دانستنی‌های همبرگر از زبان یک همبرگر!
اندر موضوع خودم

دانستنی‌های همبرگر از زبان یک همبرگر!

نویسنده : hamberger_gushti

همبرگر

همبرگر یکی از غذاهای پروتئینی نیمه آماده مورد پسند گروه های زیادی از مردم به خصوص جوانان است که با شکل گرد نان خود که وسط آن گوشت سرخ کرده با لایه‌هایی از سبزیجات و ادویه قرار دارد، معروف شده است. البته نوع خاصی از همبرگر به نام چیزبرگر، لایه‌ها و ورقه‌هایی از پنیر را نیز در میان خود دارد. نام این غذا از کشور آلمان و شهر هامبورگ گرفته شده است. اولین بار در این ناحیه گوشت گاو را پهن نموده و به شکل گرد درآوردند که این محصول با استقبال مردم مواجه شد.

 

همبرگر باید کاملا پخته شود تا حداقل ۶۵ درجه سانتی گراد به مصرف برسد. در صورت انجماد زدایی نیز، از انجماد مجدد آن باید خودداری شود.

همبرگر عبارت است از گوشت چرخ کرده دام‌های حلال گوشت به ویژه گاو و گوسفند همراه یا بدون افزودن چربی، ادویه جات و سبزیجات مانند پیاز و سرکه که به وسیله دستگاه مکانیکی مخصوص با وزن ۱۰۰ گرم تهیه شده و در بین کاغذهای مومی مجاز به صورت منجمد عرضه می‌شود. در فرمولاسیون همبرگر می‌توان درصدی از پروتئین‌های گیاهی نیز استفاده کرد. شکل همبرگر بسته به نوع قالب دستگاه همبرگر زن معمولا به شکل مدور و یا مستطیل است که در بین کاغذهای مومی بسته بندی اولیه و سپس در بسته‌های مقوایی بسته‌بندی می‌شود.

 

انواع همبرگر

* همبرگر ممتاز: همبرگری که در آن حداقل ۶۰ درصد گوشت به کار رفته و حاوی مقادیر مشخصی از مواد پرکننده، انواع آردها و ادویه جات است.

* همبرگر معمولی: همبرگری که در آن حداقل ۳۰ درصد گوشت به کار رفته و دارای مقادیر مشخصی پروتئین گیاهی، مواد پرکننده مجاز، ادویه جات و سبزیجات باشد.

 

خطر مصرف گوشت چرخ کرده خام و یا نیم پز

گوشت چرخ کرده خام و یا نیم پز ممکن است حاوی باکتری‌های مضر باشد. برای اطمینان از نابودی باکتری ها گوشت باید حداقل تا دمای ۷۱ درجه سانتیگراد حرارت داده شود. کودکان، سالمندان و افرادی که در اثر ابتلا به سرطان، بیماری کلیوی و دیگر بیماری‌ها سیستم ایمنی ضیعفی دارند، نسبت به بیماری‌های ناشی از آلودگی غذا حساس‌تر هستند.

بروز اسهال و تهوع که از علایم این بیماری‌ها هستند و موجب کم آبی می‌گردند برای این افراد خطرناک است. بنابراین در هنگام تهیه غذا برای این افراد توجه به رعایت نکات بهداشتی در تمام مراحل خرید، نقل و انتقال، پخت و توزیع غذا، بسیار ضروری است.

 

روش طبخ همبرگر در میکروویو

برای طبخ همبرگر در میکروویو باید:

1. روی آن درپوش گذاشت تا حرارت بیشتری در آن ایجاد گردد.

2. در نیمه زمان پخت همبرگرها برگردانده شوند.

3. پس از پخت، همبرگرها به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در میکروویو باقی بمانند تا روند پخت تکمیل گردد.

حتماً به دستورالعلمل استفاده از دستگاه توجه فرمایید.

 

آیا باقیمانده همبرگرهای پخته را می‌توان مجدداً در یخچال نگهداری نمود و یا منجمد کرد؟

گوشت چرخ کرده پخته شده و یا همبرگر را اگر بلافاصله پس از پخت (طی ۲ ساعت و اگر دمای هوا بیش از ۳۲ درجه سانتیگراد است، طی ۱ ساعت) در یخچال قرار دهیم، برای ۲ روز قابل نگهداری است. در صورتی که آن را منجمد کنیم برای ۳ ماه قابل نگهداری است. برای گرم کردن مجدد آن‌ها باید کاملاً داغ شود و بخار از آن بلند شود.

برچسب ها
نظرات کاربران
کد امنیتی
دختر آسمانی
دختر آسمانی
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
من همبرگر میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام..............................................................................................................
s_v66
s_v66
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
من کلا همبرگر زیاد دوست ندارم یبار خوردم مسموم شدم مصیبتی شد واسم ولی از اطلاعاتی که دادید ممنون
fafa.tk
fafa.tk
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
همبرگر دوس نمیدارم:|:|:|:| کلا فست فود دوس نمیدارم:|
Vania
Vania
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
با تشکر از شما بابت اطلاعات..حالا ما همبرگر میخوایم کی پاسخگویه؟
m.coldboy
m.coldboy
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
آخ که چقد من همبرگر دوست دارم :)))....ممنون :)
2nyadideh
2nyadideh
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
اوپس من از وقتي از تو همبرگر انگشت درومد ديگه بهش فكر نميكنم (@_@)
سحر
سحر
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
خیلی وقته که دیگه فست فود نمیخورم....مرسی:)
آبان
آبان
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
اصلا یادم نمیاد شک دارم تا حالا خورده باشم :)
اونییییی زهرا
اونییییی زهرا
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
من عاشق فست فودم همبرگرم یکیش حتی اگه یه آدم کاملم از توش در بیاد انگشت که سهله
S_14
S_14
٩٢/٠٧/٠٢
٠
٠
من هبرگر دوس ندارم ولی عاشق خوراک هندیم............
پربازدیدتریـــن ها
افشین یدالهی هم رفت

این سال کبیسه همچنان مسافر می گیرد

٩٥/١٢/٢٦
دردی که بزرگ تر می شود

هیس! اینجا گوش شنوایی... هست

٩٥/١٢/٢٦
یادداشت / راه یافته به مرحله نهایی

همواره شک مهمان من است

٩٦/٠١/٠٢
داستان / راه یافته به مرحله نهایی

نمی دانستم!

٩٦/٠١/٠٢
دیگران را فراموش نکنیم

آن طرف چهره نوروز

٩٥/١٢/٢٦
داستان / راه یافته به مرحله نهایی

گوجه سبز

٩٦/٠١/٠٢
کار بزرگ پرسپولیس

نگاهی متفاوت به لیگ برتر ۹۵_۹۶

٩٥/١٢/٢٨
یادداشت / راه یافته به مرحله نهایی

تردید، تصمیم و تغییر

٩٦/٠١/٠٢
احساس ناب یکی شدن

اگر روزی ازدواج کردم

٩٥/١٢/٢٦
ممنون از عشق...

انگار عاشقي

٩٥/١٢/٢٦
شعر / راه یافته به مرحله نهایی

حجم نبودنت

٩٦/٠١/٠٢
شعر / راه یافته به مرحله نهایی

یک جهان مقابل من

٩٦/٠١/٠٢
شعر / راه یافته به مرحله نهایی

شاه بی سپاه

٩٦/٠١/٠٢
داستان / راه یافته به مرحله نهایی

فقط به خاطر مانی

٩٦/٠١/٠٣
داستان / راه یافته به مرحله نهایی

دخترکی با چشمان آبی رنگ

٩٦/٠١/٠٣
یادداشت / راه یافته به مرحله نهایی

چهل سالگی

٩٦/٠١/٠٣
داستان / راه یافته به مرحله نهایی

آیه های زمینی در تردیدهای ناگریز

٩٦/٠١/٠٣
دلم به حالش می سوزد

اسفند سوخته!

٩٥/١٢/٢٨
شعر / راه یافته به مرحله نهایی

زنگ

٩٦/٠١/٠٣
مرا تا خورشید بالا ببر

احساس ترس می کنم

٩٥/١٢/٢٨
تبلیغات
تبلیغات