن کنید و دوباره در فر بگذارید.

 بلال با پنیر

بلال سوخاری

نمیدانم شما هم موافق این نظریه هستید که هر چیز سوخاری در این دنیا خوشمزه است یا نه، اما باید بگویم که هر چیز سوخاری طرفداران زیادی دارد، از مرغ سوخاری بگیرید تا قارچ سوخاری و پنیر سوخاری و حتی پیاز سوخاری حالا میخواهم به طرفداران سوخاریها این مژده را بدهم که ما بلال سوخاری هم داریم!

برای تهیه بلال سوخاری شما به یک پیمانه نشاسته ذرت، یک پیمانه آرد، 4 قاشق چای خوری بکینگ پورد، یک عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه شیر، سیخ چوبی، روغن سرخ کردنی، نمک و فلفل و چند عدد بلال نیاز دارید.

بلال سوخاری

 

ابتدا باید بلالها را آبپز کنید (روش آبپز کردن در بالا توضیح داده شده) سپس مواد خشک را که شامل نشاسته ذرت، آرد و بکینگ پودر است در ظرفی با هم مخلوط و چندبار الک کنید.

شیر و تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل خوب هم بزنید و کم کم مواد خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید طوری که تبدیل به یک ماده خمیری شود. آن را در یک لیوان بریزید و روغن سرخ کردنی را در قابلمه ای روی اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا سیخ چوبی را در بلال فرو کنید و بعد از اینکه بلال را در لیوان گذاشتید و دور آن آغشته به ماده خمیری شد در روغن سرخ کنید.

فوت کوزه گری: همیشه بعد از سرخ شدن موادی که با سوخاری میشوند باید روغن آنها را گرفت، شما میتوانید چند دستمال نخی نازک را کف یک ظرف قرار دهید، یا از چند ورق کاغذ استفاده کنید یا در سبد فلزی بریزید و سبد را تکان دهید تا روغن اضافه گرفته شود.

بلال سوخاری

برچسب ها
انواع پخت بلال
بلال با پخت های متفاوت
بلال با طعم پیتزا
بلال متفاوت
دستور پخت بلال
پخت متنوع بلال
نظرات کاربران
کد امنیتی
sajjad_mohammadi
sajjad_mohammadi
٩٦/٠٥/١٢
٠
٠
خو نمگین الان بلال از کجامون بیاریم؟؟؟؟ الان یکی دلش خواست چی کار کنه؟؟؟ هوم؟!
مریم نیک پور
مریم نیک پور
٩٦/٠٥/١٣
٠
٠
بابا الان که فصل بلاله
m.babaee
m.babaee
٩٦/٠٥/١٢
٠
٠
😊 بالاخره یه مطلب جدید از شما دیدیم به به گزینه بلال با پنیر البته بدون سیرش گشنم شد😁
لیلی
لیلی
٩٦/٠٥/١٣
١
٠
البته بدون سیر موافقم،
مریم نیک پور
مریم نیک پور
٩٦/٠٥/١٣
١
٠
سیر طعم خوبی به غذاها میده اما بعضی ضائقه ها و سلیقه ها نمیپسندد. ولی امتحانش کنید طعم دلنشینیه؛ راستی نویسنده های قدیمی به جایی که نوشتن از اون شروع کردند برمیگردن:)
mahshid2
mahshid2
٩٦/٠٥/١٣
٠
٠
وایییییی چقدر خوب بودن ! میخوام همشونو درست کنم :) ممنون از این مطلب خوشمزه
آلاء
آلاء
٩٦/٠٥/١٣
٠
٠
عه چه خوووووب!ممنون&)) اینا رو امتحان کردین دیگه؟ آخه بعضی ازین آموزشا خوب از آب در نمیاد!:/ منم ذرت خیلی دووست میدارم:)) ولی بلد نبودیمش همش خراب میشد:| البته نخوندمش بعد از تهیه ذرت میخونم که امتحانشون کنم&))
m.shiezadeh
m.shiezadeh
٩٦/٠٥/١٥
٠
٠
بلال با ژامبون واقعا تحریک کننده ست :| / مرسی که ما رو از بلال های تکراری رهاندی! راسی کی بت گفته بود بلال طعم سیب زمینی میدی؟ =))))))))))))))))
پربازدیدتریـــن ها
نگار جواهریان به خندوانه می‌آید

نگار در خندوانه

٩٦/٠٦/٢٨
ربات هایی برای کتاب خوان ها و دانشجوها

5 ربات تلگرامی که یک دانشجو باید داشته باشد

٩٦/٠٦/٢٨
روزی که اعدام شدم...

چرا مردم به تماشای صحنه اعدام می روند؟

٩٦/٠٦/٢٩
ذهنتان را به چالش بکشید

معرفی 5 بازی فکری و جذاب برای اندروید

٩٦/٠٦/٣٠
توصیه های مهم به کسانی که تازه پا به عرصه دانشگاه گذاشته اند

ترمک ها بخوانند!

٩٦/٠٦/٣٠
چند خطی درباره آخرین کارگردانی تهمینه میلانی

بررسی خشونت های خانگی در «ملی و راه های نرفته اش»

٩٦/٠٧/٠٣
در باب آماده شدن افراد مختلف برای شروع سال تحصیلی جدید

شروع 9 ماه فلاکت!

٩٦/٠٦/٢٧
محرم امسال را زیباتر عزارداری کنیم

وقتی که «یا حسین» به پرچم نوشته اند...

٩٦/٠٧/٠١
عوامل دین گریزی و دین زدگی جوانان در ایران

چرا برخی جوانان از دین زده شده اند؟

٩٦/٠٧/٠٤
به مناسبت روز شعر و ادب فارسی

شعر است هیچ و شاعری از هیچ هیچ‌تر

٩٦/٠٦/٢٧
کدام چهره‌های معروف هنری و ورزشی کتاب نوشته‌اند؟

بازیگرها و مجری های دست به قلم

٩٦/٠٦/٢٩
رامبد جوان هم به سندروم کمدین ها دچار شد

«نگار» رامبد جوان ؛ توهم سورئالیسم

٩٦/٠٧/٠٢
باید و نبایدهای سفر به دل کویر در بهترین فصل ممکن

پاییز را برای کویرنوردی از دست ندهید

٩٦/٠٧/٠١
معرفی سه اسپیکر خوب و قوی در بازار + قیمت

راهنمای خرید اسپیکر

٩٦/٠٧/٠٣
منصوریان رفت تا حرف و حدیث‌های پیرامون نیمکت آبی‌ها بالا بگیرد

چه کسی سرمربی استقلال می‌ شود؟

٩٦/٠٧/٠١
معرفی یک کتاب محرمی با نگاهی متفاوت

کآشوب در تمامی ذرات عالم است

٩٦/٠٧/٠٤
تبلیغات