با نان فانتزی ساندویچ های متفاوت درست کنید
5 نان فانتزی خوشمزه و هیجان انگیز

با نان فانتزی ساندویچ های متفاوت درست کنید

نویسنده : الهام حبشی

نان‌های فانتزی را اغلب با غذاهای فست‌فودی به یاد می‌آوریم. همبرگر، کالباس یا سوسیس. اما حالا تنوع استفاده از مواد به قدری بالا رفته که هر خوراکی ساده‌ای را می‌توانید تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه کنید. مثلا در مطلب قبلی املت‌هایی را دیدیم که یک تنه طعمی فراتر از تصور پیدا می‌کردند و قادر بودند در لیست محبوب‌های فست فودی قرار بگیرند. حالا در این مطلب قصد داریم با نان فانتزی‌های ساده و ارزان قیمتی که به راحتی در دسترس همه هستند، معجزه‌ای دیگر را تجربه کنیم.

 

نان پنیری

برای این نان خوش بر و رو حتما باید یک نان فانتزی چاق و کمی سفت انتخاب کنید. نان غلات برای این مورد انتخاب نسبتا مناسب‌تری است. باگت را با یک کارد تیز، با احتیاط شطرنجی و ضربدری برش بزنید. لابه لای برش‌های باز شده را با ژامبون و پیازچه خرد شده، پنیر پارمزان یا پیتزا در صورت تمایل مقداری سیر پر کنید. در انتها روی نان کمی کره آب شده بریزید. نان را داخل فویل پیچیده و به مدت 10 دقیقه در فر قرار بدهید.

ساندویچ خوشمزه

 

لقمه خوشمزه

شاید ظاهر کوچکش شباهت بیشتری به یک لقمه ناقابل داشته باشد اما چون نان به کار رفته در آن همبرگر مینی است، زیر سیبیلی ردش کرده و بین ساندویچ‌ها قرارش دادیم. اول از همه داخل این نان فسقلی را خالی کنید و یک برگه ژامبون داخلش بگذارید. حالا مقداری سیب‌زمینی و قارچ سرخ شده، گوجه‌فرنگی و کمی جعفری را با تخم‌مرغ هم زده و داخل نان‌ها بریزید. حالا می‌توانید نان‌ها را داخل فر بگذارید و در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا روی دیگر مواد ریخته و در نان‌ها را بگذارید. ساندویچ‌های کوچک را قبل از قرار دادن در فر داخل فویل بپیچید.

پیشنهاد: اگر می‌خواهید زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا باشد، بهتر از از تخم بلدرچین استفاده کنید. 

محض احتیاط: نمک فلفل و آویشن فراموش‌تان نشود.

نان طعم دار

 

ساندویچ حلقه‌ای

اسم اصلی این خوراکی خوشمزه بیکن جالپینو با پنیر و کره است. برای درست کردن این ساندویچ خوش بر و رو اول از همه داخل نان فانتزی را با یک کارد باریک و بلند با دقت خالی کنید. برای تهیه مواد داخل نان‌ها به پنیر خامه‌ای کم چرب، پنیر خرد شده موزارلا، پنیر چدار شیرین، بیکن باریک، کره، جعفری و خردل خرد شده، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر نیاز خواهید داشت. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و داخل نان‌ها را پر کنید. حالا تنها کافی است دور نان را با فویل آلومینیومی پوشانده و برای 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.

پیشنهاد: می‌توانید علاوه بر مواد بالا از ذرت شیرین، اسفناج و گوجه فرنگی خرد شده هم استفاده کنید. همچنین مرغ ریش ریش شده هم جایگزین خوبی برای بیکن خواهد بود.

ساندویج متفاوت

 

ساندویچ ایتالیایی با گوجه و پنیر

این نان دوست‌داشتنی با مواد خیلی کمی آماده می‌شود، اما همان‌طور که می‌دانید پنیر پیتزا عضو جدانشدنی این ساندویچ‌های طعم‌دار است. نان فانتزی را با فواصل دو سانتی متری برش بزنید. و بین هر برش یک تا دو قطره روغن زیتون بریزید. سپس برش‌های نازک گوجه فرنگی و پنیر موزارلا قرار دهید. حالا کمی ریحان و جعفری خرد شده را داخل مقدار کمی روغن زیتون غلتانده و کنار برش‌های پنیر و گوجه بگذارید. نان‌ها را به مدت 10 دقیقه در فر با درجه 200 بگذارید.

ساندویچ ایتالیایی

 

نان سیر

خب بالاخره رسیدیم به ساده‌ترین نان طعم‌داری که در این بخش آماده کرده‌ایم. برای تهیه این نان به مقداری کره، روغن زیتون، سیر خرد شده، نمک و فلفل، پنیر موزارلا خرد شده، پنیر پارمزان نیاز داریم. نان فانتزی را به دو قسمت برش بزنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید یا لایه لایه روی هم بریزید و در انتها در فویل پیچیده و در فر قرار دهید.

پیشنهاد: به مواد بالا چیپس خرد شده اضافه کنید.

ساندویج متفاوت

برچسب ها
ساندویچ های فانتزی
ساندویچ جشن تولد
نان طعم دار
نان های خوشمزه
ساندویچ های متفاوت
نظرات کاربران
کد امنیتی
Mrs.NA30M
Mrs.NA30M
٩٦/١٢/٠٣
١
٠
جالبن! مقسی :)
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
قربون معرفتت نسیم جون ^_^
amineh_hz
amineh_hz
٩٦/١٢/٠٣
١
٠
دهنم آب افتاد
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
نمی دونین من موقع یافتن عکسا چی می کشم :))
amiralidoost
amiralidoost
٩٦/١٢/٠٣
١
٣
سلام این مواد برای بدن مضره مخصوصا پنیر پیتزا
amineh_hz
amineh_hz
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
دنیا به صورت عادی دو روز بود با این وضعت الان به یك روز كاهش پیدا كرده این یك روز اینقدر خودتون رو اذیت نكنید
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
سلام ^_^ ضرر که همه چی ضرر داره ولی ما می‌خوریم :))
ali_sh
ali_sh
٩٦/١٢/٠٣
١
٠
وااااایی ..... گشنمممممم شدددددد
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
وای منم خیلییی خصوصا سومی :(
m.babaee
m.babaee
٩٦/١٢/٠٤
١
٠
اصلا وقتی تو جیم عکس غذا میبینم ناخوداگاه یاد شما میافتم الهام بانو😅 ممنون از مطلب خوب
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
قربونت منا جون ! اتفاقا معده ی منم هر وقت دارم این مطالب رو می‌نویسم یاد جد و آبادم و ایضا سوراخ شدن میوفته :))
محبوبه
محبوبه
٩٦/١٢/٠٤
١
٠
اوووووم خوشمزه ن ^_^ از همه شون می خوام :دی 😄
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
آره لعنتی همشون خوبن، اون که گوجه داره کمتر :))
Snow_Queen
Snow_Queen
٩٦/١٢/٠٤
١
٠
من نمیدونم اینارو همینطور از جایی کپی میکنید یا خودتون تایپ میکنید ولی فک کنم بدونید بیکن گوشت خوک هست و خب جالب بود برام که نوشته بودید از بیکن استفاده کنید!!
مجتبی خطیب آستانه
مجتبی خطیب آستانه
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
سلام خوب هستید؟ ازین ورا؟ هات داگ هم میگن گوشت سگه :)) ولی خوب معنای لغوی و اصلش منظور نیست که! بیکن گوشت گوساله و حلال هم داریم
Snow_Queen
Snow_Queen
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
سلام خوبید؟ والا هر از گاهی میام و این اخبار طور هارو میخونم. بنظرم متاسفانه جیم افت کرده و دیگه مثله سابق نیست البته شاید اشتباه میکنم. درمورد هات داگ تا اونجا که من اطلاع دارم چون "فکر میکردن" از گوشت سگه اینطور اسم روش گذاشتن و از گوشت سگ نبوده ولی بیکن اصلیش از گوشت خوکه! حالا به راسته گوساله هم بگن بیکن من اطلاعی نداشتم و چه خوب که یاد گرفتم :)) ممنون
notareal
notareal
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
درود بر همگی. تَد دورگَنِ آمریکایی، گزارشگر شوخ ورزشی، آلمان ها را به دَک سوند (در آلمانی به چمِ سگ دراز بدن و پا کوتاه) مانند انگاری و نام گذاری می کرد در کارتون های اش در سال ۱۹۰۰. // چون نمی توانست واژه آلمانی را خوب بیان کند، سوسیس های فرانکفورتری (گونه نخست سوسیس برآمده از شهری با همین نام در آلمان، در آلمانی گویند وینِر ) که در جزیره کُنی بخش بروکلین نیویورک فروخته می شد، و شبیه فرانکفورتر بود، «هات داگ » نامید. گزاره ای که نخستین بار از دهان سَگِ کارتونی سخن گوی اش بیرون آمد. پس از آن، آن گونه سگ ها نیز به نامِ سگِ سوسیسی شناخته شد.
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
سلام و درود بر ملکه برفی ^_^ آره اصل اصلش از گوشت خوکه ولی خب نسخه ایرانیزش میشه گوشت گاو. من شخصا کپی نمی‌کنم و دوستان نویسنده ی دیگه منو حین نوشتن مطالب آشپزی رصد کردن، از سایت های آشپزی زبان اصل ترجمه می‌کنم حتی گاهی فارسیشم هست ولی خودمو به خاطر دوستان جیمی به زحمت می ندازم ، چیکار کنم دیگه دختر خوبیم :ی // آقای آستانه شما هم از این ورا ؟ :)) می بینم که شمام هنوز تو مقر چالش تصویر کودکی هستین :ی
notareal
notareal
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
گروه بنگاه‌ها: محصول جدیدی به تازگی روانه بازار شده که بیکن راسته گوساله است و توسط شرکت پاک تلیسه با فناوری روز دنیا عمل‌آوری شده و در بسته‌های وکیومی با نام 202 در فروشگاه‌های سراسر کشور عرضه شده است. ( دنیای اقتصاد، ۱۴ اسفند ۱۳۹۴).
Snow_Queen
Snow_Queen
٩٦/١٢/٠٤
١
٠
چطورین خانم حبشی؟ یه لحظه حس قدیما برگشت : )
مجتبی خطیب آستانه
مجتبی خطیب آستانه
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
سلام خانم حبشی، هر جا سخن از غذاست، منم هستم! ولی رخ نشون نمیدم! اینجا هم چون شائبه پیش اومد که خدایی ناکرده جیم در حال رواج حرام گوشت ها هست سریعا خودی نشون دادیم تا خیال همه دوستان راحت بشه! /// کاربران برای چالش گفتن شرکت نکنی قهر می کنیم و فلان!
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٥
٠
٠
قربانت عزیزم😊خوبم، خودت چطوری؟ قدیم چرا هنوزم قدیمه 😃😃 // آقای آستانه دقیقا این مشکل رو منم با غذا ها دارم البته فکر نکنم بشه بهش گفت مشکل. خیلی هم کار خوب و به جایی می کنید😊 // آقای یا خانم نات ریل یا هرچی 😃 خیلی ممنون از توضیحی که دادین 😊
notareal
notareal
٩٦/١٢/٠٥
٠
٠
روز خوبی دگر بر همگان باد. // خود کژنویسی زیاد دارم، گرچه، در این راستا «جیم » و دو هموند نیک، که دیدگاه های بجای شان را دیده ام در پیش، درگیر بودند، این (است ) که دیدگاه ها فراتر از جستار تنهای نوشتار پدیدآمد. از این رو آوردم آن چه آوردم؛ گرچه، در کلنجار با ویراستار، تک دیدگاه ام در دو بخش (دیدگاه ) پدید آمد. // «جیم » به رایگان و خوش رویی رخصت گفتمان فراهم می آورد، که در انجمن های ایرانی، بل گیتی، خردتر یافت شود، پس آن چه ما کنیم پاسخ موهبت است. // زنان نیک ایرانِ ما، نیز، با مهرِ و راستی، و جسارت بیشتر از مردان مان پدید آمده، خردتر با راست، درست گو، و، جسوربودن کلنجار می روند - که مردان نیک نیز بسیاری داریم. // خ. حبشی و لیلی (خ) گرامی دو نمونه آن، که با آنها با «جیم » آشنا شدم در بزرگ داشت سال-روزِ مرگ چارلز دیکنز. (به) راستی، چندین روز پیش (۷ فوریه ) باردگر گاه نامه، سال روز دیگرِ آن را برگ زد. // روزگار به کام.
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٧
٠
٠
خواهش میکنم. یاد سال گذشته و مطلب چارلز دیکنز گرامی باشه 😊
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٤
٠
٠
وااااای خیلیییی خصوصا سومی! خدایا منو از تنبلی برهان :ی
nader
nader
٩٦/١٢/٠٤
١
٠
ساندویچ و کلا فست فود همیشه مورد علاقه من بوده البته ویجتیرین مطلب جالبی بود
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٥
٠
٠
واقعا خیلی خوبن غذاهای فست فودی، الان باز میان میگن مضره 😧 وجترین هستین؟ چه خوب ☺
فرانک باباپور
فرانک باباپور
٩٦/١٢/٠٥
٣
٠
کسانی که آشپزی می نویسند، باید زیاد آشپزی کرده و دوستان و آشنایان را از هنر آشپزی خود بهره مند سازند! قالَ فرانک باباپور!
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٥
٠
٠
فک کنم هر بار اینو میگی منم هر بار میگم باشه 😂😂 یک بار یک چیزی درست کردم از همین غذاها. نبودی حیف 😃😂
LIMAN
LIMAN
٩٦/١٢/٠٥
٠
٠
سلام ! گذشته از مطلب خیلی زیبای شما ....... واقعا این خوراکی هاست که دل آدم و می بره خخخخ ..... خیلی هم عالی دستمریزاد . 🌺🌺🌺
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٥
٠
٠
ممنونم شما لطف دارین :) آره خیلی خوبن فقط حیف که آدم گرسنه میشه :(((
Mis_LIV
Mis_LIV
٩٦/١٢/٠٥
١
٠
به به چه غذاهائی خوشمزه مطلبتون هم خوبه هاااا
الهام حبشی
الهام حبشی
٩٦/١٢/٠٥
٠
٠
ممنون عزیزم ^_^
لیلی
لیلی
٩٦/١٢/٢٥
٠
٠
درود بر نگارنده و درست کننده🙌 خودمم شامل این دومیه میشم😁 این ساندویچ حلقه ایه خیلی خوب شد همه تعریفیدن.. مرسی که گفتی چطوری درستش کنیم🌹
پربازدیدتریـــن ها