جیم - کافه ایده - آموزش 7 رولت خوشمزه با پخت آسان www.jeem.ir
آموزش 7 رولت خوشمزه با پخت آسان
روشی آسان و بسیار جذاب برای طبخ غذا

آموزش 7 رولت خوشمزه با پخت آسان

نویسنده : الهام حبشی

خوراکی‌های زیادی هستند که می‌شود تنها با تغییر دادن ظاهر یا شیوه خوردنشان، آن‌ها را از اسارت تکرار خارج کرد. می‌شود به خوراکی‌های قدیمی شکل و شمایلی تازه داد و جانی تازه به آن‌ها بخشید. در این مطلب قصد داریم از خوردنی‌های خوشمزه‌ای بگوییم که بارها طعمشان را چشیده‌ایم اما این بار با روش رول کردن، این آشناهای قدیمی را برای خودمان جذاب کنیم،.

 

رول خیار

خیار رول شده همان خیار معمولی با شکل و ظاهری جدیدتر است. اول از همه یک خیار بزرگ که دانه‌های درشتی ندارد را از طول برش بزنید. سپس ماست چکیده را با شوید خرد شده، آب‌لیمو تازه و فلفل مخلوط کنید. یک قاشق چای خوری از این مخلوط را روی ورق‌های خیار پهن کنید و با توجه به سلیقه خودتان داخلش را با خوراکی‌های رنگی مثل گوجه فرنگی، هویج، فلفل رنگی، گشنیز و ریحان پر کرده و خیارها را رول کنید. در انتها رول‌ها را با خلال دندان محکم کرده و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

رول بادمجان

دو عدد بادمجان بزرگ را بعد از برش زدن و گرفتن تلخی در روغن سرخ کنید. 70 گرم گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، رب گوجه فرنگی، آویشن، نمک و فلفل سرخ کنید. سپس یک تخم مرغ زده شده و پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید و یک لایه نازک از آن را داخل بادمجان‌ها بپیچید. در انتها، داخل ظرف مخصوص فر را با مخلوطی از رب و گوجه فرنگی رنده شده و ریحان پر کنید و رول‌ ها را داخل آن بچینید و رویش را با پنیر پیتزا بپوشانید. ظرف فر را تا پخته شدن تخم مرغ‌ها و ذوب شدن پنیر داخل فر قرار دهید.

پیشنهاد: می‌توانید به جای فر، بادمجان‌ها را داخل یک تخم مرغ زده شده فرو برده و بعد با اضافه کردن آرد سوخاری، رول‌ها را سرخ کنید.

رول ژامبون

تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل را با کره سرخ کنید. پس از آن که تخم مرغ تقریبا خودش را گرفت، مقداری اسفناج تازه به همراه پنیر چدار و گوجه فرنگی به مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را با هم سرخ کنید. مواد را داخل لایه‌های صورتی رنگ ژامبون بپیچید و در فر قرار دهید.

توصیه: دستور اصلی این رول قرار دادن در فر است اما به این دلیل که ژامبون سرخ شده ضرر بیشتری دارد، بهتر است بعد از رول‌ کردن آن‌ها را میل کنید. 

رول ماهی

ماهی یکی از مفیدترین خوراکی‌هایی است که به این راحتی‌ها طعم خوبی نمی‌گیرد و به مذاق همه خوش نمی‌آید، اما احتمالا رول شده و سوخاری آن بتواند نظر خیلی‌ها را جلب کند. اول از همه فیله‌هایی مناسب مثل ماهی قزل آلا یا سالمون انتخاب کنید. در یک ظرف جدا مقداری جعفری و سیر خرد شده، سماق، نمک، فلفل، پودر پنیر، کنجد، بذر کتان و اندکی پوست لیمو ترش رنده شده را با هم مخلوط کنید و بعد کمی کره به آن اضافه کنید. مواد را با دقت روی ماهی ریخته و آن‌ها را رول کنید. مقداری سس مایونز را با آب لیمو یا سرکه رقیق کنید و رول‌ها را داخل آن بگذارید. با یک قاشق روی رول‌ها را هم سس بریزید. سپس ماهی‌ها را به ظرفی که آرد سوخاری و آرد معمولی را با هم مخلوط کرده‌اید انتقال دهید و در آخر به مدت 30 دقیقه در فر قرارشان بدهید. ( ظرف فر را با اندکی روغن چرب کنید).

پیشنهاد: می‌توانید به جای آرد سوخاری از کورن میل، پودر پنیر، فلفل و نمک استفاده کنید.

کلک سرآشپز: اگر فر نداشتید، ماهی‌ها را در روغن سرخ کنید، فقط حواستان باشد شعله را کم نگه دارید و ظرف تان حتما نچسب باشد. 

 

 

رول لازانیا

احتمالا این رول را قبلا امتحان کرده باشید. رول لازانیا هیچ تفاوتی با لازانیای معمولی ندارد. پس به همان روش قبلی تهیه می‌شود. تنها تفاوتش در سرو شدن و خوردن راحت ترش است. از این به بعد به جای لایه لایه قرار دادن لازانیا روی هم، مواد را روی لازانیا پهن کرده و آن‌ها را دانه دانه و جدا از هم بپیچید. با این روش تعداد لازانیاهای بیشتری خواهید داشت که احتیاجی به برش زدن آن‌ها ندارید. داخل ظرف فر را با مخلوطی از جعفری خرد شده، ریحان، رب گوجه و گوجه فرنگی رنده شده به اندازه نیم سانتی متر پر کنید و لازانیاها را داخل آن قرار دهید. سپس با سس مایونز سطح لازانیا را پوشانده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و داخل فر قرار دهید.

فن سرآشپز: می‌توانید به جای گوشت و مواد دیگری که با آن داخل لازانیا را پر می‌کنید، تنها از پنیر پیتزا، سوسیس رنده شده، قارچ و در صورت تمایل جعفری استفاده کنید.

 

رول مرغ

رول مرغ پیشنهادی ساده و خوشمزه است که هرگز نباید آن را رد کنید. مقداری جعفری، پیازچه، گوجه و فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پنیر چدار، پنیر خامه‌ای، مرغ ریش ریش شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. همه مواد را روی نان نازک لواش پهن کرده و نان‌ها را رول کنید. در آخر رول‌های بزرگ را با کارد تیز با عرض دلخواه برش زده و در ظرف بچینید.

 

رول پیتزا

رول پیتزا هم درست مثل رول لازانیا تفاوت چندانی با پیتزای معمولی ندارد. فقط توجه داشته باشید که خمیر این پیتزا را خودتان باید آماده کنید و آن را خیلی نازک پهن کنید. مواد داخل پیتزا هم باید کمتر از مواد پیتزا معمولی باشد، یعنی سعی کنید فقط از سس قرمز، ژامبون و پنیر پیتزا استفاده کنید و از مواد دیگر چشم پوشی کنید. پیتزا را قبل از قرار دادن در فر برش بزنید و حلقه‌ها را کف سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید چیده و داخل فر قرار دهید.

 

برچسب ها
آموزش
رولت پیتزا
رولت خیار
رولت خوشمزه
نظرات کاربران
کد امنیتی
بوریسونا پوگاچوا
بوریسونا پوگاچوا
٩٧/٠٢/٠٤
١
٠
عاقا دیگهههههه-___- کاش میفروختن بیرون اینا رو همش خوشمزه بنظر میاد:| سخته درست کردنشون خب:| خیلی کار کنم اون ژامبون و نیمروعه:/ اون خیار رو هم واقعا کسی تا آخرش رفته؟ من خیار و ماست رو همو اول میخورم تموم میشه دیگه:d _ یه رولی هم هس که مامانم درست میکنه به اینصورت که الویه بعد جای سس مایونز پنیر خامه ای قاطیش میکنه با یکم ماست که خیلی سفت نشه بعد باگت رو باز میکنه توش پهن میکنه و حال رول از یه طرف میپیچه و بعد هم برش یکمم میمونه تو یخچال ک خودشو بگیره اونم خوشمزس ولی اسمشو نمیدونم:))
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٧/٠٢/١٠
٠
٠
عآآآآقااا دیگه چراااا :)) خدایی سخت نیس دیگه. قسمت مشکلش همون وا شدنشه که یک خلال دندون کارشو می سازه :ی اتفاقا ژامبونه رو من خوردم لعنتی عالیه ها ^_^ آره این مشکل آشپزیه کلا همش وسطش میخوری آخرش بی میل میشی. ولی خب اطرافیان رو خوشحال میکنی :) ااا چه بامزه! البته همه غذاها اسم ندارن خصوصا اینایی که خلاقانه هستن ^_^ اگر دستورش دقیقه بگو درست کنیم ^_^
AsedHamid
AsedHamid
٩٧/٠٢/٠٧
٠
٠
آه ای روزگار
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٧/٠٢/١٠
٠
٠
آه ای روزگار ؟ :ی
لیلی
لیلی
٩٧/٠٢/٠٧
١
٠
من دنبال یک دستور غذایی جدید بودم وقتی مطلب باز شد. اینارو که قبلا درست کرده بودم به سلیقه خودم بدون بادمجون و اسفناج.
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٧/٠٢/١٠
٠
٠
آره دیگه گفتم غذاها قدیمی هستن فقط روششون جدیدتره ^_^ انشالله مطالب بعدی کارآمدتر باشن لیلی جون ^_^
پربازدیدتریـــن ها