چند غذا با استفاده از ماکارونی و پنیر که حتما باید بخورید!
معجزه ماکارونی و پنیر

چند غذا با استفاده از ماکارونی و پنیر که حتما باید بخورید!

نویسنده : فرانک باباپور

باید خانه‌دار باشید و یا حداقل آشپزی کرده باشید تا بدانید پنیرهای چرب، چه موزارلا و چه پارمزان و چه چدار، چه جادویی با غذا می‌کند! (نویسنده ذوق زده می‌نویسد: عجب واج آرایی حرف «چ» ای شد!) یعنی همین که وقت‌تان تنگ باشد و کارتان لنگ، کافیست هر چیزی که ذاتش با پنیر پیتزا جور باشد را بپزید یا تف دهید و یا خرد کنید و رویش پنیر بریزید و بگذارید داخل فر یا مایکروفر و بعد از چند دقیقه، یک غذای نه تنها خوشمزه، بلکه خوش رنگ و بو داشته باشید. به همین سادگی و به قول خارجکی‌ها، ایزی پیزی (easy peasy)! یکی از آن چیزهایی که ذاتش حسابی با پنیر جور است، ماکارونی است. اینطور هم نبوده که یک روز یک خانم خانه‌دار ببیند ای وای، شام ندارد و یک بسته ماکارونی را بجوشاند و بعد رویش پنیر بریزد، خیر، قدمت این غذا که به «Macaroni and cheese» معروف است و اسامی دیگری هم مثل «Mac and cheese» و «macaroni pie» دارد، به قرن 14 میلادی می‌رسد که در ایتالیا، مهد پاستا و ماکارونی و پنیر، اختراع شده است و با آن ماکارونی پخته شده که رویش پنیر پیتزا می‌ریزید، توفیر می‌کند! کافی‌ست «ماکارونی و پنیر» را سرچ کنید تا در ویکی پدیا مقاله‌ای بخوانید و بفهمید این غذا کلی تاریخچه و برو بیا در کشورهای مختلف دارد، انگار که زبانم لال قرمه سبزی‌ای چیزی باشد! 

خب، از آسانترین رسپی ماکارونی و پنیر شروع می‌کنیم:

 

ماکارونی و پنیر کلاسیک

350 گرم پاستا یا مثل دوران بچگی‌مان، ماکارونی پیچ پیچی را 5 تا 7 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری 700 میلی لیتر شیر را با یک عدد پیاز و یک حبه سیر و نمک و فلفل بجوشانید تا شیر طعم و بوی مواد داخلش را بگیرد و بعد صافش کنید. در ظرفی دیگر هم 50 گرم کره را روی حرارت کم ذوب کنید و بعد 50 گرم آرد اضافه کنید و حدود یک دقیقه تف بدهید. حالا شیر صاف شده را آرام آرام اضافه کنید و همزمان 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یک مایع یک دست و غلیظ درست شود و بعد پنیر چدار و یک قاشق چای خوری پودر خردل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود و «سس پنیر» آماده شود. سطح داخلی ظرفی که قرار است غذا در آن سرو شود و داخل مایکروفر هم طوریش نمی‌شود، را با کره چرب کنید و سس و پاستای مخلوط شده را داخلش بریزید. حالا 50 گرم پنیر پارمزان رنده شده و 50 گرم نان خشک پودر شده را رویش بریزید و 15 تا 20 دقیقه بگذارید داخل فر یا مایکروفر تا سطحش برشته و طلایی شود. نوش جان!

نکته: سیر و پیاز در ورژن ایرانی این غذا اضافه شده‌اند. اگر حذف شان کنید لازم نیست اول شیر را بجوشانید!

 

ماکارونی و پنیر سبک

این یکی هم همانطور که از ظاهرش پیداست شبیه قبلی‌ست، منتها آرد ندارد و در عوض تخم مرغ دارد. کافی‌ست در یک ظرف 4 تخم مرغ و 4 پیمانه شیر و یک قاشق چای خوری پودر خردل و نمک و فلفل و پنیر چدار را مخلوط کنید. حالا نصف ماکارونی‌ها را در ظرف اصلی که سطحش را آغشته به کره کرده‌اید بریزید، رویش را با 2 پیمانه پنیر چدار بپوشانید و دوباره بقیه ماکارونی‌ها را و بعد روی تمام این‌ها، مخلوط تخم مرغ‌تان. حالا نان خشک پودر شده را رویش بپاشید و بعد هم کره آب شده و در آخر هم یک پیمانه پنیر چدار را. 5 تا 8 دقیقه بگذارید داخل فر تا بپزد.

 

پیتزای ماکارونی و پنیر

همان سس پنیری که در رسپی اول بود را آماده کنید. سوسیس خرد شده را سرخ کنید، از روغن جدا کنید و برای صرفه‌جویی، در همان روغن فلفل دلمه و پیاز را سرخ کنید. حالا همه این‌ها را با ماکارونی پخته شده و سس پنیر مخلوط کنید و در ظرفی که سطحش را چرب کرده‌اید بریزید. رویش را پنیر موزارلا بپاشید و بگذارید داخل فر 30 دقیقه و یا تا وقتی که حباب حباب شود، بپزد. حالا رویش سوسیس حلقه شده سرخ شده و فلفل دلمه‌ای و پنیر پارمزان بریزید و دوباره به مدت 2 تا 4 دقیقه بگذارید داخل فر. بعد از پخته شدن، تا داغ است برگ‌های ریحان را بچسبانید!

نکته: در تمام این رسپی‌ها می‌شود از برگ ریحان، سالم یا خرد شده، برای تزیین و همچنین عطرش استفاده کرد.

 

پای ماکارونی و پنیر و ژامبون

در ظرفی دو پیمانه پنیر چدار را با ژامبون و ماکارونی آبکش شده مخلوط کنید. شیر را با تخم مرغ مخلوط کنید و نمک و فلفل و را هم بیافزایید و بعد به مخلوط ماکارونی اضافه کنید و همه را بریزید داخل ظرف مخصوص پخت پیتزا که سطح داخلش را چرب کرده‌اید. ظرف را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد. بعد رویش را با پنیر بپوشانید و دوباره 1 تا 2 دقیقه داخل فر بگذارید. پس از 10 دقیقه که سرد شد برش بزنید و رویش را با جعفری تازه تزیین کنید.

 

مافین ماکارونی و پنیر

مسلما برای پخت این مدل، به سینی مخصوص مافین نیاز دارید. همه مراحلش مثل ماکارونی و پنیر کلاسیک است. فقط باید مخلوطتان را داخل کاغذهای مافین که چرب شده‌اند بریزید و بعد سینی را به مدت 18 تا 22 دقیقه داخل فر بگذارید. در آخر هم از جعفری خرد شده برای تزیین استفاده کنید.

مسلما به ذهنتان رسیده که می‌شود مواد غذایی دیگری چه از سبزیجات و چه گوشت چرخ کرده و کالباس و مرغ را به مخلوط ماکارونی و سس پنیر اضافه کنید تا یک غذای جدید داشته باشد. فقط حواستان باشد طعم‌ها به هم بخورند و همچنین تاثیر بدی روی هم نداشته باشند! مثلا شیر با سرکه بد است! تزیینش هم هنری است که ذاتا در وجود خانم‌های ایرانی نهفته است. از سبزیجات و ادویه و سس‌های مختلف استفاده کنید. موقع خوردن ماکارونی و پنیر یاد ما هم باشید و نوش جان :)

برچسب ها
رسپی ماکارونی و پنیر
ماکارونی و پنیر
پیتزای ماکارونی و پنیر
غذای اروپایی
غذای ایتالیایی با ماکارونی
پاستا
طرز تهیه پاستا با پنیر
نظرات کاربران
کد امنیتی
Havva
Havva
٩٦/٠١/٢٠
١
٠
سپاس گزارم که با روح و روانِ ما بازی کردید :| :)
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
خواهش میکنم، کاری بود که از دستمون برمیومد دیگه! 😅
M_Scorpio
M_Scorpio
٩٦/٠١/٢٢
١
٠
خخخ واقعا!
خاتون گیس گلابتون
خاتون گیس گلابتون
٩٦/٠١/٢٠
٢
٠
حالا نیگا :/ بعد میگه من عکس پست قبلو نذاشتم :// لابد این عکسارم نذاشتی :)) هی حالا عکس خوراکی های خوشمزه بذار فرانک :))) بعدشم اینا کالریِ خالصن خوشمزه های لعنتی :((
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
هعی... عکس خوشمزه نذاریم که کسی مطلبمونو وا نمیکنه بخونه خخخ آره لعنتیا خیلی هم خوشمزه ان. البته بعدش میشه ورزش کرد و سوزوند! :دی هرچند من یکی عمرا ورزش کنم!
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
وااای من.. پاسسسستا ^_^ انقد دوسشون دارم که هر بار 100 مدلش رو می خرم از هر بسته یکم برمی دارم . همه رو قاطی درست می‌کنم. چقد خووووبن ^_^ حتما درست می کنم همشو. ممنون ^_^
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
برای منم درست کن بیار :دی نوش جونت، کالری بشه بچسبه به تنت!
گل برگ :)
گل برگ :)
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
الان من ازينا میخوام و کسی برام نميپخه! کی جوابگوست؟ :دی تشکرآت^_^
Nasrin-A
Nasrin-A
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
هر که نان از عمل خویش خورد منت حاتم طائی نبرد! کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من! متوجه شدی یا شاهد های دیگری هم ذکر کنم؟ :)
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
با تشکر از نسرین بانو بخاطر توضیح جامع و کامل :)) دستور پخت به این خوفی نوشتم! کاری نداره که دیگه ؛ )
Nasrin-A
Nasrin-A
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
وایییییییی فرانک چیکار کردی با این رسپی های متنوع و عکس های خوشمزه:) حتما امتحان میکنم من عاشق پاستا و ماکارونی ام:)
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
نوش جونت عزیزم، ان شاالله که از این مدلی ها هم خوشت بیاد :) به جای منم بخور :دی
سحر نیکوعقیده
سحر نیکوعقیده
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
من عاشق ماکارونی ام. هر مدلش. اتفاقا چند روزه شددددید هوس کردم ولی نمیتونم بخورم:(... خدا ازت نگذره. دلم خیلی خواست
خاتون گیس گلابتون
خاتون گیس گلابتون
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
حالا دیگه بذارید خدا ازش بگذره گناه داره جوون مردم :))
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
خاتون :(( ببین چی میگه! سحر جان شما شیرینی مورد نظر رو بیار، من قول میدم برات درست کنم بیارم ؛ ) شیرینیت هم باید خوب باشه ها وگرنه قبول نیست! :دی
اسمارتیز:)
اسمارتیز:)
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
آیا بازی کردن با روح و روان یک نوجوان کار درستی‌ست؟ نه واقعا کار درستی‌ست؟ :/ :) راستی اگه اینا رو بخوریم به نظرتون با چندکیلومتر پیاده‌روی، کالریاش سوزونده میشه؟دی: بعد من اگه این انواع و اقسام پنیر تو شهرمون پیدا میشد که تو یه هفته همشو درست میکردم:( الان من چه کنم که فقط به پنیر پیتزا دسترسی دارم؟:/ هععععی.... مشکلات یکی دو تا که نیستن دی: ولی دست شما درد نکنه بسی لذت بردم:)
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
ببخشید، من عذرخواهم، باور کن وضع خودم از همه بدتره :( پیاده رویشو نمیدونم ولی باید به مدت دو سال فوتبال حرفه ای بازی کنی که بسوزه :)) میتونی به جای همشون از همون پنیر پیتزا که موزارلاست استفاده کنی! اگر خوب شد بیا حتما بگو ؛ )
m.babaee
m.babaee
٩٦/٠١/٢٠
٠
٠
سومین مورد فک کنم به جای پیتزای ماکارونی و پنیر باید بگیم پنیر با کمی ماکارونی، سرشار از پنیر بود آخه😊 ماکارانی فقط با ته دیگ سیب زمینی و سس کچاپ :) ممنون از مطالب خوشمزه و پیشنهادهای خوبتون😊
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
پیتزا خودشم پنیره! اگر پنیر کم باشه که خوشمزه نمیشه اصلا! درواقع ماکارونی نقش خمیر پیتزا رو داره :) ته دیگ سیب زمینی گفتی و کردی کبابم! ولی حالا اینا هم یه بار در ماه شاید بچسبه و خوشت بیاد ؛ )
لیلی
لیلی
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
پنیر کلا خوشمزه است چه با پاستا باشه یا نون و حتی خالی:)برای چاشنی غذا پنیر و پاپریکا از همه بهترن
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
واقعا موافقم باهات. اصلا پنیر رو تو هرچیزی بریزی و بذاری تو مایکروفر یه چیز خوشمزه میاد بیرون، حالا نون، چیپس، سیب زمینی، هرچیزی!! :)
NA30M :)
NA30M :)
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
ممنون برا مطلب خوشمزه ت فرانکم.. راسی اون تخم مرغ و پنیرو که گفتم مزه بوقلمون میده رو امتحان کردی؟ =)))
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
خواهش میکنم عزیزم، ان شاالله بپزی و بخورین و خوشتون بیاد. آره اتفاقا خیلی هم درست کردم!! چسبید هرچند پنیر هم مثل تخم مرغ میشد :))
NA30M :)
NA30M :)
٩٦/٠١/٢١
٠
٠
خخخ نوش جون
مائده کاشیان
مائده کاشیان
٩٦/٠١/٢٣
٠
٠
وای چه عالی!!! مرسی از پیشنهادات :)
sh_taghavi
sh_taghavi
٩٦/٠١/٢٥
٠
٠
خیلی مطلب خوبی بود اما این حرف ها رو باید با عمل ثابت کنین و یک روز عصر از همین غذا های خوشمزه برای بچه های جیم بیارین:-)
پربازدیدتریـــن ها
چیدمان هنری خانه در عین سادگی

چطور خانه ای هنری داشته باشیم؟

٩٦/٠٨/٢١
امروز زمان خوبی برای گله مندی نیست...

این داغ را تازه نگه دارید!

٩٦/٠٨/٢٢
ممنون که مهربونی!

زلزله شرمنده محبتتان شد

٩٦/٠٨/٢٥
بسته پیشنهادی کتاب برای هفته کتاب و کتابخوانی

به کی؛ چه کتابی هدیه بدهیم؟

٩٦/٠٨/٢٣
۶ راه‌کار عملی برای تمرکز بیشتر بر روی کار و‌ مطالعه

چطور تمرکز از دست رفته را بازگردانیم؟

٩٦/٠٨/٢٤
در سایه بی توجهی مسئولین؛ سونامی انحلال در تیم های ورزشی بانوان

بانوان؛ بازنده های همیشگی ورزش ایران

٩٦/٠٨/٢١
بسته پیشنهادی بازی با چاشنی هیجان؛ مخصوص بزرگسالان

معرفی چند بازی فکری دو نفره

٩٦/٠٨/٢٤
قبرستان یا آرامستان؛ مسئله این است!

سرگذشت عجیب قبرستان ها در ایران

٩٦/٠٨/٢٥
گودبای پارتی تلخ کاپیتان در شب ناکامی بزرگ

جام جهانی پا روی چکمه گذاشت

٩٦/٠٨/٢٣
با فراگیری یک زبان خارجی؛ چطور می توانیم وارد بازار کار شویم؟

بازار کار رشته های زبان خارجی

٩٦/٠٨/٢٧
معرفی بازی مشت زنی Real Boxing 2

بوکس را حرفه ای بازی کنید

٩٦/٠٨/٢٢
نگاهی کوتاه به «انسان عاقل» در حدیثی از امام مهربانی ها

یک کهکشان راه است تا فهمیدن او...

٩٦/٠٨/٢٨
مصاحبه اختصاصی با رضا مهاجری؛ سرمربی تیم پدیده

پدیده با لشکری مصدوم به مصاف پرسپولیس می رود

٩٦/٠٨/٢٧
حال خراب حضرت پاییز، مال من

ذهن زیبا؛ گلچینی از تک بیت ها و اشعار ناب (38)

٩٦/٠٨/٢٨
تبلیغات